Mamici de martie - aprilie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 5
Amma23 spune:
Multumesc,Elyanne .Binenteles ca n-am vazut.
Sori, tu esti pe 12 aprilie...nici asta n-am vazut bine .
RaisaFudulu spune:
Val in legatura cu alunitele si eu am o adevarata explozie...cum zicea alta graviduta - scuze nu am retinut cine - sunt mai mult excrescente...am multe pe gat, axila si pe sani....am inteles ca sunt normale in sarcina si cu timpul se mai retrag din ele nu toate....oricum eu am fost obsedata de ele mai ales de cele de pe gat arata tare inestetic...dar asta este
Diana 33+ cu RAISA-MARIA
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
Va multumesc din suflet pt urari.a fost extraordinar sa stiu ca sunteti alturi de mine.
Da, am trait niste clipe de cosmar la inceput, insa cd mi-am vazut minunea sa natoasa...ce sa spun...sunt fericita.
Joi seara pe la 11 noaptea, m-am trezit sa merg la baie si am observat o picatura mai apoasa care mi-a curs usor pe picior.Parca era si usor rozalie.M-am speriat, desi am incercat sa nu-l trezesc pe sot sa-l panichez....degeaba...ziceam eu.Am mai mers de vreo doua ori la wc si cd sa ma ridic a treia oara(cred ca era in jur de 12 noaptea), m-am udat toata.Mi-am dat seama, am inceput sa urlu.Ce sa zic ...cosmar adevarat.Nu reuseam sa iau leg cu dc, eram panicata , disperata.N-aveam bagajul facut.In cateva momente, nu va imaginati cate lucruri aruncam in geanta.La nimereala, ce mi-a trecut prin minte ca mi-ar trebui.
Am luat leg cu dc intr-un final...cosmar si aici..era bolnav, insa mi-a zis sa merg la spital ca el vine de dimineata.
Am plecat spre Medgidia, am ajuns in jur de 1 noaptea.Bebelina avea capsorul ff jos iar colul era deschis de un centimetru.
N-am avut dureri, am stat in noaptea aia in cam de travaliu.Mi s-a administrat o injectie care sa ajute bb sa-si dezvolte plamanii.Trebuia sa stau cu injectia cat mai mult, ca sa-si faca efectul.Dimineata a venit dc, m-a vazut.Pierdusem lichid destul, desi m-a asigurat ca e in regula.Mi-a zis ca mai traziu vom avea o interventie.
M-a operat si la 11.40, exact acum o sapamana, ALEXIA, se nastea, cu chiote.PLamanii k, a tipat din prima.A luat 8 si asta pt ca statuse fara lichid si era cam vanata.
DE pe masa de operatie eu am intrebat cate kg are.Ma asteptam sa fie mica, la 35 de sapt.2,300 kg si destul de lunguta, 48 de cm.
Acum suntem bine , am venit ieri acasa.Alexia mananca bine acum, dupa ce-am tras cu ea o sapt.A avut icter, a fost dusa la lampa, acum i-a trecut, insa icterul ii producea o somnolenta totala si trebuia s-o trezesc s-o hranesc.
Mi-a venit laptele, o hranesc cat de des pot asa cum am primit instructiuni de la spital.
Eu am suportat bine operatia< ma refer la taietura, insa am ramas cu ceva dureri de cap de la rahie.Si sa stiti ca n-am miscat capul deloc, insa am inteles ca n-are imp, depinde de fiecare.Durerile au mai trecut acum, insa mi-au dat o stare de discomfort total.L:a orizontala a simt k, in schimb.Sper ca in scurt tp voi fi fresh pt fetita mea.Deja ma imt mult mai bine de cd am ajuns acasa.
CE SA VA SPUN FETELOR.CAUZA TRAVALIULUI PREMATUR IN CAZUL MEU NU SE STIE.IDEEA E CA TREBUIE SA FIM MEREU PREGATITE.COPILUL MEU , PUR SI SIMPLU A VRUT SA VINA MAI DEVRREME PE LUME.DC ZICEA C-AR PUTEA FI SI EFECTELE PRESIUNII ATMOSFERICE.ASTA ESTE!ACUM II MULTUMESC DIN SUFLET LUI DUMNEZEU CA M-A AJUTAT SI SUNTEM BINE AMANDOUA.
VA LAS CA MA DUC SA MA INTIND SI EU.BALEXIA DOARME ACUM , IAR EU MA SIMT CA O ZOMBI !
MULT CURAJ FETELOR, INDIFERENT DE SITUATIE, CU CREDINTA IN DUMNEZEU TOTUL SE VA REZOLVA.
O SA REVIN SI CU POZE CD MA VOI SIMTI IN STARE!!!!
ADINA SI ALEZIA(IUBITA MEA FACE ASTAZI O SAPTAMANA!!!!!!
M-AM INTALNIT CU AIIA IN SPITAL. A NASCUT SI EA LUNI SI E BINE ACUM
adina 34ALEXIA
roxanici spune:
Felicitari Krissy, si bine ai venit pe lume Sophia!!!
Hai Ditu
Luna plina este pe www.crap.ro/galerie_articol/679" target="_blank">3 martie si urmatoarea pe www.crap.ro/galerie_articol/680" target="_blank">2 aprilie
roxana 36+ cu Rares Teodor
cria_bv spune:
Adina bine ca s-a terminat totul cu bine. Multa sanatate si liniste sa iti poti reveni.
Cria31+ cu Vlad
carmenefr spune:
Pupam mamicile si bebelusii si burticutele nerabdatoare...
Am vazut ca tot scade listuta cu ...
Despre noi ce sa va spunem, ieri am fost la dr si ne-a programat cezariana pe 06.03, deci mai e un picPe de-o parte imi pare bine ca o s-o vedem pe printesa, ca scap si eu si ea de chin(si ea se chinuie mititica, pt ca nu mai are loc de acum vreo 2luni), pe de alta parte mi-e teama de neprevazut...
Peste o sapt, pe vremea asta, o s-o tin pe Theodora in brate...
Mergem la patut, ca la ce col am, deschis(tuturor posibilitatilor ), mi-e sa nu ratez programarea de sapt viitoare.
Va pup si va doresc sanatate multa si curaj(vb eu, curajoasa,)
37+2z, Theodora Ioana
carmen
kmi78 spune:
SA TRAIASCA SOPHIA ANTONIA SI MULTA PUTERE PARINTILOR S-O CRESTETI ASA CUM VA DORITI, SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!!
SHERBI nu stiu ce sa zic referitor la deazepam ,imi spunea moasa ca poate avea doua reactii: fie dormi fie te iau contractiile ; ea la folosit la o gravida care depasise termenul si a incercat sa -i provoace nasterea; faci cum crezi...
diana_jors spune:
Pai bb de kmi78 , nu fi incapatanat inca de pe-acuma, si fa-i la mami o bucurie, ca sunt sigura ca abia asteapta sa te tina in brate...
Diana 32+ cu ... Alexandru