Aspirante optimiste > 20 ani (63)
Raspunsuri - Pagina 11
ladymina77 spune:
Felicitariiiiiiii Ancaaa,ma bucur mult pt tine.Chiar daca e fff slaba ,este ,asa a fost si la mine si dupa 3 zile a fost clara.Deci sarcina usoara si multa multa sanatate si un bebelic frumos si sanatos.Pupiciiiiiiiiiii multi
4+
mina
winter spune:
Anca FELICITARI ! SIGUR E SAU IN BURTIK!
Oana26
Teomaria imi pare rau pt. Z1. LA MULTI ANI PT. SARBATORITI!!!
http://tt.lilypie.com/T1JPp2.png"
alyx spune:
quote:
Originally posted by winter
Neata fetele!
E posibil ovulatie in Z10? Eu cred ca am ov ieri ,temp a crescut de la 36.5 la 36.8 in dimineata asta si a disparut si albusul. Sunt curioasa cum va fi temp maine.
Fetele care au facut stimulare(Z5-Z9) , ovulatia are loc mai repede in cazul unui ciclu stimulat?
Sa aveti o zi buna!
http://tt.lilypie.com/T1JPp2.png"
eu am facut stimulare din ziua 5 pana in ziua 9, in ziua 11 si 12 monitorizare si apoi iar monitorizare in ziua 15, dar nu am ovulat mai devreme. acuma avand in vedere ca toate suntem diferite, nu stiu ce sa-ti spun. in ziua 15 dr a spus ca se sparsesera trei foliculi si mai ramasese unul care urma sa se sparga. deci ovulatia a fost cam in ziua 14, cum aveam in mod normal. dar daca ai facut stimulare nu ai facut si monitorizari?
alyx spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Neata
Winter se poate sa ovulezi in Z10 si dupa temp asa se pare.
Laurici imi pare rau
Fetelor am 2 liniute...........a doua mai slaba dar e acolo......nu-mi vine sa cred...pana acum am ras ca prostii amandoi si din ras am dat-o in plana si tot asa...
Va pup pe toate
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
felicitari Anca. nu conteaza ca e mai putin pronuntata. repeta testul maine dimineata si daca iese tot pozitiv, e cum nu se poate mai bine.
maria08 spune:
Buna dimineata!!!!
Anca: FELICITARI!!!!!!!!! Asteptam sa ne dai si noua reteta reusitei!!!
Si eu care eram total impotriva hsg-ei ......dar se pare ca fiecare organism reactioneaza altfel!!!!
Va pup! Un veek end frumos!!!
oana_oana26 spune:
teomaria, multumim pt pupici si la multi ani sotului tau
Petrecere frumoasa
Si sa fie ultima luna cu urati
Pupici
bb_yasmi spune:
neatza, neatza!!!
o ce de veste buna!!!!
anca felicitari!!!!!!
mie nu mi-a venit nici azi, z 32, desi cand am fost joi la dr a zis ca se ved "urme" de uratzii si tre sa apara si al eco a zis ca arata ca tre sa vina uratzii si nu e sarcina! asa ca aluma astept sa apara!! akuma cand m-am trezit am zis sa imi iau temp in joaca sa vad si eu la ce temp imi vine si aveam 37.3......se poate???? ieri 36.9 (Tb cu care imi vin mie uratzii). cred ac sa stricat termometrul.....
tin pumnii la fetele care urmeaza sa facxa test!!!!
laurici, imi pare rau de dezamagire!! pup fata dragutza si sigur luna viitoare se av intampla miracolul!!!
underqueen, incearca un test cu prima urina de dimineatza!! tin pumni in conrinuare!!
teomaria la multi ani sotului tau si MaRIEI!!!
La noi e o zi superba afara , ca parca ma uitat de toate!!! deja visez al concediu, la mare, soare, fericire.....in trei!!!!!
va pup pe toate, toate!!
O sotzie fericita!!!
http://tt.lilypie.com/GgBEp2.png
andreutza23 spune:
Buna dimineata!
Anca nu-ti zic inca felicitari pana nu se confirma!
pe mine m-ati terminat cand ati spus ca ati avut intarzieri si de 9 zile. cum adica sa-si bata joc uratii atata joc de noi.
mie nu mi-a mai intarzit niciodata, nici cand am renuntat la anticonceptionale, mereu mi-a venit fix la 28 de zile.
pe de alta parte un singur semn care nu precede uratii nu am avut: durerile de sani.ieri mi-a fost greata toata ziua, dar poate caut eu semne.
sunt super stresata si tot merg la baie.aseara m-a luat o durere de burta de eram sigura ca imi vine. dar nimic, nimic.
si desteapata de soacra-mea s-a gandit sa sarbatoreasca ziua tatalui ei si aniversarea casatoriei lor la mine, maine.pe motiv ca la bunci e cam stramt (bunici stau vis a vis de mine si au casa in constructie pt ca isi face barbata-miu, adica scumpul si singurul lor nepot sediu de firma). da de ce nu se poate face la soacra-mea acasa, ca sta la 5 minute de noi, si are destul spatiu.da ce e casa mea, salon de dans?mor de nervi. la cat sunt de stresata exact asta imi trebuie.musafiri..
nu vreau sa dau explicatii la nimeni de ce sunt stresata, oricum se va discuta din nou subiectul copii si iar o sa ma intrebe soacra-mea daca nu am sa-i dau vreo veste.nu am nimic impotriva sa ma duc la bunici sau la socri, o fac cu placere dar ce sa caute la mine.
trebuie sa vad ce ii zic azi soacra-mii la telefon, sa nu ma cert cu ea, si tot eu sa ies in picioare.
acum sunt la servici, stau vreo 3 ore si apoi ma asteapta o zi de curatenie si mancare.
cine face test maine dim cu mine?care e cel mai indicat?sure-chech?
va pup
"Viata aceasta s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care o speram, dar cat
timp suntem aici putem de asemenea sa dansam.Amintiti-va asta: nu ne mai
putem intoarce niciodata inapoi, acesta e singurul spectacol pe care il
jucam."
MIKUTA4 spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Neata
Winter se poate sa ovulezi in Z10 si dupa temp asa se pare.
Laurici imi pare rau
Fetelor am 2 liniute...........a doua mai slaba dar e acolo......nu-mi vine sa cred...pana acum am ras ca prostii amandoi si din ras am dat-o in plana si tot asa...
Va pup pe toate
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
BUNA DIMINEATA,LA TOATE FETELE
Anca FELICITARI DIN TOATA INIMA,DOAMNE ce bucurie,sa iti dea DD sanatosi si o sarcina usoara.
Chiar aveam nevoie de o veste buna,ca eu azi dimineata m-am trezit si mam incarcat de tot curajul posibil,si am facut testulnegativ si nu stiu de ce dar luna asta speram intr-adevar sa fiu ramasa,poate faptul ca se apropie ziua mea si credeam ca o sa primesc si eu un cadou mai specialdar nu a fost sa fie.TB si aia a scazut azi dimineata a fost 36.9 deci e clar.......vin uriti!!!!
Am citit odata ca una dintre voi a luat impreuna cu sotul ei VIT.E si ACID FOLIC cum se ia ca as vrea sa incerc si astape toate
http://tt.lilypie.com/9K7kp1.png