Nou stil de viata (131)
Raspunsuri - Pagina 3
szivarvany spune:
Mamicaduuulce, "c`e feeling" ![]()
Io vreau aia cu varza murata, ink nu mi a trecut.
Dar daca gasesti vreuna cu ciocolata, prajituri si alte cele, oo kinder, napolitane, bomboane (pot fi si de pom), io accept 
Merci fain pt k le scrii, io scot tot la imprimanta si pun in dosarul meu cu diete 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
sigrid26 spune:
Scuze, pt raport 84.100,vreau si io un purcel drept martisor!
Mamica de printesa
de 5 anisori
olim spune:
fetelor, am trecut doar sa va doresc un wek frumos tuturor
eu is tare ocupata cu jobul si cu noua casa, asa ca ne auzim doar luni.
va pup pe toate

Andre_ea - Adameasca - Olim - Diana 
cornelia_laura spune:
Mephala, am luat si eu Bio Crom FTG mai demult si e bun, chiar imi taia pofta de dulce. Uite ce bine ca mi-ai amintit, imi cumpar si eu.
Meniul pentru azi:
MD: 2 felii ananas, 1 felie paine dieta, 1 ceai
P: o branza Fagaras si un ceai
C: ficatei de pasare la cuptor, fara ulei, si salata
Echipa maro: pana la urma asa ne ramane numele??? Voi cum stati cu dietele??
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
Poze noi 
Echipa maro:
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
Bfly spune:
Buna fetele!
Azi de dimineata n-am prea avut timp sa intru. M-a tinut bb mic ocupata.
Dorothy, bine ai venit!
Felicitari pentru listutza! 
Multumesc pt purcica! Nu sunt mandra de martisorul meu, dar sper sa se transforme in curand intr-o floricica! ![]()
Cristina sanatate multa! Sa-ti treaca raceala cat mai repede! Ma bucur ca iti place si tie sloganul si iti multumesc ca deja l-ai adoptat.
Adela si tie iti multumesc ca ai adaugat sloganul la semnatura. Ma intrebai ce dieta tin. Pai e o dieta asemanatoare cu "daneza" si cu cea data de mamica dulce. Mai ciuguleam pe langa pana acum cate un covrig, un biscuite, puneam si garnitura de orez langa friptura. De-aia cred ca dieta pana acum n-a mers prea bine. Sper ca de acum sa ma pot abtine de la "adaosuri" si sa slabesc asa cum mi-am propus. Voi ma ambitionati fetelor! 
Meniul pe azi:
Mic-dejun: morcov ras cu zeama de lamaie
Pranz: peste slab la gratar, o rosie, salata verde
Cina: friptura de vita la gratar cu salata verde.
Acum ma grabesc un pic sa prind ceva vreme insorita si sa-l scot pe bb shtrumf la o plimbarica.
Pe mai tarziu. Va
!
Pierderea de kilograme
la negrutzele mortale
da usurinta in miscare!
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
cornelia_laura spune:
Deea, An-k, Adriana, voi nu mai ziceti nimic? Pai asa ne mobilizam noi??? Unde e spiritul de echipa???
Acum lasand gluma la o parte, poate mai intrati si voi mai des. Sa ne incurajam una pe alta ca eu una tot singura parca as fi in concurs
.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
Poze noi 
Echipa maro:
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
nastad spune:
quote:
Originally posted by cornelia_laura
Acum lasand gluma la o parte, poate mai intrati si voi mai des. Sa ne incurajam una pe alta ca eu una tot singura parca as fi in concurs.
Pai nu esti singura, esti cu noi!

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
Dordia-Nastad-Olo-Liris
puskin spune:
Buna,
Fetele eu sunt bine, multumesc ca va faceti griji pentru mine
. Ma omoara jobu' asta, in ultima vreme am de munca non stop si tot nu reusesc sa ajung la zi. Da' o scot io la capat cumva...
Nu va impacientati, mi-a intrat Monti in sange, nu reusesc sa calc stramb nici sa vreau
. Nu pun gura pe dulce nici sa ma pici cu ceara
. Plus sportul de rigoare de 3 ori pe saptamana.
