Mamici de septembrie - octombrie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Roxana_G, iti da si CD la Fortis dar sa nu uiti sa-l ceri. Daca tu nu le aduci aminte, nici ei nu dau. Aparatul e super ok, ai si un monitor deasupra unde vezi toate masuratorile, vezi cum tresare, cum se freaca la ochi...sau, ma rog...ce face el. Echo dureaza 20 min, Dr Iosup e un bun profesionist...si glumet, mie mi-a placut.

slippers, nu cred ca trebuie facuta echo in aceeasi zi pentru TT. Eu sunt programata vineri la 7 seara pt echo, dar analiza de sange nu stiu cand mi-o vor lua, in nici un caz nu cred ca atunci. Va tin la curent cand ma intorc vineri seara de la dr.

noilor burtici.

Si...apropos de sex in perioada de sarcina, teodoran, din cate observi, suntem multe in aceeasi situatie. Inca dinainte de punctie nu mai stiu ce-i ala... , dar nu intentionez sa las asa situatia.

Andreea 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada_Ele07 spune:

Terrapin, bine ai venit in club...credeam ca sunt singura. si eu vomit mai ales dimineata. iar senzatie de voma am de regula toata ziua, mai ales dupa pranz si seara. seara am stari de oboseala totala, abia pot face un dus si bag somn la greu. cu sexul stam la fel de prost. nu am chef de nimic, cu atat mai mult de sex. asa ca tre sa asteptam sa vina soarele si pe la noi, adica sa ne bucuram asa cum trebuie de sarcina noastra, fara greturile astea nasoale....

9+ (reale), 11+ de la ultimul cilu

apropo, cum va treceti saptamanile, de la ultimul ciclu, sau de la data probabila a conceptiei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Buna ziua viitoarelor mamici! pina acum v-am citi din umbra, insa azi mi-am facut curaj sa va si scriu. deci :UM 05.01, DPN 12.10, data mea de nastere 16.08.19.... (secret). acum eu am 7-8 saptamini, ecografista prima data mi-a zis 7 sapt, dar pe urma, dupa dimensiunile "uriase" ale lui bebe - 1.43cm - a zis ca as avea 8 sapt. dar asta e imposibil, pt ca insemna ca am ramas grvida cu 2 zile inainte sa imi vina ciclu, ceea ce mi se pare .... asa ca eu ramina la 7 saptamini, ca mi se pare mai real.
aveam si eu o intrabare pt voi: cind ati facut analizele si unde? la medicul de familie? se plateste, nu se plateste? voi cit ati dat? eu stiu ca nu sint toate gratuite si as vrea sa stiu cam cu citi bani ma pregatesc.
hai ca m-am intins cit o zi de post! o dupa-amiaza placuta va doresc, fara greturi si alte "bucurii" ale sarcinii!

Poze nunta...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mada_Ele07
apropo, cum va treceti saptamanile, de la ultimul ciclu, sau de la data probabila a conceptiei?

Mada, saptamaile de sarcina se considera de la prima zi a ultimului ciclu.

Andreea 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna,
Am si eu o mica nelamurire, in primele 12 sapt de sarcina nu am avut pb cu ratustele, dar se pare ca acum la 13 sapt si cateva zile ne facem de cap. La inceput am zis ca este de la elevit dar azi dimineata nu am luat elevi-tul si m-am rastit la ratuste. Noroc ca apucasem sa mananc. A mai patit cineva????????????/// atat de tarziu stari de rau???????Sa fie de la mancarea de dimineata?????????/Chiar nu am mai auzit pe nimeni sa aiba aceste stari in sapt 13+
Referitor la TT mie mi-a zis dr sa fac ECO in aceeasi zi, ca tb sa se stie exact varsta bebeului. Eu il fac abia pe 23 martie si ma costa 2,5mil ceva de genul asta cu ECO cu tot.
Sanatate si pupici pe burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

stie cineva cat coista la fortis eco morfologica? si cd-ul costa in plus?
ca sa nu am vreun soc

Ancasilv, Bine-ai venit!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andreea, multam de info, ma programez sigur acolo.

Mada, eu calculez de la UM.

Ancasilv, analize am facut la CMU, mult prea scumpe. Am schimbat medic de fam, de acum o sa mai iau trimitere de la ea.

Cecilia, poate raul e de la ce ai mancat. La TT s-a stiut varsta exacta, ea s-a calculat dupa eco si nu cred ca putea sa varieze chiar asa in 10 zile.

Rox 14+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Cecilia, sa stii ca ai dreptate, eu nu am avut nici o stare de voma, nimic, dar la inceputul sapt. 13 am inceput sa vomit, cam o data la 2 zile, si o stare de greata permanenta. Probabil ca la noi e pe invers.
Aniast si eu la fel, cand am inceput rpocedura FIV cu injectii sitoata nebunia, gata s-a terminat cu sexul. AM mai facut o singuradata inainte de ET (ca am auzit eu ca e bine), dar nu se pune, ca era pentru motive medicale.

13+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

merci de raspuns si bine v-am gasit!
eu am trimitere de la medicul ginecolog, iar cind am fost la medicul de familie a spus ca el nu intelege ce analize sint alea...ca nu intelege scrisul ...pai daca el nu intelege , eu ce sa mai zic??? pe la alte cabinete ati fost?sau aveti idee de preturi?

Poze nunta...
anca +7

Mergi la inceput

Sabina, la Fortis e 1.5 mil, inclusiv CD-ul. La CMU am auzit ca ar fi 3 mil...
teodoran, am citit si eu faza cu "intre punctie si ET" dar dupa aia a dat Sheri explicatia ca se facea "de placere"... Eu si asta am ratat.. asa ca hormonasii mei se cocoatza pe pereti.
Roxana_G, sa-mi spui daca ai fost multumita la Fortis.
ancasiv, eu nu te pot ajuta ca nu sunt din Buc dar oricum, sarcina usoara si bb sanatos.

Andreea 14+ cu

Mergi la inceput