Mamici de septembrie - octombrie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 19
Terrapin spune:
Buna dimineata la toate burticile!
Am intrat sa ma mai plang si eu...nu stiu ce sa ma mai fac cu starile de voma. De vreo saptamana am program de dat la ratze de 2 ori pe zi: dimineata si seara. A mai patit cineva asa ceva?
In primele saptamani imi era intr-adevar ft. rau din cauza greturilor dar nu vomam non stop ca acum. Acum tolerez cat de cat greturile, dar stomacul meu saracul, e tot timpul in gat...
A pus bine Teodoran problema cu sexul. Si la noi e lipsa totala, nu stiu daca la sot e teama dar cand ma vede saracu ca mi-e rau tot timpul, nici nu are rost sa mai indrazneasca.
Sper ca intr-o saptamana doua sa scapam de "rau" si sa ne apucam si noi de treaba din cand in cand...oricum o voi intreba si pe doctorita mea cand voi merge la control pe 19 martie.
Cat despre mancaruri, nu pot sa spun ca am preferinte: dulce, acru, ma bucur ori de cate ori reusesc sa mananc cate ceva. Am slabit cateva kg , si rar mananc cu pofta ceva.
In rest, vreau si eu sa felicit mamicile de baietei si fetite; se pare ca anul acesta baieteii sunt la putere, sunt curioasa la mine ce va fi ca eu tot timpul vorbesc de " ala micu".
Pupici la toata lumea si sa aveti o zi senina!
12+
mandarinutza spune:
Terrapin
vreau sa te linistesc. si eu am avut stari de greata puternice si varsaturi, dadeam afara chiar si apa pe care o beam uneori. Dar de cand am trecut in saptamana a 13 ma simt mult mai bine, mai am greturi dimineata la trezire si seara cand plec de la servici, cred ca si de la oboseala, dar starea de rau s-a ameliorat cu mult.Maine implinesc 14 saptamani si sper sa ma simt si mai bine.
Incearca sa ma mananci culcata sau intinsa pe o parte si sa stai linistita dupa ce mananci, intinsa daca poti.
pupici 
Mandarinutza
13+
Roxana_G spune:
Neata din nou. Sunt la birou, am mancat bine sa ma refac dupa analize. Ce sa va spun? M-am mai linistit acum si mi-a cazut si elanul de a face triplul test de 2 ori de la inceput intrucat la CMU unde a insista Dr Badiu sa il fac a costat: 2.120.000 lei vechi. Am facut ochii mari si am intrebat "Caaaat?", pentru ca stiam de la o prietena ca la Medlife a fost 900 mii. Noroc ca aveam cardurile la mine.
Primul lucru ma intreaba asistenta daca mai am copii si daca am avut probleme la primul de fac testul, si cand ii zic si eu senina ca dr considera asta norma europeana o intoarce si tipa si zice ca de fapt asa e, ca multa lume si-l face. Acum sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!
Inteleg ca dureaza 3-4-5 zile maxim pana sa iau rezultatele si ca pe marti dimineata cel tarziu ar trebui sa le am. Asa ca il voi repeta miercuri numai daca iese prost, ca altfel, oricat am zis eu ca nu e o problema financiara pentru mine, nu inseamna sa arunc banii aiurea.
In alta ordine de idei, va rog sa imi ziceti unde mai gasesc sa ma programez la Dr Iosup la eco, pentru ca la CMU nu mai sunt locuri pana pe 25 aprilie, or eu am nevoie pe 17 aprilie sau in jur de aceasta data. Pentru eco morfologica adica. Pana la urma m-am programat la Dr Dinu la care am fost si acum si care mi s-a parut ok, ramanand sa mai insist sa ajung la Iosup. Asa ca una la mana as vrea sa stiu pe la ce cabinet il gasesc, si apoi ma intrebam daca merita sa fac atata efort sa ajung la el sau nu.
In fine, o ultima chestie, eu insist cu ale mele. Am impresia ca am simtit cu misca BB. O fi paranoia? Si data trecuta tot asa cand stateam jos simteam mai bine si tot asa am simtit prima data, si vad ca si acum am avut aceeasi impresie. Si gaze nu cred ca am, ca nu mancasem nimic pana acuma.
Rox
14+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Laura13 spune:
buna ziua viitoare mamici!
ma scuzati ca ma bag si eu pe aici, dar vroiam sa ii transmit multa multa multa sanatate jojo miha, sa ai o sarcina usoara si sa iti dea Dumnezeu un copil sanatos!
amironeanu hai pupici si pt tine, surioara mea draga!
va doresc o sarcina usoara, copii sanatosi si sa va bucurati de ei din plin!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrei 2006
Roxana_G spune:
Aurelia, bun venit si sarcina usoara.
Miha, sper sa nu fie probleme cu prietena ta. O simpla sangerare nu e totdeauna ceva grav.
Terrapin, mie mi-a fost rau o perioada mult mai scurta, insa am avut si eu zile cu 2 varsaturi pe zi. Insa trec ele, ai sa vezi, si iti vine cheful si de sex. Nici eu nu puteam la inceput, dormeam ca valiza, si sa fi vrut sa ma trezeasca nu ma trezeam. Dar apoi mi-am revenit.
Sabina Y, nu stiu ce sa mai cred despre relatie si sarcina in general. Eu la prima sarcina am avut impresia ca a afectat oarecum relatia, pe de o parte ne-a apropiat, pe de alta ne-a departat. Nu imi dau seama daca a fost legat de lipsa sexului sau de faptul ca eu insami nu acordam atata atentie relatiei. Nu mai ieseam in oras la fel de des, mai ales spre sfarsit, ma preocupa mult tot ce era legat de bb si mai putin restul. Dupa nastere a fost si mai dificil, greu am reluat o viata amoroasa in doi si aici nu ma refer numai la sex, ci la complexitatea relatiei femeie-barbat (nu mami-tati
). Insa acum tocmai de aceea ma voi stradui sa nu fie la fel, si de cand il vad asa suparat cu serviciul si eu cu ale mele cu sarcina, tare as vrea sa fac mai multe si sa nu mai repet aceleasi greseli. Dar repet, aici am vorbit in general, nu strict de sex. Insa cred ca si ala ajuta, daca il convingi tu sa faca.
Ca la un moment dat ii mai apuca frica pe barbati, nu e atat de cum arati, cat de ideea ca acolo in burta este totusi un copil.
Rox
14+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
slippers76 spune:
Buna dimineata (ma rog, buna ziua de acum) si de la mine.
Aurelia, bine ai venit printre noi si sarcina usoara.
Roxana, se pare ca nu esti singura "paranoica" la capitolul miscat cupilu'. Eu simt cam de o saptamana. Am simtit de vreo cinci ori pana acum, ultima data ieri dimineata. Si sunt convinsa ca nu sunt gaze. Stiu foarte bine senzatia de miscare a copilului si sunt convinsa ca asta simt. In alta ordine de idei: ai facut astazi si echo pentru TT? Stiam ca rezultatele de la TT trebuie corelate cu rezultatele unei echo facuta in aceeasi zi, daca se poate. Incerc si eu sa ma dumiresc ce si cum, ca saptamana viitoare probabil ca il voi face si eu. Si mi-e o frica de mor!
Ana
13+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
Adhnana spune:
roxana g pt Dr. Iosup mai poti face rezervare si la centrul medical Fortis. Tel: 0724.46.46.46
Eu tocmai mi-am facut programare pt 29 martie, deci sigur gasesti pt 17 aprilie. Succes!
Adhnana
8+
Roxana_G spune:
Multumesc mult pentru raspunsurile legate de Dr Iosup. O sa sun si acolo sa ma programez, insa nu stiam cum e aparatul, si daca imi da si CD cu bb.
Dar sun acusica si intreb, nu am reusit pana acum ca e mare misculatie in birou.
Ana, nici pentru mine nu e prima senzatie de miscare, si eu stiu cam ce ar trebui sa simt, insa aveam ceva dubii. Eco am facut atunci la 14 saptamani si pe baza acelei eco imi face TT. Nu stiam ca trebuie facuta in aceeasi zi, mie mi-a zis dr ca aceea este baza.
Rox
14+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
slippers76 spune:
Roxana, dupa cum iti spuneam, incerc si eu sa ma dumiresc, ca am auzit N variante, care mai de care mai fanteziste. Deci nu trebuie facuta echo in aceeasi zi. Of, sa scap si eu odata!
Ana
13+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
aurelia27 spune:
multumesc frumos fetelor si eu va doresc voua la toate cite mai putine greturi si varsaturi chiar deloc daca se poate eu am avut sa stari dar pt foarte putin timp pupici la toate ![]()