Faza e ca-s cu rusii acum si se vede la cantar
. Astept sa ma desumflu si eu...
Cam asta este, va pup cu drag pe toate, tre sa ma reapuc de munca, sa nu plec azi la 10 de aici.
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26
Zuzilici spune:
Buna dimineatza si de la noi. 
Olo multumim de nou capitol si aerisire. 
Ioana ce ma bucur ca mai treci p ela noi. Multumim de intrebare noi suntem mai bine azi. Isabella n-a mai vomitat si-a inceput sa manace lapte si fructe. Cu mancarea tot prost stam. Va
pe-amandoua fete cucuiete.
Crystina spor la invatat. Las' ca nu mai e mult pana'n iunie si scapi. 
Mephala acum ca ai si sotul pe-acasa mai ai si tu cu cine lasa flacaii.
Doina sanatate multa Onitzai si nu fi suparata ca n-ai primit nimic de martisor ca poate sotul ti-a pregatit o surpriza mai frumoasa de 8 martie. 
Mamicutza multumim de diete si mai pune ca eu sunt tare interesata. Am si eu dosarul meu si de la tine cel mai mult m-ar interesa ce-a cu iaurt si fructe si cea cu branza.
Sa ne-arati si noua o poza cu tine Movalie. 
Sigrid bine-ai revenit si pe la noi. 
Cornelia sa stii ca ne ai pe noi care sa te sustinem.
Cel mai important e sa slabim nu din ce echipe facem parte. ![]()
Cami stiu ca esti foarte busy asa ca te pupic si-ti urez spor la slabit. 
Indra stiu ca esti fata ambitioasa si la cum ti-ai facut reclama n-o sa ne dezamagesti asa ca succes pe baicade, schele si alte chestii si la cat mai putine kg. 
Cristina sanatate multa cu toate ca sincera sa fiu mi-ar prinde si mie bine o indicestie de vreo saptamana, doua. Atat cat sa nu mai am chef sa manac nici cand imi este foame.
Lasand gluma la o parte sper sa te faci bine cat mai repede si cred ca se impune un regim ca sa te pui pe picioare. 
Dorothy bine-ai venit in club si spor la slabit. Stai linistita ca noi o sa avem concursuri pana cand o sa ajunga toate fetele la mentinere. Asa ca cel putin eu sigur am sa mai particip la vreo 6-7. ![]()
Delidana spor la sala.
Cat despre mancarea Thai inca n-am incercat-o dar la cum o prezinti cred ca nici n-o sa ma grabesc s-o incerc. 
Olim weekend placut si tie si succes cu decorarea noi locuinte. ![]()
Tzuni plimbare placuta si filmari deosebite iti doresc. Ma bucur c-ai fost o rasfatata. Ce inseamna sa fi single. Eu n-am primit nimik de la sot si daca-i zic ceva zice ca nu mai suntem in Ro si n-are de unde sa-mi cumpere martisoare. 
Puskin Zile cat mai usoare la servici iti doresc. Noroc ca vine weekendul acum si poti sa te mai relaxezi si tu. 
Fetelor si-acum sa va zic cate ceva si despre mine. Ieri am fost la dentist si am plecat noarmala si sanatoasa si m-am intors c-o falca-n ceruri si una-n pamant. Am un obraz umflat mai rau ca o gogoasa.
Si toate dintr-o mica eroare. Cand mi se lucra in radacina din greseala mi s-a atins sinusul in care s-a pus putin bleach ( tratament cred eu) si de aceea reactia asta oribila. Nu va povestesc ce dureri am, ca stau cu calmante atat de puternice ca se dau numai pe reteta. Droguri in toata regula. Dar tot n-am putut sa dorm azi noapte pana pe la vreo 2 noaptea.
Si azi parca era mai umflata falca decat aseara.
Asa ca weekendul meu n-o sa fie unul prea fericit. Nu stiu ce s-a intamplat saptamana asta dar toate mi-au mers anapoda cat priveste sanatatea mea si-a familiei. Bine ca pe sot nu l-a atins nimic inca.
V-am pupat acum si cred c-am sa mai revin.
Rubinele Castigatoare
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)