Durerea unei pierderi de sarcina (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

BLUEEYES eu intru mai des la aspirante, dar nu puteam sa nu intru sa te incurajez......la fel am zis si eu pe 13 febr.......s-a implinit tot un an de cand bb nu mai e.........sa stii ca durerea se estompeaza in timp, dar din pacate nu dispare niciodata.........doar ne obijnuim noi cu prezenta ei in viata noastra........
.......dar nu mai plange....gandestete ca este intr-un loc mai bun si ii e bine acolo......... si nu mai fii asa de trista iubita te rog....

VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/kAkep2.png
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Roxana multumesc mult de incurajare!
In general trebuie sa incercam sa fim optimiste dar mai sunt si momente triste,asta este,fac parte din viata noastra!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodi417 spune:

Buna fetelor, am mare nevoie de sfatul vostru pentru ca nu stiu ce sa ma mai fac. Acum 2 saptamani in urma unui avort spontan,eram insarcinata in 8 saptamani,am fost chiuretata. Pentru ca sangerarea nu s-a oprit nici acum am facut o eco transvaginala unde mi s-a spus de medicul ecografist ca am resturi in uter si trebuie sa fiu chiuretata din nou pentru ca este pot face infectie sau resturile sa se calcifieze. Doctora ginecolog care m-a chiuretat mi-a spus ca in nici un caz nu imi mai face un alt chiuretaj si ca se vor elimina singure daca nu acum,la urmatoarea menstruatie. Nu stiu ce sa mai fac. Imi este frica sa stau asa dar nici nu vreau sa fiu chiuretata din nou. Poate voi ma puteti ajuta cu un sfat pentru ca am mare nevoie. Durerea pierderii sarcinii m-a terminat, am plans zile si nopti in sir si acum sa mi se intample asta. De foarte multe ori am crezut ca imi voi pierde mintile. Dupa 10 zile am reusit sa ma intorc la serviciu desi initial am vrut sa imi dau demisia sa plec in lume de nebuna pe strazi. Am 31 de ani si imi doream mult copilul. Va rog daca vreuna dintre voi a mai trecut prin asa ceva dati-mi un sfat. Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Buna seara fete dragi,imi pare rau ca am provocat pofte cu clatitele,intentia era sa trezesc putin lumea ca era liniste aici.Oricum eu v-am trimis privat la fiecare cate una:).Nu va scriu prea multe ca sunt obosita dupa o zi grea la munca si de maine o sa fiu tot un du-te vin-o tg.mures-cluj napoca pana duminica inclusiv.Va dati seama cat de odihnitor va fi:).In fine trece si asta,astept cu nerabdare ziua de 14 cand merg la nenea dr. sa vedem ce ne zice.Sper sa fie totul ok.Va spun noapte buna acum si chiar daca o sa scriu mai rar zilele astea ,am sa va citesc.Pupici.
5+

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mirelush, e normal sa te simti asa, of, un pupic de la mine, lasa ca va fi mai bine dupa ce trece ziua de 8 martie! nu stiu nimic de analizele alea, da o cautare pe google!

ileana, e super cum ai planificat, 2 ani, oau, e super fain!aici e doar 1 an,dar mie doi mi se pare ideal sa stai cu micutul acasa!pai drum bun, spor la impachetat, si nu te obosi prea tare ca nu ai voie!

vivela, si la noi tot sotul e expertul in clatite!

sint tare ingrijorata ca au sunat de la gradinita ca Dominic se plinge de dureri de ureche, si ca e rosu!astept cu sufletul la gura sa ma ia sotul ca el are masina si e la casa la zugravit, sa vad ce e cu micutul! am zis sa-i dea medicamentul ptr durere ca sa se mai calmeze, simt ca innebunesc, daca iar mi-a facut otita ar fi a patra intr-un an! abia a avut otita acum 1 luna.....cum are muci saracu face otita, acuma i-am dat medicamente imediat, l-am aspirat, era tare bine azi dimineata si acuma simt ca innebunesc, mai ales ca l-am vaccinat ptr otita asta ce-o tot face, dar vad ca e apa de ploaie!

Flavia 26+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Fetelor, m-ati innebunit cu clatitele! Mi-ati facut o pofta…Clatite pot face, dar nu am dulceata de visine, care este preferata mea…Cand merg in Romania o sa-mi aduc cu siguranta un borcan. Cu riscul de a ma prinde autoritatile americane..

Mirela, ti-am mai scris, mie mi-a venit CM la 40 de zile, deci aproape 6 saptamani. Si asa mi-a spus si asistenta la spital ca trebuie sa vina.

Laura, La multi ani! Pentru aniversarea parintilor tai. Am uitat si eu intr-un an, demult, dar acum am noroc ca se sarbatoreste St Valentine si la noi si imi amintesc. S-au casatori pe 14 febr, pe vremea aceea habar nu aveau ei ce “mare” sarbatoarea e in America. Vad ca esti hotarata tare cu produsele naturise, am si eu vreo 3 tipuri de ceai in dulap, nu am baut pana acum deloc, poate ma mobilizez si eu.

Mav, condoleante pentru pierderea unchiului tau.

Gabi, uau, suntem nascute in aceeasi zi! O sa fiu in Romania, asa ca putem sarbatori cu mare drag zilele noastre cu niste clatite bune. Imi pare rau ca nu ati reusit sa aflati sexul xopilului, va tine in tensiune. La urmatoarea eco cred ca o sa vedeti.

Mari, ma bucur ca ne-ai dat un semn de viata. Iti tin pumnii maine la eco, sa fie totul ok cu micuta voastra. Doamne, stau uneori si ma minunez ce miracol traiesti tu. Nici nu vreau sa ma gandesc ce o fi la tine in burtica cu trei fete cucuiete.

Michelle, un pentru tine. Te rog mult sa fii mai optimista si sa te gandesti ca esti sanatoasa, ai un sot minunat langa tine, o sa vezi ca va veni si bebe si totul va fi bine. Din pacate in viata nu avem parte numai de lucruri frumoase, asa cum spune si Joahnna, trebuie sa invingem temerile, altfel nu putem evolua.

Flavia, ce scump e Dominic! O sa fii o mamica rasfatata cu atatia baieti in jurul tau. Eu zic ca la al doilea copil nu o sa mai fi asa speriata de raceli, vei avea deja experienta cu Dominic, vei stii mai bine cum sa faci fata situatiilor dificile. Imi amintesc ca eu cd eram mica luam absolute toate bolile de la sora mea si invers. Asa am facut amandoua bolile copilariei, se zice ca e mai bine ca copiii sa le aiba in acelasi timp. Din nefericire am luat si hepatita de la ea, aveam doar 2 ani…Era mama disperata, a stat prin spitale cu mine, dar a facut fata situatiei, m-a tinut la regim 2 ani in loc de unul, cum a recomandat medical. De atunci mi se trage pasiunea mea pentru mancarea sarata, nu aveam voie sa mananc nimic cu sare, imi amintesc ca imi doream asa mult sa mananc ceva sarat incat cd nu ma vedea mama imi bagam degetul in solnita…Merci mult pentru urari, ma straduiesc sa fiu o studenta buna. Oricum, sotul din tocilara nu ma scoate

Ileana, deci te-ai hotarat sa nasti acasa? 2 ani ramaneti in Romania? O sa fie bine pentru ca vei avea ajutor din partea familiei. Sper sa nu ai probleme la aeroport.

Lau-Meli, mai asteapta putin. Si eu zic ca daca este sa fie, este oricum, asa ca nu mai conteza cateva zile in plus.

[black]Ela,[/black] daca e bebe se vede in ziua 28.

Catty, mult success la scoala. O sa le rezolvi tu pe toate!

Rodica, imi pare asa de rau pentru pierderea ta. Te inteleg asa de bine, am avut aceeasi reactie ca si tine cd am pierdut sarcina, nu am vrut sa mai merg la serviciu…Sper din tot sufletul sa gasesti puterea de a merge mai departe si mai ales, sa nu-ti pierzi speranta. In legatura cu avortul tot ce stiu este ca prietena mea a patit la fel, nu era in 8 saptamani, cred ca avea mai putine, dar medical a fost destul de incompetent si nu a chiuretat-o bine. Dupa vreo saptamana, deoarece avea dureri de burta, nu se simtea bine deloc, a ajuns la acelasi medic care a descoperit ca are resturi, la fel ca si tine. Pe ea a chiuretat-o din nou si a fost bine dupa. Poate fetele au sfaturi mai bune, care sa te ajute sa eviti chiuretajul.

LAdymina, multumim pentru clatitele virtuale. Tin pumnii sa fie totul bine la doctor!

Fetelor, eu maine nu merg la serviciu, sunt f fericita, e vacanta de primavara si nu prea e treaba, asa ca sefa mea mi-a spus ca pot sta acasa. Vreau sa fac mucenici (of, mama, unde esti…), nu am mai facut nicodata si nu am nici aparat. Dar mama m-a invatat sa fac ineluse pe deget, mi-a spus ca asa facea ea pe vremuri, cd nu existau aparate. Sotul s-a oferit voluntary sa ma ajute, asa ca sper ca vineri sa avem ce manca. Sunt moarta dupa mucenici, nu as concepe sa treaca un an fara sa mananc. Anul trecut am venit in America la sf lui februarie si ii avea in bagaje, facuti de mama acasa.

Va pup mult

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Flavia, acum am vazut ca ai postat. Sper din suflet ca Dominic sa nu aiba otita si sa fie doar raceala. Cred ca stai ca pe jar, iti tin pumnii si sa ne scrii cand poti sa ne spui cum se simte.

Te pup mult

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Flavia sper sa fie bine Dominic, sa nu fie grav! Mititelul cat mai sufera si voi sa-l vedeti ca-l doare…oooofff ! Multa sanatate

Rodica imi pare rau pentru suferinta ta Cunosc durerea asta care te sufoca si te face sa nu vrei sa mai stii nimic de nimeni ! Sper sa te intareasca Dumnezeu si sa iti dea copilasul dorit ! Eu cred ca resturile se vor elimina de la sine la urmatorul ciclu sau pana atunci, nu are rost sa-ti mai traumatizezi organismul cu inca un chiuretaj. Sper sa iti revii cat mai repede, ca sa o poti lua de la inceput Nu-ti pierde speranta!

Catty bafta la examene si la lucrarea de licenta !

Andreea spor la facut mucenici ! Eu lucrez la un liceu unde avem si laboratoare de cofetarie/patiserie/bucatarie si am facut comanda de sfintisori (cum le zic eu). Nici eu nu concep sa nu mananc in fiecare an (desi imi fac mustrari de constiinta ca ingrasa). Multumesc mult pt urari

Mirelus pupici pe ochii tai tristi Draga de tine…ce aniversare nenorocita ! Luna martie a fost cruda cu amandoua ! Si la mine se apropie ziua nenorocita (30 martie), iar azi s-a implinit anul de cand plecam fericita la spital sa ma internez pt nastere Sa ne ajute Dumnezeu sa ne tinem comorile in brate

Ileana vorbeste cu ANDREEA GEORGIANA pt Cezara Bucur. Ea m-a ajutat si pe mine foarte mult in decembrie si mi-a obtinut programare le Cezara. Sa ai drum bun acasa

Gabi spor la invatat ! Dar mai lasa putin timp si pt odihna ! Tu si bebe aveti mare nevoie !

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

fetelor sint disperata, are otita, la nici o luna dupa cealalalta otita imi face una si la ambele urechi! e din nou pe antibiotice, tuseste, ochii macar nu-i mai curg si nu face febra, dar am cerut sa merg la un ORL-ist in copii ca nu mai pot, face una in noiembrie, una in februarie si una acuma in martie!si nenorocitul asta de frig care nu mai trece, atit e de frig....zic ca se va incalzi! nu mai pot cedez nervos, si pe deasupra mai am si eu semne de raceala, nas infundat, etc, am stors repede un grapfruit, o portocala, si o lamiine, si i-am dat si lui Dominic!bine macar ca e vesel si are chef de joaca si nu zace in pat ca alfel as fi terminata de tot! miine merg si eu la controlul lunar, si imi fac testul de glicemie, sper sa iasa bine!

rodica, abia acuma am citit mesajul, si eu am patit la fel, exact la 1 saptamina de la chiuretaj am facut o hemoragie ......de numa, aveam contractii, si singeram atit de tare ca s-a speriat rezidentul, la eco nu vedeau decit multe cheaguri de singe, si la fel mi-au spus nu avem voie sa facem un alt chiuretaj atit de aproape de celalalt ca e f periculos, si mi-au dat morfina ptr durere si cytotec ptr ca sa elimin resturile! deci poate si in cazul tau zice bine dr, dar tre sa-ti dea cytotec ca sa elimini ce e acolo, ca nu se elimina de la sine, ptr ca mie cind am nascut pe Dominic, mi-au uitat o bucata de placenta, si la 1 luna a trebuit sa ma chiureteze ca se infectase, deci nu se elimina singure, sanatate multa, capul sus, plingi, e greu, e nedrept ce ti s-a intimplat dar mergi mai departe!eu am pierdut sarcina la 12s.

andreea, merci ptr ce spui, ma mai incurajeaza cumva, chiar ma si gindeam cum voi fi cind vor fi amindoi bolnavi!cind e Dominic bolnav nu sint buna de nimic!eu am gasit dulceata de visine la magazinul romanesc, dar dulceata e franceza, nu ai un magazin cu delicatesuri din Europa?e super ca nu mergi la servici, norocoas-o, tin pumnii sa iasa mucenicii, da ce sint aia?(stiam de Sfintii Mucenici, cei 40 parca)

laura, merci mult, si eu la fel imi zic, cit e el de mic si nevinovat, ca asa i-as mai da ciocane in cap la otita asta sa il mai ocoleasca putin!s-o fac eu in locul lui as vrea!si eu eram tare bolnavicioasa copil mic fiind, i-am disperat pe ai mei!

va pup, ma bag in pat ca-mi curge nasul si sint rupta!

Flavia 26+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Dragele mele, se pare ca ca nu a fost cu noroc nici de data asta, ieri nu m-am putut abtine sa nu iau un test de sarcina, iar asta noapte pe la 4 nu aveam somn, asa ca m-am furisat din pat si m-am dus la baiei si am facut testul, dar din pacate e negativ....oricum mai sunt 2 zile si tre. sa vina si uratii, asta e, o sa astept iepurasul acum, si cred ca am sa-mi fac dozarile hormonale, sau nici nu stiu cu ce sa incep,dar vad eu, mai intai sa ies din starea asta.
pupici

Ela

Mergi la inceput