Aradence minunate! (63)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ioi da fain a fost. Saracu Clau cred ca ne injura ca am stat atata si omu a trebui sa-si faca de lucru sa ne lase pe noi sa ne desfasuram.

Acum am ajuns acasa. Pe cum a fost de suparat Bogdi dupa ce s-a trezit pe atat e de fericit acum, cred ca i-a fost dor de tati ca acum e in culmea fericirii, se joaca tati cu el.

Eu sunt rupta de somn, m-ati obosit .

Maria, abia asteptam sa te cunoastem si pe tine.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastră mică

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Toate ca toate...va intalnitzi, va distratzi...dar sa ma bage si pe mine cineva in listutza minunata.

iulia cu vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salut Ada, te baga Clau, ca ea a deschis capitolul nou. Ti-ai gasit rochie?

Mi-am hranit, schimbat si culcat copilul, ar fi cazul sa merg si eu in pat, da greu ma urneac. Bat-o vina dependenta de DC.

Mergi la inceput

iulia cu vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Abia acum am reusit s-o adorm pe Adelina. A adormit in masina si acasa a fost fresh, a facut aerobic in patut.
Dragos nu doarme inca ca ia citit Calin povesti.
Noi ne-am simtit foarte bine, a fost super.
Copii au fost cuminti zic eu sau aproximativ, oricum bebelasii au fost foarte cuminti. Peste cateva luni va fi teroare cu ei ca nu-i vom putea tine in scoica.

Clau, aveti un apartament tare fain, nici nu ma gandeam ca apartamentele ANL sunt asa mari si frumoase.
Prajitura a fost super, nici nu stiu cate bucati am mancat, multe oricum.

alina.a, nici nu te-ai ingrasat in afara de burtica, arati bine gravidutza. Le-ai cam facut pofta la fete cu poza Elisei.

Gabi, Flavia, mi-a zis Calin ca s-a intalnit cu voi cand ati plecat.

Ildi, David a dormit bine?

Fetele care ati facut poze(Clau, Miha, Flavia?), va rog sa mi le trimiteti si mie pe mail, stiti adresa.

Ioana, multa sanatate va doresc, sa va insanatositi cat mai repede.
Urmatoarea intalnire a zis Miha ca va fi la ea, apoi la mine.

Maria, nu te uitam nici daca vrei, a noastra esti de-acum. Daca se face cald poate ne intalnim pe mal si poti veni si tu cu Mara.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Salut Flavia, am tot probat pe rochii dar inca nu ma hotarasc ca mai am timp pana in pe sfarsitul lui aprilie. As vrea ceva rosu! Mai vad eu.
Ma duc si eu in pat ca maine iar avem de umblat...
papa si noapte buna

iulia cu vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by adablackcat

Toate ca toate...va intalnitzi, va distratzi...dar sa ma bage si pe mine cineva in listutza minunata.

iulia cu vladutz

Ada, uita-te pe listuta sa vezi ce trebuie(nume copii, sot, data nasterii la fiecare) si scrie datele aici, apoi Clau completeaza in lista.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

No ca mi-a adus Clau calculatorul
Ce ma bucur ca ne-am adunat din nou. Eu una m-am simtit super cu casa plina

Acum incarc pozele si maine vi le trimit si pe mail, ok?

Gabi cred ca tu ai uitat acoperitoarea de la scaunelul Ioanei. L-am pus la loc sigur

Flavia, ti-ai uitat pozele si Ele sunt la loc sigur

O masinutza cine a uitat?? un camion mai mic si verde, ceva de armata!!!!

Alina, sti tu bine pentru ce

No stati linistite ca al meu sot doar de jumate de ora a ajuns acasa ca binenteles s-a dus cu baietii in oras la o bere, care cred ca de fapt a fost o vodka (sau mai multe) ca e cam turtit...de mult nu l-am mai vazut asa turtit...darrrrrrr...... Dumnezeu nu bate cu bata

De strans am strans repede, ce m-a terminat a fost camera lu Raul...creioane si carioci si iar creioane si iar carioci si capace de carioci Bine ca am reusit sa le gasesc pe toate Acum e luna si bec

Revin cu poze!

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

POZELE
Acum ma chinui sa urc si filmuletele dar daca dureaza mult nu cred ca mai astept, le las pe maine

Primele filmulete
BOGDI si ADELINA
Maine urmeaza restu ca pic aci de somn...va pup

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

acum ma uit pe poze

Fetelor ma bucur ca v-ati distrat fain si ati stat asa de mult.Va multumesc pt urarile de ziua mea , va doresc si voua la fel !

Ioana cu intarziere, LA MULTI ANI ! lui Ovi , sa va bucurati unii de alti si de casuta voastra muuuuuuuuuuuuuuulti ani de acum in colo !

eu nu prea am chef de nimic , am avut o surpriza cam neplacuta ieri ...dar asta e, trecem si peste asta .

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput