Durerea unei pierderi de sarcina (19)
Raspunsuri - Pagina 23
IreneCAM spune:
Draga Hair, imi pare rau pentru pierderea ta, astazi trebuie sa fie o zi extrem de grea pentru tine...iti doresc sa ai multa, multa putere si sa depasesti tristetea. Sunt sigura ca ingerasul vostru e mereu alaturi de voi, de acolo de sus. Si eu ma gandesc la mititelul meu, in fiecare zi de luni (ziua in care s-a nascut)socotesc cat ar fi implinit...Cand eram gravida credeam ca voi avea numai amintiri urate despre acea perioada, pentru ca nu ma puteam ridica din pat si traiam cu teama permanenta ca nu pierd sarcina. Acum imi dau seama ca a fost un miracol, ca au fost cele mai frumoase clipe din viata mea, pentru ca el era acolo, in burtica. Atunci am descoperit o altfel de dragoste, mai puternica decat tot ce am simtit vreodata si sunt recunoascatoare pentru asta.
Pe curand! Numai bine tuturor!
Andra
Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala...Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
cristina26 spune:
Ma gandes sa va scriu si voua cum se numeste bacteria, pentru ca eu nu am simtome. Dar din cate am inteles 50% din cazuri nu au simtome. Doctorita mea a cerut testul acesta ca un test de rutina pt a eleimina aceasta posibilitate, ea il cere la toate femeile care au pierdut sarcini sau au nascut prematur.
Informatii sunt aici:
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/obstetrica-ginecologie/vaginita_bacteriana_437.htm
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
21+ poze cu fetita si cu mine
Idaira spune:
Lidushka dupa ce mi-a intirziat CM 2 sapt mi-am facut doua teste in doua zile diferite,dupa care am inceput sa sangerez,la inceput timid iar dupa aia exact ca o menstruatie.
In afara de anomaliile cromozomiale,ai citit si de alte posibile cauze? Din cite m-am mai documentat ar putea fi si sinechia uterina o cauza,si eu tare ma mai banuiesc(simptomatic vorbind).
Multumesc ca mi-ai raspuns !
Michelle81 spune:
Idaira-inca o data vreau sa-ti spun ca imi pare atat de rau ca din nou visul ti-a fost spulberat,nici nu ai avut timp sa te bucuri de el!Ce nedreapta poate fi viata asta!!
Cristina26-am sa-ti trimit Pm cu ce am gasit despre aceasta bacterie.Te pup dulce!
Hair.Dumenezeu sa-ti odihneasca ingerasul in pace!M-au dat lacrimile citind randurile tale.Normal ca ne vom iubi ingerasii toata viata,au fost si raman parte din noi!!De ce ne-a dat Dumnezeu o astfel de durere?
Cristina26 acum am vazut ca nu ai activat PM-ul,sa ti-l activezi daca poti
Bybirox--tu ce mai faci,nu prea ai mai scris,sper ca esti bine!
mariana1976-cum e viata de mamica?sa ne mai scrii din cand in cand!
mcrissa spune:
am facut-o si pe asta.azi am facut histeroscopie si am primit o veste buna:nu am sept uterin.dr mi-a zis sa astept sa-mi vina primul ciclu dupa histeroscopie si apoi pot incerca sa raman insarcinata din nou.
de luna viitoare voi avea si eu in dreptul meu un
am vazut ca ati completat in listuta si data in care s-au pierdut sarcinile.la mine este 30 noiembrie 2006.
acum sunt foarte ametita de la anestezie.o sa scriu mai mult dupa ce-mi mai trece starea asta de ameteala.
Mcrissa in asteptarea mormolocului
lilirusu spune:
Buna fetelor,eu nu v-am mai scris dar mereu va urmaresc si sunt tare trista de fiecare .Psihic incerc sa-mi revin dar ma coplesesc lacrimile gandindu-ma la bebeul meu.Astept rezultatul de la genetica sa stiu ce a avut bebe si apoi ne facem cariotipul.Oare vom avea un copil sanatos vreodata?
Pepsi spune:
jojo, cit de mult ma bucur ptr tine, esti pe calea cea buna, va fi bine ai sa vezi! bravo!ai grija de tine!
catty, poate faci ceea ce se cheama atacuri de panica, cam asa se manifesta, cel putin la mine asa a fost, am ajuns si la urgente odata crezind ca fac infarct!imi pare tare rau ptr tatal tau!
michelle, esti o draguta, sint inca racita si cel mai rau e ca tusesc de numa, si ma doare burta!beau ceai de ceapa si menta....Dominic e bine, multumesc de intrebare, a scapat de boala, se incalzeste vremea si afara, si abia astept sa ne mutam de tot si sa stau acasa cu el, sa iesim in curte la joaca, .....
lidia, nu stiu ca nu am calculat fata de celelalte fete, dar am respectat ce mi-a zis medicul, adica in iulie am avut chiuretajul, in august mi-a venit primul ciclu, in septembrie al doilea, si apoi am demarat proiectul bebe si am ramas gravida din prima dupa 3 contacte se pare eficiente! ptr sarcini pierdute la cit am pierdut eu, medicul mi-a recomandat sa astept 1-2 cicluri, am preferat 2 cicluri! nu am facut nici o analiza, ca nu mi-au fost recomandate, cind am intrebat medicul a zis ca nu a iesit nimic la analiza embrionului, si avind in vedere ca am dus deja o sarcina pina la capat nu imi da analize, am intrebat de toxoplazmoza si mi-a zis ca nu e concludent decit daca ai facut boala, daca nu o poti face oricind si nu-si are rostul analiza, apoi prietena mea e medic si mi-a spus la fel, dupa 2-3 sarcini pierdute incepi sa faci analize, etc, mai am prietene care au pierdut, una a nascut duminica trecuta si nu a facut nici un fel de analize si ea nu are alt copil, si alta a ramas din nou in luna cu chiuretajul si are o fetita, nici ea nu a facut nici o analiza!cu Dominic tot din prima am ramas gravida, cu sarcina ce am pierdut-o am ramas din a doua luna!sper si ma rog ca va fi bine de data asta, pina acuma nu sint probleme....iti doresc sa treaca timpul mai repede, la mine a trecut f repede, ca nu eram tare pregatita sa incerc din nou, dar mi-am spus ca daca nu ramin din prima avind doar un ovar, si ca imbatrinesc, etc, timpul a trecut si am fost norocoasa!
hair, am sa ma rog ptr ingerasul tau!
lau, tin pumnii!
cristina26, merci de informatie, iti dai seama ca m-am speriat si am sunat-o pe prietena mea medic, ca eu, dupa tratamentul cu antibiotice am avut unele usturimi, si am tratat cu clotrimazol, si cu Dominic am avut probleme de-a lungul sarcinii dar era candida, si medicul zicea ca e frecvent! prietena mea a zis ca sigur a fost candida, si sa nu ma panic, dar voi cere sa-mi faca totusi o lama ca sa stau eu linistita!sanatate multa, am gasit si eu un articol tare bun pe un site romanesc, ceva cu sfatul medicului, va fi bine nu te impacienta, esti sub tratament!
mcrissa, ce mult ma bucur de vetile bune, uite ti-am si pus un amoras, asa ca sa-ti dea curaj(si sa nu uit cumva) si am pus si data!
lilirusu, trebuie sa-ti pastrezi speranta, nu ai de ales, si eu am pierdut o sarcina la 12s, poate din anomalii genetice si ptr aia am un copil sanatos, si cu putin noroc voi mai avea unul, si cu inca mai mare noroc sper la un al treilea!din faptul ca pierzi o sarcina nu inseamna ca nu vei putea avea copii normali! capul sus, si gindeste pozitiv!
la noi se incalzeste vremea, se topeste zapada, abia astept primavara ca ma deprima rau vremea asta, citeodata cind vad nou nascuti ma gindesc ca bebe meu ar fi avut acuma 1 luna jumate deja! dar imi alung repede gindul si ma gindesc la David, cum il voi tine in brate, il voi ingriji si pupa, abia astept sa vina luna iunie, vin si parintii mei, pe care nu i-am vazut de 3 ani.
va pup pe toate, aveti grija de voi!
Flavia 27+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Laura Ioana spune:
Lau sigur e bebe!!! Doamne ajuta! Cand repeti testul? Tin pumnii stransi pt tine
Mcrissa ma bucur ca esti bine! Sa stii ca multe fete raman foarte repede dupa Hsg, unele chiar inainte sa mai vina primul ciclu (vezi Ancutza de la aspirante>20)
Hair ma rog pentru ingerasul tau Ma bucur sa vad ca esti puternica
Flavia multa sanatate! Cum de racesti asa des? Esti mai sensibila? Foarte bine faci ca bei ceaiuri, cel de ceapa e impotriva tusei.
Io m-am panicat azi intr-o clasa cand, dupa ce am mers printre banci, imi spun copiii ca unei colege ii e rau ca s-ar putea sa aiba oreion, ca au avut mai multi din clasa Io sa pic jos: am trimis-o de urgenta acasa, dar inainte am si certat-o un pic (nu am avut cand eram copil si ma gandeam ca asta imi mai lipseste acum, la norocul meu).
Lili nu-ti pierde speranta: sigur veti avea un copilas sanatos (sau cati veti vrea voi sa faceti)! Te pup si sper sa te mai incurajez un pic
Cristina26 daca se poate tine sub control nenorocita de bacterie, incearca sa nu te mai consumi Usor de zis, greu de facut, dar incearca sa fii cat mai calma si mai luminoasa pt bebica ta Cu ajutorul lui Dumnezeu totul va fi bine!
Jojo ma bucur ca ai invins tensiunea cea mare! DAR de acum tre' sa ai grija mare de tine, sa stai cat mai mult in repaos, ca sa nu mai risti asa ceva!
Mirelus au venit uratii astia? Sunt culmea, de acum!
Michelle imi place sa vad ca esti mai activa, ca iti mai muti gandul de la amintirile dureroase!
Ileana mai ai un picutz, iubita Doamne ajuta sa fie bine pana la capat
Poze Laura
L5845 spune:
Pepsi, Laura,Michelle, jojo,printze, mihaela, o sa repet testul peste vreo 2 zile si o sa va zic ce si cum. Acum seara, m-au luat asa niste dureri la ambele ovare si dupa aia s-au mutat la burta. In rest, insomnie noaptea si soooommnnn ziua. Faza e ca nu pot sa dorm ziua, ca am destule de facut si ma tot amagesc "...in seara asta, cand mi-e somn un pik, gata, parchez..." dar mereu se repeta povestea, stau in pat, mai ma uit la tv, si gata, a fugit somnul meu. Vedem ce o mai fi. si numai bine la toate lumea. Aaa, era sa uit, TB a crescut de la 36,5-36,7 la 36,8 si se mentine asa de vreo 3 zile abia. Poate fi BB si la 36,6?
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
cristina26 spune:
Ralum-am rugat si eu azi pentru ingeraul tau si pentru tine. Sunt foarte grele aniversarile aste... multa putere. Dumnezeu sa fie langa tine si langa sotul tau si sa va implineasca toate dorintele.
Flavia pot sa zic ca am ametit azi. Situatia la noi acasa sta in felul urmator: sotul meu nu crede ca am bacteria, crede ca cine a citit la microscop nu s-a uitat bine. Avem un prieten de familie, perinetologist si nici el nu crede ca am BV, el zice ca chiar daca am avut mai multe celule clue, la multe femei este in timpul sarcini pH se schimba si daca nr acestor celule este foarte putin elevate (asa s-a exprimat asistenta cand mi-a dat vestea~foarte putin elevate~) poate sa fie doar flora normala a personei respective in timpul sarcini. Am sunt-o pe dr mea intr-o veselie sa o intreb de ce dupa aproape 3 satamani m-a sunat sa imi spuna ca am asa ceva si care au fost metodele ei de diagnosticare, dar se pare ca este libera pana luni. Am sa o sun luni din nou...
Lau felicitari si eu cred ca este sarcina. Iti doresc o sarcina usoara, nastere usoara si copil sanatos.
Laura nu cred ca se ia oreonul asa de usor, nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme. Abea astep sa ne spui ca esti graviduta .
Caty imi pare rau pentru tatal tau, trebuie sa iti fie tare greu. Te rog sa ai grija de tine.
Lilirusu stiu ce simit, uneori si eu imi pun aceerasi intrebare: "o sa am parte de copil sanatos vreodata?". Paul al meu a avut si el trisomie 21, eu nu am stiut nimic pana la nastere. L-am nascut dar a fost tare bolnavior si mi-a murit la 7 luni jumate. Imi amintesc cat de mult uram faptul ca timpul trece inainte ca si cum nimic nu s-a intamplat si nu se opreste in loc pentu durerea mea... Sper sa ai putere sa mergi mai departe.
mcrissa felicitari. Ma bucur mult pentru tine.
Michelle eu am primit mesaje private, dar nu vad sa am PM. Am sa incerc sa il activez. Multumesc mult!
Jojo-miha ma bucur mult ca ai o tensiune atat de buna. Ai scapat de o gija, acum o sa ai parte numai de bucure. Sa dea Dumnezeu sa fie asa.
Va pup pe toate fetele si sa dea Dumnezeu sa auzim numai de bine.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
21+ poze cu fetita si cu mine