Durerea unei pierderi de sarcina (19)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

buna dimineata dragele mele, felicitari pentru noua graviduta si-mi pare f rau pentru fetele care sufera, eu inca am ramas cu starea de deprimare de dupa ciclu, nu stiu de ce,poate din cauza ca am fost in concediu exact in perioada fertila de aia poate ma asteptam sa se intample luna asta, ma gandesc ca daca nu s-a intamplat acum ,oare se intampla cand is stresata de la servici??....in fine, dupa toata dezamagirea asta am pus mana pe telefon si am sunat o cunostinta care e medic ginecolog in Tm si mi-a spus ca e posibil ca dupa chiuretaj sa se fi infundat vreo trompa deci primul pas ar fi o histerosalpingografie,numai ca luna asta nu mai am cand sa fac ca deja sunt ziua 8 iar pe luna viitoare pica undeva la pasti si nu stiu cine-mi face mie atunci...asa ca nu prea mai trag sperante lunile astea 2 ,doar ca am sa-mi iau niste teste de ovulatie sa vad daca macar ovulez si daca nu dupa histero trebuie sa fac echo. sa vad exact...cred ca mai mult ma deprima umblatul asta din medic in medic ca nici unul nu-i stralucit...
pupici si iertatima ca am venit cu starea mea tampita ....ma retrag sa nu va deprim si pe voi
(cred ca toate starile astea ma apuca din cauza ca acum 2 zile a mai nascut o amica, acum 2 sapt nasa, acum 3 sapt. o colega de servici si mai sunt cateva care urmeaza....)

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Buna fetelor! Nu am mai intrat de mult pe aici dar va citesc din umbra Ma bucur pentru cele care sunt insarcinate si abia astept si eu
Acum fac o groaza de analize. Sunt un pic trista pt ca se pare ca a aparut o mica problema la analizele genetice. Cat de mica e problema vom afla Luni cand ne vom intalni cu doctorita.Pana atunci incerc sa fiu optimista. Daca nu imi place ce aflu urmatorul pas va fi Szeged.
Va pup pe toate

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

cristina, multumesc mult si sper din suflet sa nu se naruiasca visul meu (adica sa fie pacaleala, cum am mai patit) si sa ajung in sfarsit sa-mi tin comoara in brate.Sa vedem cum iese testul 2 si apoi mai vedem.Tu cum te mai simti? Cred ca jucausa ta de fetita, danseaza de zor si te tine mereu ocupata. Asa trebuie, si o sa vezi ce repede trece timpul, odata te trezesti ca ai ajuns la termen si o tii in brate.
elaa nu mai fii trista, ca se rezolva toate, o sa vezi. Cel mai bine e sa asculti de medic sa vezi cum e cu histero si sa fii increzatoare ca totul are scopul suprem: si asta e cel mai important. si multa sanatate.
sicuta, nu-ti pierde optimismul ca e foarte important pentru tot ce faci. Nu-ti mai fa tot felul de ganduri, mai bine asteapta sa vezi ce vei discuta cu doctorita. Iti urez multa bafta, rabdare si nu in ultimul rand, sanatate.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

Laura, nu te ingrijora cu oreionul, mai bine spune-ne cand vii cu vestea cea mare? Cand faci si tu un test? si te asteptam cu vesti .
Pepsi cum mai e cu raceala? Sper ca esti mai bine si ca nu o sa mai ai treaba cu nimic pana vine BB si pe viitor numai sanatate sa fie. Ma bucur ca Dominic e bine si asa sa si ramana, sa nu mai ai probleme cu el, ca ai avut destule pana acum. pe burtica.

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor!
Eu sunt tare deprimata,tot nu a venit CM si asta ma ingrozeste!Astazi am facut 6 saptamani de la chiuretaj!Ce naiba o mai fi si asta?
Tot astazi imi voi lua si rezultatele analizelor si sper sa fie in regula.

Lau-Meli iti tin pumnii sa fie bebe!

