Mamici de septembrie - octombrie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pai eu sunt patita cu acriturile.

Dar legat de dulciuri, cu pitica eram disperata dupa ele, asa cum sunt eu de la mama natura, fara bb. Acum insa culmea nu ma omor cu dulciurile. Numai saptamana trecuta ce am mai mancat niste prajituri, insa a zacut tortul in frigider mult si bine. La fel si bomboanele, desi chiar eu cerusem. Cele cu visine mai merg.

Rox 14+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Hehe, Nana, io cred ca faci baiat .
Io la sarcina trecuta, cind am avut baiat, nu ma omoram cu muraturile, dar as fi mincat numai brinza, cu ceapa eventual. Carnea si dulciurile sa nu le vad. Ma lua cu greturi la simpla vedere a reclamelor la TV. Bleah. N-am pus gura pe nimic dulce pina prin luna a 5-a, desi ceaiul sau sucurile imi placeau sa fie dulci.

Acum... Am zis, gata, fata fac - traiasca dulcurile, prajiturile, ciocolata, iamiiii. Daaarrr sa mai traiasca si muraturile (cumparate din piata de la obor, nu ca n-as avea si acasa, dar alea au gust de butoi ), brinza, carnea, otetul, ce sa mai, traisca si alimentele de baieti.

Asa ca numa' Iosup poa' sa faca lumina, ca dupa cite maninc, ai zice ca am o mica armata pofticioasa in burta.

Nana, uite, io cred ca de sapt viitaore o sa te mai calmezi cu greturile. Tu incepi saptamina de sarcina lunea, ca si mine si astazi mi-am dat seama ca nu ma mai chinuie greturile chiar asa. Ba chiar astazi, dupa citeva luni bune, mi-au chiorait din nou matzele de foame. De obicei foamea era strins legata de un soi de lesin de greata si nu ajungeam sa-mi fie foarte foame.
Asa ca sintem pe drumul cel bun.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Fetelor, as vrea sa deschidem o discutie privind contactul sexual in aceasta perioada. Eu de cand am ramas nu am mai "primit nimic", Intai am avut probleme si nu aveam voie dar acum a m voie dar sotutului meu ii este frica...Eu ce ma fac....nu sunt obsedata, dar am inceput sa visez nopatea, e nasol rau. Pe de op arte si mie mi-e frica, mi-e frica sa nu faca rau contractiile, una alta, voi ce stiti? cum va descurcati?

13+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Alé, ai descris cum nu se poate mai bine starile mele de greatza de pana acum, urmate de lesin si sfarseala ziceam eu. Ajunsesem sa nu mai stiu daca doar imi e rau sau imi e si foame. Cumplit.
Referitor la ce maninc si ca ar fi baietzel, hi hi hi, pai eu chiar m-as bucura, mai mult ptr sotul meu ca el e disperat ca bubul sa fie bub cu putzulica, cand am mai citit si ca nu mancai carne, ma vad pe mine acum care nici s ama pisti cu ceara n-as manca eu carne. Zilnic avem discutii pe tema asta, ca trebuie sa maninc si carne, macar ptr bub. Iar eu nu si nu, nu ma las deloc, pur si simplu mi se face rau numai cand ma gandesc la ea si nu maninc decat de pui. Complicata treaba.

Doamne ajuta sa imi revin ca prea am bolit pana acum. M-am saturat sa ma intrebe sotul cum ma mai simt si eu mereu sa spun: mi-e rau. Mai lucram si la birou amandoi si ne intalnim des, daca nu, suntem pe msn, deci iti inchipui de cate ori aud intrebarea asta.
Chiar azi m-am uitat si eu la semnatura ta si am constatat ca tu esti cu o saptamana inaintea mea, asa ca sunt cu ochii pe tine sa vad cu evoluezi cu starile, ca sa stiu la ce sa ma astept.
Pupici si numai bine!

Inca mai sper sa apara momentele dinainte de sarcina, cand mancam tot ce prindeam, intotdeauna mi se parea ca eu am in farfurie mai putin decat ceilalti si tot asa.

Nana, 12+
In asteptarea lui
Bebe la 9 sapt si 4 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

NanaMotoc nu e buna inghetata in perioada sarcinii? Ce stii despre asta ? Eu nu am auzit nimik despre inghetata,spune-mi mai multe. Eu felor vreau sa zic ca de la inceput, cand inca nu aveam greturi, pe la 5-6 saptamani, devboram tot ce gaseam acru, muraturi, gogosari, tot-tot, de dulce nici nu ma atingeam si nici sa nu vad. De cand am mai crescut un pic mi-am schimbat radical preferintele gastronomice. Sincer, nu pot sa manac muraturi, nici macar acru un pic, ca imi face imediat aciditate de la care mi se face rau si greata. Dulcele e preferatul meu. Am inceput sa mananc ciocolata (cea neagra e mai buna parca),biscuiti cu ciocolata... prajituri. Mananc cam dulce, nici sarat nu prea poftesc. Oare fac fata?!
Dar la cat mananc tot slaba sunt. Ba chiar am slabit cu 2 kg. De la 51 la 49 kg la 21 ani si 1.69m Cam lesinata. Cand ma apuca greturile (nu am scapat de ele inca) nu mai mananc nimik toata ziua, dar uneori simt un gol in stomac si un lesin de imi e greata ca nu mai am ce da la ratushte

teodoran si sotului meu parca ii era frica de la inceput, cand am aflat ca sunt gravi. Desi mai faceam inainte sa aflam de sarcina. Am ineput usurel, sa vedem cum e. Noi nu ne abtinem din cauza sarcinii. Acum sotului me ii place, ca face dragoste cu o Gravida Este adevarat, ma misc mai greu eu, si mai usor cu miscarile bruste ca ma doare la burtica, asa mai batraneste dar e bine

Mi-am anuntat seful de ce isprava am facut cu masinuta, se pare ca iar va fi bagata in service... dupa ce a iesit abia vineri... hmmm, bine ca a fost un stalp si nu altceva mai grav
Si pe cele bune si pe cele rele tre sa le trecem eroic.

Va pup pe toate la burtici!
Sa avem copii sanatosi
Taniusha 11+

http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

marushka, eu am citit ca inghetata este interzisa in sarcina pentru ca este facuta cu lapte nepasteurizat.
La controlul meu de acum 3 saptamani, dr mi-a zis ca aici in Islanda, absolut orice branza, inghetata, etc sunt safe ptr ca sunt facute numai cu lapte pasteurizat. Ea este bulgaroaica si chiar radea: a zis ca a constatat ca asta e tara cea mai indicata unde sa traiasca o gravidutza, mai ales daca este una pofticioasa si care nu se poate abtine de la nimic. Asa ca ea mi-a zis sa maninc numai ce vreau si simt ca imi face bine, putin si des, din 2 in 2 ore.
Dar ptr ca stiu ca anumite alimente sunt interzise, cum ar fi feta, bluecheese, pateul de ficat sau ficatul pur si simplu am preferat sa renunt definitiv la ele, si numai in cazul inghetatei am facut exceptie.

Nana, 12+
In asteptarea lui
Bebe la 9 sapt si 4 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

Nana multumesc de raspuns, eu nu stiam, e adevarat ca aici in Romania poate fi facuta si din lapte nepasteriorizat. Dar eu cand merg in Carrefour nu ma pot abtine sa nu mananc o inghetaa de a casa de luigi, am facut deja din asta un obicei .
Astazi am dat sange pentru o parte din analize... whhheeeew da astea costa binisor. Astept sa vad rezultatele, saptamana viitoare cred ca vor fi gata.

-ici la toate burticile si la mamici posesoare de ele.
11+

http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Offf, ce de probleme mai fetelor! Pacat, mare pacat... Multa forta celor care trebuie sa treaca prin toate aceste incercari ale vietii!
Mai dar aveti o dibacie la scris, ceva de speriat. Eu va citesc toate mesajele, dar uit ce s-a vorbit mai inainte. Am retinut faza cu sexul. Eu fac aproape zilnic. Mai usurel, mai lugu-lugu, dar trebuie sa stea si bebe de vorba cu tati, nu? Asa il iau pe al meu de pe unde il prind: hai baiete, ca vrea fiu-tau sa te cunoasca!
Si cand aveam probleme cu sarcina faceam, fara retineri. Si culmea e ca inainte de a ramane nu eram asa pofticioasa la nebunii. Bine, eu acum fac si tratament cu hormoni si probabil ca astia ma zgandare...
Oricum, sexul nu este absolut nicio problema. Atata timp cat medicul nu iti interzice, chiar e indicat. Ca tot cautati voi metode de a va mentine in forma... Si apoi, vorba unei gravidute, taticii sunt chiar mai dornici acum, pentru ca de' sani mari, forme voluptoase etc.
Am o prietena care a facut sex pana in ultima zi de sarcina. Chiar radea ca zicea ca a terminat, s-a spalat si a plecat la spital sa nasca. Si a nascut super usor.
Ideea e ca trebuie sa vorbiti cu nenea sau tanti doctor si, in functie de evolutia sarcinii, va pot spune daca sunt contraindicatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Buna la toate mamicile!
Sunt mai linistita,am fost la doctor,si a zis ca suntem bine.Analizele au iesit bine,si la control(asa de tare m-a apasat pe burta,ca m-a durut putin si dupa ce am ajuns acasa) mi-a zis ca e in regula.Puteti sa ma treceti si pe mine pe lista,U.M.-30.12.2006,DATA NASTERII-19.01.1984,si mi-au zis ca ar trebui sa nasc pe 7.10.2007.Puteam sa zic mai repede datele,mi le-au zis de cand aveam 4 saptamani,dar am preferat sa fac mai intai prima consultatie la medic.Asa sunt eu...
Mi-a dat si mie sa iau acid folic.Am intrebat-o de durerile de spate(ca ma omoara in ultimele zile),la inceput a crezut ca e de la rinichi,m-a consultat,dar nu ma durea.A zis ca e de la sarcina,nu mi-a recomandat nimic.
Vai,fetelor,nu mai stiu ce sa mananc.Problema cea mai mare e ca nu pot manca nimic din mancarurile care au miros puternic.Apoi ce mirosuri simt...nu va povestesc...Sunt in criza de idei,ca deja e a doua saptamana cand iau din nou aceleasi mancaruri la rand.E tare pretentios bb meu,am zis eu si sotul ca numai baietel poate fi,ca seamana cu mine
Despre umblat,si mie mi-a zis ca face foarte bine.Statul in picioare stiu ca face rau,ca m-a intrebat ce meserie am(a fost primul lucru care m-a intrebat,acum 3 saptamani,cand mi-a dat libretul),si s-a linistit cand i-am zis ca nu stau in picioare.
-ici la toate!

berarpiri8+

berarpiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Lilirusu, sper sa iei o decizie buna si sper sa se gaseasca oameni care sa te sfatuiasca bine.
Eu am venit de la doctor. Sarcina e ok, mai mica cu 2 zile decat estimasem, dar nu-i asta o problema, ca e posibil sa fi fost ovulatie intarziata (in ziua ovulatiei-teoretice- chiar eram necajita ca n-am prestat, dar am recuperat dupa). Inimioara batea bine, nu pareau probleme de prindere (mi-era cam frica de asta, pentru ca am avut niste urme vag maronii de cateva zile). Si evident m-a luat omul la intrebari: ce teste facem bebelui? Eu decista "Nu triplu test". PAi daca-i asa de ce mai facem translucenta nucala sau ecografie morfologica, daca tot n-ash putea sa fac amniocenteza sau avort daca Doamne fereste. Avea dreptate intr-un fel. DAr a ramas, ecografii, fara TT si cu recomandarea ca ecografia morfologica s-o fac in mai multe locuri. In rest? Acid folic si atat. Offffff, am avut ceva emotii. Sper data viitoare sa nu ma mai duc singura.
Despre sex, sarcina trecuta am prestat fara restrictii, dar in funtie de cheful meu (absent pe perioada greturilor). Am facut o pauza cred intre 35 si 37 de saptamani. Dupa 37, am zis "Hai ca poate coboara copilul". Si n-a coborat. Acum astept sa-mi revina si mie pofta de viata si mai vedem. Dar mai am de asteptat.
Offf si eu sunt cu muraturile sarate, nu cu otet. Si in afara de asta: branza sarata, paine si iaurt. Dulciuri, nici sa nu vad! Si mama ma incurajeaza zicandu-mi ca mi-a fost mai rau cu Ana mea. Asa o fi fost, dar acum, mananc mai putin. Pap de 3 ori, evacuez de 2. Deci o masa (branza, paine si iaurt, dupa cum spuneam) tot ramane.
la burtici

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput