Nou stil de viata (131)
Raspunsuri - Pagina 2
Indra spune:
Meniu de azi:
Multa multa apa... am gitul uscat si ma ustura ingrozitor
Pina la ora asta o portocala si urmaza o salata.
Diseara cred ca tot salata si ceva fructe.
Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik
oLo spune:
am remarcat ca martisoarele
si respectiv
au fost distribuite ieri, de catre mamica dulce. daca cineva n-a primit, sa semnaleze! Mai avem in stoc!!!
sa-mi zicetzi daca va place cum am 'aerisit' lista (vorba lui carmen cu aerisirea).
echipa de smarald: DORDIA-Nastad-oLo-Liris
dordia2000 spune:
Nastad
bubulina mica si ai grija de ea!!!
Olo imi place listutza!!!
Eu am papat ieri niste surimi (orez cu legume si crochete de crab) si niste branzica seara.
Azi am papat sticsuri pana acum si mai am niste orez cu legume iar seara sper sa mananc fructe.
Va poop si ne vedem diseara!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
doroty spune:
Va multumesc!
Am 76,5 kg astazi.As vrea sa ajung la 70 Kg.Inaltime:1.77 m.
Acum 3 saptamani aveam 81 Kg.Cand e vorba de diete am o lunga experienta si multa vointa.
1.Ma gandesc sa tin dieta Scaresdale.In paralel tin dieta grupelor sanguine pt grupa A2.
2.Nu fac sport. Majoritatea kilogramelor le-am dat jos fara sa fac nici un pic de sport
. De luni ma apuc de exercitii cardio si tae bo. Mi-am luat un dvd aparut de curand:"Body revolution" si sper sa fac de 2 ori/sapt.
3.Muuuulte diete. De 6 ani, cu un an inainte sa raman gravida am inceput sa tin diete:
-un an nu am mancat dupa ora 6 seara si am facut aerobic. Am slabit 7 Kg.
-in 2005 am tinut o luna regimul disociat si am dat jos 7 kg, iar apoi am urmat sfaturile Mihaelei Bilic si am mai dat jos 6 kg in jumatate de an.
-in 2006 am tinut dieta grupelor sanguine foarte strict si am slabit cam 3 kg .
- in 2007 am inceput cu dieta daneza si am dat jos 5 kg in doua saptamani.
(Dupa ce am nascut ma blocasem la 87 kg si dupa doi ani de mentinere a acestei greutati am reusit sa fac ceva semnificativ.Inainte de a ramane aveam 75 kg. Din toamna pana in primavara pun de obicei 5-7 kg.)
4. A manca sanatos = a manca produse cat mai putin preparate si in stare cat mai naturala.
5.Nu ma prea abat, cel mult o data pe saptamana.
6-7.Nu mi se potrivesc dietele monotone(nu imi place monotonia), cu acelasi tip de alimente , dietele cu multa carne si cele care costa mult(nu vreau sa cheltuiesc bani ca sa slabesc, consider ca vointa e suficienta).Nici cele cu cantitati foarte strict masurate(sunt supradimensionata si chiar cand slabesc am nevoie de cantitati mai mari de alimente de cat media).
Mi se par daunatoare pentru sanatate dietele care nu contin toate principiile alimentare. Pe mine ma secatuiesc. Carnea in exces si fainoasele ma ingrasa.
Mult succes si vointa va doresc in continuare!
Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut
mamica dulce spune:
daaaa...mie imi place,asta aveam de gand sa fac si eu azi,daca nu se incheia capitolul trecut!!!!
Olo,in afara de Miag care a raportat inainte de inceperea concursului si unde am uitat sa trec valoarea noua, peste tot unde este semnul intrebarii trebuie completat,pe masura ce se raporteaza.
Portocalele-cum stati??Eu am avut dimineata o intalnire foarte amicala cu cantarul
,adica nu mi-a mai venit sa-l arunc pe geam
Sa ma tina tot asa!!!!
Sigridutza unde esti iubita ca te caut de doo zile !!!
Inni ce dieta tii?
Ruxi cum merge la tine?
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
mephala30 spune:
Olo, ai aerisit-o bine. Imi place! 
Modifica podiumul, sterge anii de nastere (lasi doar ziua si luna) si rezolva treaba cu [ maroon] de la zile de nastere.
Pont: de fiecare data cand modifici, da o 'vizualizare'. Poti remedia greseli de care nu-ti dai seama.
Indra, CristinaC si celelalte fete bolnavioare, multa sanatate!
Uitam sa va zic: ca sa-mi tin pofta de dulce in frau, am inceput sa iau Bio crom FTG.
Crystina-Mephala-Khristin-Daria 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
doroty spune:
Am uitat sa va spun ca sunt nascuta pe 22 septembrie si baietelul meu, Sabin , pe 23 ianuarie 2003
Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut
szivarvany spune:
Salutare !
Mamicaduuulce - io mai vreau diete ! Imi place asta sor`sa danezei 
WE fain tuturor ! 

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
mephala30 spune:
Doroty, bun venit! 
CristinaC, ai un baietel tare frumusel! 
Crystina-Mephala-Khristin-Daria 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
mamica dulce spune:
Daria,ti-am zis io ca e ceva necurat la mijloc
cand am gasit dietele m-am gandit la tine in primul rand,dar am zis ca nu se cade sa le pun cu dedicatie![]()
Se cunoaste ca avem acelasi birthday
Hai spune ce te-ar interesa ,uite cateva "titluri" care mi se par mie faine :dieta cu salate
,cu castraveti,cu citrice,cu sucuri,cea cu fructe si iaurt,cu morcovi, cu rosii (turbo),cu branza,cu spanac,cu kefir, cu varza murata, cu banane,cu mere,cu supa,orez plus inca vreo 15 turbo.
Ce zici,le luam la rand??![]()
Mai scriu diseara,acum ma duc sa ma spal pe cap ca mi s-a uscat vopseaua mov 
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval