Prichindei martie - aprilie 2005 (120) 2 ANI !!!
Raspunsuri - Pagina 8
mamacita spune:
quote:
Originally posted by danuta_t
Woooooooaaaaaawwwww !
Mamacita, asta da veste ! Am ramas muta ... de bucurie pentru tine dar si de mirare, ca retinusem si eu ca ai retineri pentru bebe2. Ei, se pare ca samuraiul s-a mai potolit de-atunci.
Nu s-a mai potolit samuraiul,noi ne-am facut mai neastamparatiMultumesc pentru felicitari.
ariadneibr vreau sa-i multumesc inca odata pentru superideea pe care mi-a dat-o cu aparatoarea de pat,nu-mi mai sta inima ca se arunca peste gard,iese si intra cand are nevoie si are totusi si granite.Am incercat si fara ea,dar e prea devreme si se joaca,nu mai adoarme.Acumvad ca am revenit la un somn fara treziri si adormit doar in 30-40 minuteMama uituca!Are copilul aproape toti dintii de la 1 an,asa ca am uitat ca mai iese si al doilea molar,doar astia lipseau;asa ca a iesit primul din cei patru,de aici agitatia si sclifoselile.
LA MULTI ANI,Alexia,alta domnisoara de 2 ani!Sanatate,frumusete si noroc!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
connie1974 spune:
Mamacita, sanatate multa, felicitari! Pe de o parte, chiar va invidiez pe voi, cele care aveti curajul de a o lua de la capat. Sa dea D-zeu sa aveti un copil la fel de reusit ca Alexut.
Cenia, drum bun si sa ne mai auzim. Abia acum citesc de otita lui David. Sanatate multa.
Alessia, sa-ti traiasca voinicul “dezbracat” E tare dragalas in poze.
Nino,sa stapaniti sanatosi apartamentul. Cum e la serviciu? Eu trebuie sa ma reobisnuiesc, si cu trezitul dimineata si cu munca efectiva.
Ariadna, sa stii ca m-am topit dupa scumpa de Sonia.
Ligia, n-o fi vreun dintisor?
La multi ani Alexia. Pupici Catxo.
Despre noi ce sa va spun in cateva cuvinte? Suntem OK, Calin sta toata ziua cu bona si se impaca foarte bine, mananca, adoarme cu ea, se joaca. Cand ajungem acasa chiuie nevoie mare si evident ca ne ia de proaspeti la joaca. I-au aparut acum catva timp niste bubite sub barbie si dr. ne-a spus ca sunt de la transpiratie, dar ma enerveaza ca sunt aspre si nu prea ii trec. La fel si niste cojite in cap, care nu se lasa duse. Dar in rest e bine, mananca ce papa si inainte, e cam reticent la mancaruri noi. E innebunit dupa puzzle-ul din "Ratusca cea urata", le face singur pe toate, si mai are un joc cu 6 piese pe care stie sa il faca. Spune cu gesturi poezii, dar a ramas doar la ta-ta si pa-pa la capitolul vorbit.
Va pup si ne mai auzim ca sunt cam demult pe net si ma iau la ochi.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos
andira spune:
Mamacita, super veste!!!
Asta da surpriza placuta - sarcina usoara si un bebe sanatos!!
tie, lui Alexut si lui bebe din burtik!
Iri si Nati
ariadnabr spune:
Cu multa placere Mamacita, ma bucur ca ti-a folosit ideea. Exista normal si dezavantaje se pot da jos din pat rapid si mult mai rapid aterizeaza in pat la noi Cel putin Sonia asa face isi ia pana si perna, paturica si mielutul cu care doarme dupa ea . Dar, macar nu stau cu grija ca se loveste incercand sa escaladeze patul
Madalina si Sonia
ocrainic spune:
Musai trebuie sa incep cu FELICITARI MUUULTE PT MAMACITA, si eu intelesesem ca si majoritatea fetelor ca nu mai este sigur un bb2! Doamne ce ma bucur, e grozav sa fie doi. O sa fie mult de furca (sincera sa fiu si pe mine ma cam ingrijoreaza gindul cum va fi, caci si noi aici suntem singuri fara de nici un ajutor!), dar pe de alta parte, daca ne-am descurcat cu unul, sunt sigura ca si a doua oara ne vom descurca! Asa ca felicitari multe si mult curaj mamica de bb2!
Eu de muuuult vreau sa va raspund, caci am citit cu mult drag urarile voastre pt noi, pt care va multumesc mult de tot tuturor, fara a fi in stare sa spun pe nume fiecarei fete care ne-a bucurat cu felicitarile. Sunt asa de fericita sa pot fi din nou in mijlocul vostru! Multumesc mult de re primirea calda!
