Mamici de martie - aprilie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 10
ioanaradu spune:
elianna
nici eu parca nu mai am rabdare ... ma tot uit la hainutele ce le-am pregatit pt bb ... le mai aranjez ... acum mi se pare cea mai grea asteptarea!
pupici la burtici!
38+ Matei Stefan
poze
Mihaelaaa spune:
Da...ieri nici un bebelus,dar lasa ca recupereaza Eliana ...cu 2 bebei!
Hai Eliana!...,
si majorete si pt fetele care asteapta sau sunt luate prin surprindere...
Mihaela35+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
lauramar spune:
CURAJ ELLYANA SUNTEM ALATURI DE TINE
lili_b bine ai venit in nostru!!!
MADYBULANCEA bafta la examene iti tin pumnii!!!
Sunt atat de emotionata pt. ELLYANA mai ales ca are gemeni......
PT. FETELE CARE URMEAZA
si un sfarsit de saptamana cat mai placut
laura34+arianna
doina.todor spune:
Buna fetelor,
Noi suntem bine, acum ne-am trezit ca azinoapte nu am putut dormi, bebele a avut program artistic.
Am si eu o intrebare stie cineva detalii despre celulele stem? Recolteaza vreuna dintre voi celule stem la copilul ei?
Intreb asta pentru ca doctorul meu mi-a spus ca are posibilitatea de a recolta si de a le trimite la o banca de celule stem. Si nu stiu ce sa fac.
Doina 36+ si BB Radu
Val_ spune:
ELIANA NASTERE USOARA! SA ITI TII CAT MAI CURAND BEBEII IN BRATE!
Majorete pentru ELiana si pentru toate fetele care vor naste in weekend.
Valentina 30+
roandre spune:
A NASCUT ELIANA !!!!!!!!!!
Ea se simte f bine si totul s-a derulat ff repede. A avut anestezie epidurala pana in momentul nasterii si n-a simtit dureri. Expulzia a durat f putin, au iesit bebeii unul dupa altul. Primul a fost ANDREI de 2150 gr, apgar 9 iar al doilea MIHAI de 2550 gr si apgar 8-9.
Colul s-a rupt putin dar a cusut-o dr si acum e ok.
Bun venit bebeilor si refacere rapida draga mea!!!
diana_jors spune:
Felicitari Eliana!
Refacere rapida, si cuminti, sanatosi si papaciosi!
Diana 32+ cu ... Alexandru
Mihaelaaa spune:
Felicitari,Eliane!.
Sa traiasca bb Andrei si Mihai,sa va aduca numai bucurii!
Mihaela35+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
ralualexandrei spune:
Bun venit Andrei si Mihai!
Eliane felicitari sa-ti traisca flacaii si sa creasca mari ,cuminti si mancaciosi si tie iti dorim refacere rapida!
Eu acum m-am dat jos din pat,am avut o noapte tare proasta cu multe vise urate si am dormit tare agitat,rezultatul= nu ma simt deloc odihnita,ma dor toate alea dar cu asta deja m-am obisnuit.
Lili_b bine ai venit in grupul nostru uite punem fetele sa faca miscare poate asa se urneste si bebe la tine
Despre hemoroizi din pacate am si eu si in afara de Hemorstop alifie care se gaseste la plafar eu mai pun cate un tampon demachiant inmuiat in tinctura de afine,e adevarat ca ustura insa se retrag repede.
la burtici.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 37+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Amma23 spune:
Felicitari, Eliana
.
Sa fiti sanatosi toti trei, iar Andrei si Mihai sa fie fericiti alaturi de mamica lor curajoasa.
Doamne, ca m-ai facut sa plang de dimineatza.Cum m-am trezit, am intrat pe forum si cind am vazut ca ultimul mesaj postat e de la Roandre(multumim)...mi-a fost clar ca ceva se intampla cu Eliana.
Nu-mi revin, parca as fi nascut eu, asa emotii am.
Eliana, Andrei,Mihai