Cel mai bun sampon?
Daca tot am vorbit despre vopselele de par, haideti sa ne spunem parerea si despre sampoane. Eu am folosit de la Avon, advance techniq, am fost destul de multumita, dar acum as vrea sa-l schimb. Ce parere aveti de noul L'Oreal, roz?
Raspunsuri
crinuta spune:
L'oreal din magazine e prost. Cel roz din saloanele de infrumusetare este excelent, insa si costa....
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Adrriana spune:
Mie imi place L`oreal Anti-Casse(galben)...eu il folosesc de 2 ani si nu-l mai schimb
bebi spune:
Joico sunt cele mai bune produse profesionale pentru par. Tot ce gasesti in comert sunt complet nefolositoare.
Parerea mea
Falcute spune:
Lia70, ma alatur si eu fanilor produselor L'oreal profesionale.Am avut mari probleme cu matreata si parul casant.Am incercat diverse produse, si nu foarte ieftine trebuie sa recunosc, insa la mine Kerastase a mers de minune.Nu l gasesc la orice coafor, pentru ca e mai scump si nu toate saloanele isi permit sa l aduca, dar merita.Costa in jur de 700.000 o sticla de 250 ml si te tine cam 1 luna-1 luna jumatate , depinde de cat de des il folosesti.
Deasemenea, dak ai pe cineva afara, toate produsele comercializate la noi se gasesc si la ei, doar ca acolo au alta calitate.Eu am incercat Garnier fructis aici, si am mai incercat adus din Germania, aceeasi sticla alta calitate.Poti ruga sa ti se aduca.Sigur merita banii. ![]()
![]()
Sper sa te ajute!Bafta si numai bine!

asi spune:
Cred ca cel mai bun sampon e cel care ti se potriveste.Profesional sau nu ,scump sau ieftin nu conteaza atata timp cat face bine parului si pielii capului.
Eu folosesc de cativa ani Nivea antimatreata pentru par normal.Am fost tentata sa il schimb si chiar am incercat dar am revenit la el.
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
nadyana spune:
Eu de 6 ani folosesc numai samponul de la Forever Living.Are in compozitie 32% gel de Aloe.Are 237 ml. si costa aprox. 50 mii lei, ar imi ajunge mult mai mult decat un sampon normal.Nu l-as schimba pt. nici un alt sampon.Simt ca parul meu traiaste.Ca si balsam folosesc tot de la ei balsam, in alternanta cu balsamul de la Joico.Tratament de par folosesc tot de la Joico.Sunt intr-adevar f bune.L'oreal profesional nu am folosit.
In ceea ce priveste sampoanele in comert, nici nu merita aruncati banii pe ele.Sunt cu totul altceva decat ce se gaseste in alte tari.Acum 2 ani can am fost in Germania, am luat de acolo balsam Garnier cu ulei de masline si citrice.Acel balsam nici pana in ziua de azi nu a fost adus la noi.Ce se gaseste la noi sunt niste"clone"produse in Polonia
De aceea sunt si mai ieftine decat echivalentul aceluiasi produs fabricat in Franta sau Germania
XIO spune:
Eu folosesc doar sampoane din magazine, nu saloane si sunt f. multumita de parul meu .
ma spal 1 /saptamana , folosesc Elseve roz sau cu citrice. Imi era f. bun si Garniere , dar mi-e ene sa stau 5 minute cu el pe par.
Balsam nu folosesc , am un spray pt. stralucire de la Avon si ma gandesc sa-mi iau unul de la t nu stiu ce .
Referitor la produsele de la noi si din strainatate , garniere de la noi era si dincolo , tot ieftin , pantene la fel , elseve nu am gasit in schimb. Erau insa produse aditionale : un ser de la Garnier pt. par intins si unul pt. "surf hair".
roxana1974 spune:
eu mor de ciuda ca nu gasesc in Cluj nicaieri Lifetex, sunt absolut incantta de el!
denisabia spune:
roxana1974 sunt curioasa ce-i cu Lifetex-ul?Pentru ce tip de par e bun...Am folosit din comert de vreo 5 ani , de cand am avut probleme cu parul masti ,lotiuni , sampoane.Pentru cele care au un par sanatos probabil ca se impaca bine cu cele din magazine.Eu in schimb de vreo cativa ani alternez intre Kerastase si Joico.Vizavi de ce spunea Falcute se gaseste sampon Kerastase si la un pret mai bun , depinde de salon.
Voi fiputin offtopic cati bani am investit in sampoane medicinale pentru matreata , rezultat zero.Ce realmente m-a ajutat au fost mastile din saloane , au si pentru cojile de pe scalp , bubite , in concluzie o piele sensibila.E minunat cand vezi ca dupa ce iti aplica tratamentul dispar , sigur ai sansa sa mai revina , dar poti repeta si nu afecteaza asa tare.