Mamici de martie - aprilie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 6
arissa spune:
Krissy, felicitari! Bine ai venit pe lume, Sophia Antonia!
Intreb si eu ca Toma necredinciosu', ce legatura este intre luna plina si nasteri? Sau e o legatura bazata pe observatie in timp, fara explicatie?
Daca tot e sa ajute luna plina, poate vine bebe si la mine, sa nu ma mai chinui cu mancarimile astea. Si-asa vad ca bebe impinge in uter de parca ar vrea sa iasa prin piele, ii simt forma picioruselor uneori.
Adina, bine ai venit acasa!
37 + Maya
lilidana spune:
Val,eu am facut testul de glicemie provocata,fara sa fiu "suspecta",face parte din setul de analize de trim.III.
Pentru mine a fost o "surpriza"sa descopar ca am glicemia cam mare ,desi imi plac dulciurile,credeam ca analiza simpla e concludenta si mereu mi-a iesit bine.
De 2 luni tin o dieta si imi fac testul de sange zilnic(cateodata mai "sar" peste ).Totul e sub control si nu e foarte greu,te obisnuiesti.Dar tu de ce te sperii?Si de ce il faci asa tarziu?
Felicitari mamicilor care au primit martisoare cu ochisori!
pentru ele si pe obrajori pentru bebelusi.
Eu m-am speriat aseara,am crezut ca pierd lichid,dar am facut testul cu apa:am turnat 5 ml pe o pereche de chil..i si am vazut ca se uda foooarte bine.Eu,probabil,am avut o scurgere mai abundenta ,sper ca n-am facut p-pi pe mine!
Am devenit foarte panicoasa si suspectez orice ,cred ca paranoia se cheama "boala" mea!
Sori,sotul m-a "amenintat" ca suna la 911 daca intru in travaliu inainte de 14,tocmai ca nu are de gand sa ma moseasca!Cred ca ar lesina si as naste singura .
Oricum,sper sa nu fie cazul si sa stea pestisorul acolo cat a zis "nenea" doctorul .
Fetelor,sa aveti o seara buna,faceti o plimbare,daca puteti si e frumos afara,eu poate plec la ski,ca la noi ninge !
lilidana cu David-Gabriel 35w6d
AMR 12 zile pana la Marea Intalnire!
"Numai prin dragoste inima se transforma in imn"
negut_clara spune:
Buna, tututror mamicilor si viitoarelor mamici. Ma numesc Clara si am implinit 32 de saptamani. Se pare ca vom avea o fetita...cel putin asa indica ecografiile de pana acum.
Oana Stefana spune:
Buna mamici/burtici
La mine tot nici un semn, am fost nervoasa toata ziua si parca fara chef, nici eu nu stiu ce m-a apucat, sunt iritata la maxim; am fost echilibrata toata sarcina, fara excese, cred ca asteptarea asta ma innebuneste
M-am mai linistit, fetele m-au asigurat ca dr. meu vine si in weekend la nasteri...
In legatura cu alunitele, am inteles ca acidul folic le hraneste, si cum majoritatea vitaminelor prenatale contin acid folic, probabil el e cauza; si la mine s-au accentuat.
Cand ziceati ca-i luna plina?
pentru fete
Numai bine,
Oana 39 sapt+4 zile cu Iulia
lauramar spune:
LILIDANA sper ca mergi la ski doar pt. relaxare si nu ai de gand acum pe ultima suta de metrii sa faci vreo prostie
CLARA bine ai venit in nostru.
laura33+6arianna
sherbi spune:
VAL, DANUTA_T, KMI78, va multumesc pt. raspunsuri.
nu am luat nicio pastila si cred ca nu o sa iau, mai ales ca atunci cand nu ma odihnesc noaptea, recuperez la pranz vreo 2 ore. si-apoi nu mai e mult pana il voi vedea pe bb si privesc insomniile acestea si ca pe un lucru bun: ma calesc pt ce va urma, treziri din 3 in 3 ore.
sa stiti ca si eu am cateva "alunite" in plus fata de ce aveam, si sunt la subrat, pe mameloane. in schimb, pe gat si la subrat m-am ales cu niste linii, ca niste "riduri", mai inchise decat pielea mea la culoare. parca-s baba. sper sa se duca dupa nastere.