As mai scrie eu atit de multe, dar uite ca este deja 2 noaptea, eu nici macar nu m-am culcat si bebe Luca da deja semne de trezire.
Nu stiu voi mamici de bb2 cum ati simtit, dar eu ma simt mult mai relaxata si degajata acum a doua oara. Toate acele intrebari care nu aveau raspuns acum 2 ani, parca sunt atit de simple!
Plinge de adevaratele acum. Trebuie sa va las.
Am pus pozici cu dragul bebe Luca (http://community.webshots.com/user/lcrainic) plus alte noi pozici de la nenea fotograful cu burtica si David in albumul lui David.
Va pupilesc si fuuuuug, ca trezeste toata casa!
Oana si feciorii
http://community.webshots.com/user/dcrainic
ariadnabr spune:
Ocrainic, pozele cu burtica sunt absolut superbe! Bune de reclama! Iar bb Luca seamana cu mami
Madalina si Sonia
ligia13 spune:
Din pacate, timpul iar e prea scurt si eu nu stiu sa-l exploatez , intru doar scurt sa va salut!
Noi suntem bine, profitam de zilele de soare si caldura, azi l-a dus bunica in centru la porumbei, si era surprinsa ca cica asha de mult i-a placut la porubei ca lua copiii de mana si le arata porumbeii! Cica a carat toata piatza o fetitza de mana (si ei ii placea)
oanacrainic, pozele sunt minunate si voi la fel! David e atata de draguzt si finutz si seamana cu tine . Iar Luca m-a induioshat toata .
Multumesc mult pt ideile si sustinerea nemancaciosului! Ieri a mancat mai bine, azi mai rau!
Dinti nu stiu, s-ar putea. Faza e ca el are 16 buc si pana aseara cand a zis mamacita cu mai trebuie sa iasa niste molari ma gandeam ca nu poa sa fie de la dinti ca doar ii are pe toti de cateva luni! .
O sa-l controlez, desi vai mainile mele! Obiceiul de a musca inca nu l-a pierdut! Se joaca, ne chitaim, ne gadilam si cand tzie lumea mai draga, hatz!
tuturor!
Eu si Raducu (22.04.2005)
mamacita spune:
quote:
Originally posted by ocrainic
Musai trebuie sa incep cu FELICITARI MUUULTE PT MAMACITA, si eu intelesesem ca si majoritatea fetelor ca nu mai este sigur un bb2! Doamne ce ma bucur, e grozav sa fie doi. O sa fie mult de furca (sincera sa fiu si pe mine ma cam ingrijoreaza gindul cum va fi, caci si noi aici suntem singuri fara de nici un ajutor!), dar pe de alta parte, daca ne-am descurcat cu unul, sunt sigura ca si a doua oara ne vom descurca! Asa ca felicitari multe si mult curaj mamica de bb2!
Eu de muuuult vreau sa va raspund, caci am citit cu mult drag urarile voastre pt noi, pt care va multumesc mult de tot tuturor, fara a fi in stare sa spun pe nume fiecarei fete care ne-a bucurat cu felicitarile. Sunt asa de fericita sa pot fi din nou in mijlocul vostru! Multumesc mult de re primirea calda!
As mai scrie eu atit de multe, dar uite ca este deja 2 noaptea, eu nici macar nu m-am culcat si bebe Luca da deja semne de trezire.
Nu stiu voi mamici de bb2 cum ati simtit, dar eu ma simt mult mai relaxata si degajata acum a doua oara. Toate acele intrebari care nu aveau raspuns acum 2 ani, parca sunt atit de simple!
Plinge de adevaratele acum. Trebuie sa va las.
Am pus pozici cu dragul bebe Luca (http://community.webshots.com/user/lcrainic) plus alte noi pozici de la nenea fotograful cu burtica si David in albumul lui David.
Va pupilesc si fuuuuug, ca trezeste toata casa!
Oana si feciorii
http://community.webshots.com/user/dcrainic
Multumesc si tie si andirei si tuturor pentru felicitari!Intelesesei bine,nu credeam ca va mai fi bb2,nu de lipsa de dorinta,ci de lipsa de putirinta,dar v-am explicat cum a aparut bb2 si ne-am bucurat din prima secunda.Ingrijorarea referitor la puterile noastre nu ne impiedica sa ne bucuram la fel de mult ca la Alex,dar,ocrainic,exact cum spui:sunt muuuult mai relaxata!Iar timpul trece in zbor!Si exact ca si voi,gandim ca daca ne-am descurcat si am facut treaba buna,nu numai ca ne-am descurcatcu unul,om mai putea si la celalalt...
