Aradence minunate! (63)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

ce fain ca v-atzi simtzit asa bine!
Noi tot umblam si tot mancam .
A inceput si Vladutz sa faca boacane, trage tot ce prinde, inclusiv oala cu resturi pentru caine, pe care a rasturnat-o pe o minunata mocheta crem deschis.
aaaaaaa....pentru listutza: eu: 23.05.1979
Teo: 17.05.1966
Iulia: 10.07.2003
Vlad: 06.05.2006
Multzumim Clau!

iulia cu vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetele!

Ma bucur ca nu am mers si noi ieri la intalnire ca e racit bine de tot(sau rau....) Nicolas....Alesio stationeaza(ca apele Dunarii).
Azi-noapte l-am culcat in balansoar pe pitic sa stea mai ridicat sa poata respira.......

Am vazut pozele!Ce fain v-ati distrat!Super!

Carmen ce ai patit?Multumesc de urari!

Ma duc sa ne pregatim ca iesim afara putin...

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

In loc de Buna dimineata.

Clau, nu reusesc sa vad filmuletzul. Sa imi trimiti pozele pe mail please. Celelalte ce le-am uitat lasa ca nu mi le trebuie acum.

Si un pupic.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput

Am reusit sa vad ca am intrat pe filmuletzul Adelinei si am gasit acolo. E ca un titirez bb meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Eu nu am reusit sa descarc aparatul. Poate pe maine.
Flavia sa nu-mi mai comanzi papucei ca i-am luat azi din Jegson.
Ma duc la treaba ca-s in intarziere.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Am comandat deja, dar nu-i nimic ca am la cine sa-i dau. Pozele cand ai timp e ok.

Se vede ca nu am copil si nici sot ca bantui pe aici. Ar trebui sa ma apuc de invatat pt disertatie da cine are chef . Citesc cate ceva da parca nu retin nimic, cred ca m-am sclerozat cu totul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Si noi ne-am simtit super. I-a placut si la Tudor.ce-a avut pe pantaloni.. tot a fost de carioci, da bine c a treut la spalat.
clau,da mi-am uiat acoperitoarea, mi-am dat seama cand am ajuns acasa. ce sa fac sunt uituca
Mihaela, bine ca am plimbat borcanelul gol dupa mine ca am uitat sa ti-l dau.
Carmen , imi pare rau de surpriza neplacuta care ti-a stricat ziua.
Flavia, Sorin e cu Bogdi la plimbare?
Alina m, v-am vazut masina , foarte faina. Sa o stapaniti santosi si fara incidente.
Clau ,ai avut ce strange dupa noi. Bine ca ai reusit.

Poze

Mergi la inceput

Gabi, nu, Bogdi e la mami si Sorin era la ai mei la bloc ca maicamea a pus masina la spalat si a uitat sa puna furtunul in vana si a iesit apa afara asa ca a intrat in 2 camere . S-a dus sa-l ajute pe tati sa mute mobila de la loc ca sa lase sa se aeriseasca.
Am uitat : de la tati merge la meci asa ca sunt singuraaaaaaaaa. Ar trebui sa merg la niste cumparaturi dar momentan fac putin curatenie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Avem iepuras A rasarit primul dintzuc. Sunt tare fericita.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor!
Va scriu rapid ca plecam la Cicir imediat.
Adelina tot ragusita e, dar nu mai rezist sa stau cu ea tot in casa. Am sunat-o iar pe dr.marienut si mi-a zis sa merg luni cu ea la dr. Korodi, voi merge.

Clau, foarte fain pozele si filmuletele, le astept pe mail cand ai timp, nu-i nici o graba.
Raul ce face, nu i dor de copii?

Flavia, ce scump e Bogdi cum zambeste "pe 16 mm".

Gabi, felicitari Ioanei pentru dintzuc, repede a iesit si fara mari probleme.
Sunt curioasa cand o sa-i iasa Adelinei ca la Dragos a iesit la 11 luni si 3 saptamani primul dinte.
Multumim de urari, mi-a zis Calin ca ati laudat masina.
Te rog sa-mi scrii pe privat adresa si numarul de telefon de la homeopat, mersi.

Ioana, multa sanatate puiutilor! Oare cum au racit, a fost cineva bolnav la voi?

Ada, cand va intoarceti acasa?

Carmen, un sa-ti treaca supararea. Te putem ajuta cu ceva in afara de o vorba buna?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput