Mamici de septembrie - octombrie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 22
Happiness_4_us spune:
Tot citesc si constat ca preturile de acasa de la eco sunt comparabile cu cele de aici.
Eu maine ma duc la eco ultrasound si cand am sunat ptr programare, ni s-a spus ca o sa ne coste in jur de 7,000kr adica 100 de dolari.
Deci astea sunt preturile. ![]()
Nana,
12+In asteptarea lui
Bebe la 9 sapt si 4 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Katrin spune:
Buna dragelor,
Bun venit noilor membre...sa aveti cei mai sanatosi si frumosi bebei ever...
Berarpiri, ma bucur ca esti cam prin aceeasi perioada ca si mine..cu doar o saptamana in urma..sper sa ne tinem la curent cu diversele chestii ce apar..
Danielle02, tu esti cu o saptamana inaintea mea...cred ca trebuie sa te urmaresc cu multa atentie..sunt convinsa ca multe lucruri pot fi asemanatoare.Cum stai cu greturile in sapt 10?Eu una, abia astept sa treaca aceasta perioada infernala
..nu prea mai am nici pofta de mancare(iaurt, saratele, covrigei..din astea cat mai soft asa...mai racoritoare, cum imi place sa le spun)..
Merg vineri la dr, am ce sa vad asa la 10 sapt aproape???Who knows??
Va pup si sa aveti grija de burticile voastre 
Katrin
9+
Liana30 spune:
Nana multa bafta maine..
Mada_Ele07nu esti singura cu greturi..mai sunt si io si tot olteanca![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"

aniast72 spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
M-am programat la Fortis pentru 16 aprilie, dimineata. Sper sa fie ok, a ramas sa revin cu un telefon cu o saptamana inainte. Eco morfo si cd costa 250 RON, insa cica e bine s amai vii si cu cd de acasa ca poate nu au.
Nu mai inteleg nimic. Eu am fost joia trecuta, 1 martie la Fortis la Iosup, intrebasem dinainte si mi s-a confirmat si cand am platit, echo morfo-fetala a fost 150 RON cu tot cu CD. Ieri am aruncat chitanta...ca ii faceam un scan si o postam ca sa vedeti... Sa se fi scumpit dintr-o data? nu-mi vine sa cred. Roxana_G, mai suna o data si spune-i de treaba asta, ca cineva a platit sapt trecuta 150 RON tot pt echo morfo fetala...
Andreea
14+ cu
daniela76 spune:
buna seara burtici, sunt super fericita : mi-am vazut iar bb-ul si este asa de frumos, are si manute si picioaruse si ochisorii au inceput sa se formeze, era asa de cumintel...un ingeras, pentru o clipa am uitat de toate greturile si de toate starile urate pe care le am de dimineata pana seara...sunt happy, ce mai...
danielal
aniast72 spune:
betty78, eu abia la echo de la 13 sapt la Niculescu am intrebat de viata sexuala si mi s-a spus ca o pot relua
...dar mai astept sa se intample la "focurile pasiunii", nu cu teama ca s-ar putea intampla ceva... si sincera sa fiu, decat sa stau sa ma gandesc cand sa se intample...dimineatza dupa utrogestan, la pranz inainte sa pun a doua sarja sau noaptea cand ar trebui sa pun al treilea rand de ovule...
...ca asa m-am saturat de ele.. prefer sa scap si de ele ca sa fiu ca o floricica 
Sheri dragutza, nu pot sa cred ca ai ratat momentul intre punctie si ET cand chiar maria ta sfatuia fetele de la FIV sa faca de placere. Incearca sa bagi degetul la loc in soseata ca inca cateva luni de acum inainte iti poti pune pofta in cui. 
Andreea
14+ cu 
mami25_7 spune:
Salut si eu toate
.Mai fetelor tare harnicute,mai sunteti.Abia reusesc sa va prind din urma.Eu merg saptamana viitoare la dr,l-am sunat astazi si mi-a raspuns cam in 2 peri,in fine.As vrea sa va intreb ceva? Are vreuna dintre voi scurgeri vaginale,lichide,fara un miros specific?Imi este teama sa nu fie pierderi de lichid amniotic.Nu stiu ce mi se intampla,poate ve-ti rade de mine,dar parca nu mai am sanii atat de umflati desi ma cam dor,greturile lipsesc.Credeti ca e un semn de ingrijorare? Nici nu stiu pe cine sa intreb,dr meu care e un super dr,e cam expeditiv,nu prea are timp,de parca m-as duce pe gratis la el,platesc cate 1 milion consultatia.
Va pupicesc pe toate
11+
Happiness_4_us spune:
Liana
, mercic mult. Abia astept sa-l mai vad pe bubu, nu de alta dar imi mai iau avant sa merg mai departe, la cat de rau ma chinuie in continuare gretzurile si voma. Acum s-au mutat seara.Avem program: ajuns acasa de la birou, mancat, stat o ora, vomitat tot si culcat de la 21. E groaznic. Ma dor muschii de la burta de atatea contractii ale stomacului cand vars.![]()
Eu in continuare sper ca ma vor lasa. ![]()
Nana,
12+In asteptarea lui
Bebe la 9 sapt si 4 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Sabina spune:
OOOf, Nana cand ma gandesc cum te chinui....
Consoleaza-te macar cu gandul ca nu te-ai ingrasat deloc.
Aniast, sa nu fie cumva preturi diferite in functie de cat de mare e bebe. Si la CMU eco de trim 1 (deci pana in 14 sapt) e 1.9 mil, iar celelalte 2.9 mil.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
carpatina spune:
bun venit noilor
dute
felicitari celor care au primit azi vesti bune
succes celor ce vor merge maine la echo
9+
e pe drum