35+bb baiat
violeta patrichi
flopici spune:
Buna ziua burticutze!
Felicitari proaspetelor mamici! Sa fie sanatosi si mancacios bebelusii vostri!
Bine ai venit acasa Adina!Asteptam impresii de mamica si bineinteles ....poze!
Kitty, cum adica sa nu-ti mangai burtica ca declansezi contractii? Ti-a dat cumva si o explicatie? Ca io imi mangai burtica foarte des...si taticul la fel.
Val, si eu m-am lovit de explozia de alunite, dar nu alunite normale, si excrescente din acelea albe. Si trebuie sa fiu foarte atenta sa nu le rup, ca imi este teama.
Legat de sprijinul pe care il gasim pe acest forum si mie mi se pare ceva minuat. Din fericire, eu am avut o sarcina foarte usoara, fara probleme, insa am gasit aici raspunsuri la intrebari...inca inainte sa le rostesc, lucru care credeam eu ca se intampla doar in cazul unui prieten.
Despre Ditu nici o veste???
Florina 39 s +2 zMartha Ioana
dianiana spune:
va pup si ma mir ce viteza aveti la scris; cred ca nu am mai scris de mult; ma bucur de povestile voastre; sa va traiasca bebelusii;
eu am fost ieri la cursul de prenatale si m-am intalnit cu Tzuna care a nascut. a nascut miercuri normal si fara epidurala, acolo in maternitatea unde facem cursul si joi a venit la curs pentru ca sa vada si ea explicatiile despre baita bebelusului si pentru ca sa ne incurajeze. a spus ca nu e chiar asa de rau, dar mai multe o sa va zica intr-o povestire; important e ca arata foarte bine, refacuta.
despre mine ce sa va spun ...stau mai mult prin casa (asa cum am primit indicatii de la medic) si mai ies cate o ora cu diverse treburi; sunt in saptamana 33 si ma tot gandesc sa imi fac bagajul si sa imi fac o lista cu ce mai trebuie cumparat pt bebelus; mi-a intrat in cap dorinta sa mananc mai putin ca sa nu fie un bebel baban insa nu prea pot; cred ca mananc si de plictiseala asa ca de sapt viitoare ma apuc de studiat la engleza ca sa am o preocupare si un scop si sa uit de plimbarile dormitor - bucatarie; sotul meu imi spune soarice si are dreptate; vin in bucatarie si cercetez ce pot sa mananc; trebuie sa ma apuc sa beau ceai de frunze de zmeur ...
saptamana viitoare merg la control; sunt curioasa cate kg are bebe
dianiana 28+
http://community.webshots.com/user/dianiana
lilidana spune:
lauramar,doar visez ca merg la ski!Din pacate,am restrictii asa de multe incat am ajus sa traiesc cu vise:ma plimb in vis,skiez in vis,ies afara in vis...
In realitate singura "plimbare' o fac la medic .Dar nu mai e mult ,vine bebe,vine si vara si putem pleca oriunde!
Deja ma gandesc la vacanta si abia astept sa-mi pun copiii si sotul in masina si sa plecam!
lilidana cu David-Gabriel
AMR 12 zile pana la Marea Intalnire!
"Numai prin dragoste inima se transforma in imn"
dianiana spune:
hai ca mi-am schimbat si eu semnatura...
ce bine zici! ieri cand am vazut ce soare e si ce cald mi-am imaginat cum imi iau copilul si sotul si plecam in vacanta ...sunt nerabdatoare sa merg sa inot; vreau la mare si la munte si la sport vreau
dar acum trebuie sa gandim asa: mult a fost, putin a ramas ...
dianiana 33+
http://community.webshots.com/user/dianiana