Aspirante optimiste > 20 ani (63)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ancaaa felicitari! Ce ma bucur pt tine! Luni faci Bhcg? Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Io azi ma simt foarte bine, abia astept sa-mi treaca ciclul si sa incepem sa prestam Tot e ceva bine in faptul ca-mi vine seara: trec mai repede peste depresia primei zile, ptc ma culc

Si la noi e o zi superba si nu vreau sa fiu suparata intr-o asa zi

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

Anca, FELICITARI! sa fii sanatoasa si sa faci bebe frumos.

inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

http://tt.lilypie.com/3mUXp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

Yasmi, nu mai fac test, pt. ca stiu ca o sa iasa tot negativ. nu cred ca s-ar schimba rezultatul de aseara pana acum. daca chiar vad ca nu vin rushii mai incerc.
problema e ca eu am calculat un CM de 28 de zile, dar adevarul e ca nu stiu exact de cate zile e. asa ca intarzierea s-ar putea sa nu fie chiar intarziere, dar chiar 31 de zile?

inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

http://tt.lilypie.com/3mUXp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

laurici ma bucur ca azi esti bine dispusa si aici e o zi frumoasa si sunt si eu tare fericita cu toate ca sigur nici la mine nu-i luna asta ...dar o sa vad mai exact maine cand e ziua cruciala

irina sa dea DD sa-ti iasa testul pozitiv duminica eu m-am hotarat sa nu fac duminica poate marti incolo

anca felicitari din toata inima!!! chiar daca e pala liniuta stii foarte bine ca nu apare aiurea sarcina usoara!!

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Fetelor imi raspundeti si mie va rog daca stie careva care este treaba cu VIT E SI ACIDUL FOLIC?,nu vreau sa par agasanta,dar chiar ma intereseaza

http://tt.lilypie.com/JAmlp1.png

Mergi la inceput

Nushu cica nu mai face test duminica...ihi si marmota asa impacheta ciocolata Iti tin pumnii sa nu mai vina ciclul 9 luni

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Anca Felicitari!!Sarcina usoara si bebe sanatos!

Nu-ti face griji ca este mai pala a doua liniuta,si la mine a iesit la fel prima data.Ma bucur mult pentru tine!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Nushu cica nu mai face test duminica...ihi si marmota asa impacheta ciocolata Iti tin pumnii sa nu mai vina ciclul 9 luni

Poze Laura

beyyy tu ma citesti oricum vad ...din cauza ta o sa facm-ai corupt si eu care ma linistisem si nu mai vroiam sa fac

INGRID

Mergi la inceput

Nushu siiiigur, siiigur, da in -ul meu! Eram precisaaa

Poze Laura

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Nushu siiiigur, siiigur, da in -ul meu! Eram precisaaa

Poze Laura

eu cred ca de la soarele de afara ni se trage buna dispozitie...uite nu dau vina pe tine ...dau pe sotz ca el ma pune maine sa fac test

INGRID

Mergi la inceput