Mamici de martie - aprilie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 9
paxela spune:
neata burtici si mamici
chiar nici un bebita ieri? oare astazi ...?
noi raportam un somn fara intreruperi de mers la toaleta( ha ha ce frumos visez) caci m-am culcat la 4 si la 7 m-a trezit fimiu
Alexa37+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006
Hadise spune:
Surioara mea, Elyanne este la spital. I s-a rupt apa de dimineata si asteptam sa nasca, deci e posibil sa aveti in listuta 2 baieti pe ziua asta.
Pupici la burtici si bebici!
Alina
diana_jors spune:
Neata , si ,
Eu din nou mi-am visat ... de data asta parca aveam pielea pe burtica semitransparenta si il vedeam acolo cum doarme si se misca
Cred ca eu sunt cea mai nerabdatoare dintre toate... asta dupa ce in momentul in care mi-am dat seama ca ar putea exista am avut cele mai contradictorii sentimente posibile, gandindu-ma ca nu e deloc un moment bun pentru un ... Eh, ce ne face viata asta...
Am gasit la Triumph camasa de noapte speciala pentru proaspete , cu nasturi pana aproape de burtica, si avea atasata si o salopeta pentru , de aceeasi culoare... evident ca n-am putut rezista tentatiei , oricum mai luasem inainte o singura camasa de noapte...
Ieri seara in premiera mi s-au umflat gleznele... nu ma deranja, dar am ramas fara glas cand am vazut ce labute de urs mi s-au facut
Ma duc sa fac un laptic cald cu Nesquik... cine se mai anunta?
Sa aveti unw eek-end excelent!
Diana 32+ cu ... Alexandru
roxanici spune:
Chiar asa, nici un bebe ieri, lasa ca recupereaza Eliana azi; ia uitati esemes de la ea (primit la 07:47)
"Mi s-a rupt apa. Am plecat la spital"
asa ca:Hai Eliana!!!
bineinteles,
ptr Kmi, Raluca ,Oana_Stefana, Lili_b si oricare alta surpriza.
roxana 36+ cu Rares Teodor
paxela spune:
eliana nastere usoara bebei sanatosi si refacere rapida
si pt surprizele de azi
Alexa37+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006
roxanici spune:
si continuarea, primita acum tot de la Eliana:
"Mi s-a pus peridurala si acum astept.Poate intr-o ora e gata"
roxana 36+ cu Rares Teodor
Oana Stefana spune:
'Neata mamici/burtici
Eliana
La mine, deocamdata nici un semn.
PS Pot primi pe pm parola si ID-ul pentru poze si lista de nr. de tel.?
Sa am cum sa va anunt
Va pup
Oana, 39 sapt+4zile, Iulia
roandre spune:
Am vorbit cu Eliana...anestezia i-a prins si era ok. I s-a rupt putin colul din pacate.
Mai vorbesc cu ea putin mai tarziu si va tin la curent!
Hehehe, si desi ne faceam planuri de multa vreme ca naste pe 3 martie...ieri ziceam ca nu mai are sanse sa nasca azi...si uite ca se poate!
PS: Noi avem mai multe coincidente, cam atunci cand sarbatoreste ea ceva, sarbatoresc si eu. Prima fetita a nascut-o in ziua in care eu o botezam pe mandra mea. Acum azi eu fac 6 sapt de la nastere si naste ea.
Deci galerie mare pt Eliana!
diana_jors spune:
Eliana
Si pentru cine ne mai surprinde azi:
Lili_B: Te primim cu bratele deschise... si pun la treaba niste majorete si pentru tine:
Diana 32+ cu ... Alexandru