Pozele voastre m-au topit,realmente,nici in reviste n-am vazut asa pictorial superb!Sa nu ne parasesti,chiar daca timpul nu-ti permite,cand si cand da-ne un semn!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
Stai ca nu v-am explicat voua,ci unei amice de pe alt topic,care se mira de curajul nostru;eu nu cred ca e curaj,iubim mult copiii si luam viata asa cum ni se ofera.iata ce i-am raspuns ei:
quote:
Originally posted by lizuca
Muuuulte felicitari si de la noi pentru curajoasa Mamacita! Si eu as mai vrea unul, dar numai daca mi-ar veni gata crescut. Desi nu va inteleg, va admir, fetelor, pentru tenacitatea si curajul de a retrai "infernul" primilor ani de maternitate.
Multumesc si tie si celorlalte mamici care m-au felicitat!
Nu e mare lucru de inteles:pe langa faptul ca pierdeam sarcinile,mai ramaneam si f.greu gravida[de exemplu,intre primele doua sarcini pierdute au fost 3 ani,in ciuda eforturilor noastre].Deci acum,o singura data neprotejati si necalculati,in nici un caz nu banuiam ca va iesi.Cand ne-am trezit cu el,pe langa faptul ca eu sunt absolut contra chiuretajelor care se fac fara motive incontestabile,ne-am facut socotelile pro[dorinta noastra de a avea mai multi copii,diferenta buna intre ei,o bona deja disponibila,experienta noastra capatata etc] si contra[infernul de care spuneai,varsta...n-ar fi fost prea multe contra]si am decis pro.Ne-am gandit ca stie Dumnezeu mai bine ca noi cui da ce da si ce poate acela/aceia.N-am vazut pe nimeni sa se sinucida ca are copii de crescut
Alexandru,soarele nostru
alessia105 spune:
Buna buna ..Hop si eu ...
LA MULTI ANI Melissa Ioana !!!! Claudia_2803
sa cresti mare sanatoasa si voiosa , sa ai parte numai de bucurii si impliniri in viata si sa te bucuri pe deplin de tot ce este mai frumos in lume si in viata alaturi de parintii tai .
Azi ca si ieri m-am simtit groaznic ..ma doare fffffffff rau capu .asa ca in curand desi am frica in san tre sa ma duc la doctor( no ofence Mamacita ..dar asa am io o frica de doctori de la nasterea lui Sebi )..creed ca e o cariutza ascunsa care sapa sapa sapa
Anyway ...
Mamacita ..chiar vroiam sa iti spun de data trecuta ( am uitat ca is batrana si dusa cu capu').... nu stiu daca baietii nostri au vb la telefon dar Dezbracatu'007 vorbeste toata ziua la jucari ..deci se prea poate cu aparatula lor de ultima generatie sa tina legatura si sa urzeasca comploturi de stresat mamici ..sa facem si noi un complot al mamicilor de stresat striperi cu pampers la fund
Acum lasand gluma la o parte ...superrrr frumoasa povestea samburelului ninja ...acolo sus cineva va iubeste si cred eu ca a meritat asteptarea cu un samurai atat de frumos si destept si un samburel pe drum ..sa aveti parte de multiiiiiiiiiiiiii ani fericiti impreuna in sanatate si voiosie
danuta_t...multaaaa putere si sa stii ca noi ne gandim in permanenta la tine si la rp, gabrianah ...eu in fiecare dimineata ...deschid pc-ul sa vad ce si cum ..si o absenta mai indelungata ma pune pe ganduri si astept o veste MAreeeeeeee la toate gravidutzele terminale si la incepatoare
Rrox ,...ai dreptate ..eu am vb de olandezi ca pe astia ii cunosc ..si belgienii pe care eu ii cunosc is ffffffffff mandri ca ei is de origine olandeza ...asa e cum ai zis si tu tre sa ii tratez ca atare si sa le dau peste nas ori de cate ori am ocazia ..dar pana m-am invatat minte ..a duraaaaat ..ca io in prostia mea cred ca toata lumea e ca mine ... si astept sa fiu tratat cum ii tratez si eu pe altii ...offf cat de naiva is ..noi sa fim sanatosi si voiosi ..ca restu le-om mai rezolva noi
Cramendutza eu ma bucur din suflet ca ne-ai mai scris ...pupici dulcelui de Rares si mamici lui frumoase
connie sarut mana de aprecieri
oana superbe poze ...chiar ca sunt de reclama ..Dadi seama cu tine frumosssssss foc ...iar bb Luca e superrrrrr bb ..si cat de paros era el piticu ......aveti o famile frumoasa ...sa fi-ti sanatosi si voiosi multiiiiiiiiiii ani de acum inainte
fetele o intind ca numai pot imi explodeza ...bolovanu de cap ...va sciru maine ..va pup ..O zi frumoasa
Cu drag,
Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici