Co fara plata in invatamant, merge vechimea?

Co fara plata in invatamant, merge vechimea? | Autor: dariaevelin

Link direct la acest mesaj

Doresc concediu fara plata in invatamant.Am cautat variante de angajare in timp ce-s in co,din dorinta de a-mi merge vechimea,dar....am aflat astazi(mergand la juristul inspectoratului scolar) altceva:

cat timp sunt in concediu fara plata, absolut toate merg inainte(asa e legea muncii pe sectorul invatamantului) CM, vechime,CAS(fiind achitat de invatamant).Mi s-a parut destul de....iesit din comun, darrr ma bucur.Totrusi...parca nu-mi vine a crede.
stie oare cineva bine legislatia muncii pe acest sector????Adica in invatamant?E posibil?

Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

daria cred ca e vorba de Statutul cadrului didactic

http://www.isj.sm.edu.ro/isj/pagina_2005/legislatie/legi/statdid.htm

din care inteleg eu ca perioada aceasta "nu se considera vechime la catedra" si ma indoiesc sincer ca ti-ar putea face asha un cadou statul!

Nu poti sa-l rogi pe jurist sa-ti zica legea?!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

ligia,merci!.
Sincer si mie mi s-a parut dubios.Dar crede-ma ca am intrebat de 2-3 sau 4 ori(nici nu mai stiu cat am tot repetat intrebarea) daca sigur asa e ?
Doamna jurist de la inspectorat sustine ca asta e legea pe invatamant.
Maine sau cel mai tarziu poimaine, depun cererea de intrerupere nu inainte de a intra in audienta la jurista ca sa mai intreb odata.Oricat ar parea de obsedant....mai bine sunt sigura-sigura

Poze frumoase cu noi

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Daria te rog din suflet sa revii cu amanunte cand afli ceva. Am avut si eu concediu fara plata in urma cu 2 ani si m-ar interesa sa stiu daca se considera sau nu vechime.
Multumesc.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

am revenit!
Traiasca juristii competenti!
M-a lamurit astazio inspectorul de personal: evident ca nu se considera vechime concediul fara plata. Doar cel de studii sau CIC.

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput