Cel mai bun sampon?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pai ideea este sa schimbi cu un sampon care iti face bine.
Mie mi-au spus coafezele ca nu trebuie sa folosesc acelasi sampon , trebuie sa alternez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

Iti dai seama ca Klorane nu a fost singura alternativa. Am incercat cam toata gama de sampoane cosmetice. Faza e ca nu pot face tot timpul teste pe buzunarul meu(pt produse dermo-cosmetice). Cate 300 de mii/test, nu cred ca e o afacere avantajoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Cu sampoane normale ai incercat?
Ca si eu aveam probeme cu matreata pana am schimbat samponul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

Tocmai mi-am achizitionat un sampon de la YR. Sper sa fie intr-un ceas bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Si eu tot Joico folosesc.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Multumesc pt informatii, fetelor. Tocmai mi-am luat un L'Oreal Color Vive, am mai folosit cu mult timp in urma si era bunicel. Marca JOICO unde as putea gasi, tot in saloanele de coafura?
Vreau sa va spun ca dupa nastere imi cadea f tare parul si am folosit FOLTENE. Care a avut efect. Acum iar sunt intr-o perioada proasta cu parul (imi cade, nu se aranjeaza deloc), am folosit si masti de la Avon, Oriflame etc. dar se pare ca nu sunt bune.
Cat despre calitatea cosmeticelor de pe rafturile din Romania sunt absolut sigura ca nu se compara cu cea din alte tari. Totul - creme, sampoane, sapunuri, detergenti etc.- sunt de cu totul alta calitate decat promoveaza reclamele. Adica apa de ploaie.
Poate acum, ca suntem si noi europeni, vom avea onoarea sa vedem si cosmetice originale. Cine stie cat mai avem de asteptat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

De ce incercati Avon si Oriflame? Nu au cine stie ce calitate, unde pui ca la baniiastia iti poti lua Gerovital sau Aslavital si sunt de 1000 de ori mai bune. Si eu aveam probleme cu parul.. era prea moale, se electriza si imi statea infoiat, iar cand ma pieptanam se ridica in cap de mai mare rasul. Impotriva caderii cele mai bune sunt vitaminele (intern), de foarte putine ori parul cade din cauze externe (cosmetice sau poluare). Lifetex e super, toata gama, dar am fost multumita si de o gama frantuzeasca profesionala ( am uitat cum o cheama). Produsele din magazine sunt foarte slabe in general si nu mi se pare normal. Am facut diferenta si la L'oreal si la Pantene si la Herbal Essences. cel putin cu herbal am luat o plasa mare. Inainte sa apara la noi am primit din canada o gama de sampon si balsam pentru ca eu foloseam numai produse din plante. Am fost super incantata de ele si m-am mirat cand le-am vazut la noi destul de ieftinute. Am luat din nou si am avut un soc... parca ma spalam cu pur universal! In schimb m-am inteles foarte bine cu Gerovital (am luat tot, si masca si balsam) cel pentru par vopsit sau degradat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alias spune:

Eu folosesc Foltene si sunt multumita de el. Anul trecut am constatat ca imi cade parul ingrozitor si dupa 4-5 luni in care am folosit numai Foltene am scapat de problema asta.
Are dreptate XIO, si mie mi-a spus coafeza sa schimb samponul, dar parca nu-mi da mina dupa cit am cautat/schimbat sampoane pina am descoperit Foltene.

O primavara fumoasa tuturor!

Alias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

cred ca depinde cum ai vrea sa-l ai. daca e aspru, fir gros si decolorat blond, ca al meu, atunci se potriveste pantene verde si nivea ala nou brilliant blond. dermatologul zice ca nu conteza deloc cu ce sampon te speli, poate fi si ala de urzica de pe vremea lui ceausescu,CONTEAZA CE PUI DUPA SAMPON, CEL MAI SANATOS ULEI DE PAR! eu nu is de acord, mi-l doresc moale si fin si cele doua sampoane chiar ma ajuta. plus balsam dupa, dar doar pe varfuri. am mai incercat revalid, mi se pare ca se potriveste celor cu par fin, fragil. il face tare, cu mult volum. sampon si masca revalid, doar pe lungimea firului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

In septembrie ,din cauza unor tratamnete hormonale pe car ele incepusem pt ca vroiam sa raman insarcinata ,imi cadea parul mult ,mult mai mult decat observasem eu ca e normal.Am stat vreo 3 saptamani asa in speranta ca e ceva trecator ,dupa care am zis sa iau atitudine.Mi-am cumparat fiole impotriva caderii parului de la Vichy-Dercos Amynexil .Am prins si oferta la 12 primeai 6 fiole gratis.De atunci folosesc samponul rosu de la Vichy ,tot cu amynexil..Vi-l recomand cu multa caldura.

Mergi la inceput