Va pe toate si am sa scriu mai tarziu ca acum sunt intr-o stare....

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Mirelus, aceiasi problema am avut-o si eu dupa chiuretaj, am asteptat sa vina Cm mai mult de 6 saptamani, vazand ca nu mai vine am mers la medic si mi-a dat sa iau duphaston cate 2 pastile pe zi timp de 10 zile si a zis ca normal ar trebui sa se instaleze Cm la 5 zile dupa ce termin de luat duphastonul ...si daca nu se intampla sa merg iar la el.....iar reteta asta mia dat sa o iau 3 luni de zile....asa ca dupa ce am luat exact la 5 zile au venit uratii, urmatoarea luna am zis ca nu mai iau duphaston si astept sa vina uratii, vazand ca nu mai vin dupa vreo sapt de intarziere (era exclus sa fiu insarcinata ptr. ca foloseam prezervativ) am luat iar duphaston dar de data asta am redus numarul de zile....si tot asa pana in decembrie cand am zis ca nu mai iau nicio pastila ca nu mai vreau sa fiu dependenta de ele.....dar a fost de bine, ca s-a reglat asa de bine CM ca de 3 luni vine in a 29 zi la pranz.........asa ca incearca si tu cu duphaston daca nu vrei sa mai mergi la medic,
pupici si sanatate maxima, sa te aud cu vesti bune

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Multumesc, fetelor, ca ma incurajati, sper sa nu fiu chiar asa ghinionista si sa iau din zbor boala

Lau sunt in perioada fertila deci ne straduim

Mirelus iubita sa mergi la control, neaparat! Poate nu e nimic (si mie mi-a venit la 6 sapt si 2 zile, dupa prima sarcina oprita in evolutie), dar mai bine sa fii sigura, ok? Sigur vor fi bune rezultatele la analize! Sa ne spui si noua

Cris sper sa nu fie ceva grav! iti tin pumnii!

Ela fugi din butoi, iubita! In curand ne vei da o veste buna, sigur!

Poze Laura

Mergi la inceput

Laura, daca esti la momentul "Z" ce mai cauti pe forum? Fugutza la si sa-l "muncesti" pe sot pana transpira grinda .
blue merci de galerie si fugi de butoi (cum zice Laura) ca e frumos si soare afara. Nu te mai stresa si mai bine asteapta rezultatele analizelor. Si las' ca vine si CM, totul e sa fii calma si optimista.

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Ela mersi pt informatii,pana la urma daca nu vine trebuie sa iau Duphaston, dar oricum saptamana viitoare ajung la medic cu rezultatele analizelor si vedem ce facem.

Laura mersi pt incurjari,bineinteles ca va spun si voua rezultatele,abia astept sa vina sotul ca el trece sa le ia.Ieri am sunatla Medlife si mi-a zis ca trebuie sa fie gata dar ca nu sunt datele bagate in calculator!Poate s-or fi "deranjat" astzi sa le bage.

Lau-Meli

Multi pt toate fetele!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

buna fetelor. din pacate se pare ca va voi fi si eu colega. acum vin de la eco. verdictul sarcina gemelara fara activitate cardiaca vizibila. dr a zis ca sarcina s-a oprit in evolutie la 10 sapt. de ce nu stiu si cred ca nici nu mai conteaza. acum astept sa vad ce zice ginecologul meu daca imi recomanda sa mai repet eco (desi nu cred ca exista posibilitatea unei greseli), sau ma programeaza pt chiuretaj. imi este pur si simplu groaza , nu ma asteptam la asa ceva, nu am avut nici un simptom, si nici nu stiam ca este o sarcina gemelara pana acum mi se spusese ca este un singur bebe. cred ca nu e cazul sa va spun ce simt pt ca voi stiti la fel de bine. asa ca se pare ca va voi fi colega o perioada de timp.

13+

http://bd.lilypie.com/DHjip2.png

Mergi la inceput