Mamici de martie - aprilie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
Rebiana27 spune:
Krissy felicitari pentru nasterea fetitei! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si refacere rapida. Mult noroc si sanatate si micutei tale printese!
Adina bun venit acasa si printre noi! Sa te bucuri de copilul tau, de sanatate si refacere grabnica!
Rebiana 35+ Vladi Andrei
kisstherain999 spune:
Felicitari noilor mamici!!!
Azi am fost la biserica si m-am spovedit, iar maine merg sa iau impartasanie. Sunt foarte multumita.
Arrisa - eu stiu ca nasterile sunt mai numeroase atunci cand e luna plina. Dar tu ai doar 37 saptamani poate nu te va influenta luna plina.
Alunitele - eu le-am aratat dr dermatolog si a spus ca nu trebuie traumatizate si ca vor trece dupa nastere.
Va doresc o seara linistita, cu mult somn si fara mancarimi.
kiss
34+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
RaisaFudulu spune:
Adina bine ai venit acasa impreuna cu a ta comoara...ma bucur ca sunteti bine amandoua si asteptam si poze cu printesa ta./....daca ai timp poti sa ne impartasesti si cateva impresii...pupici si asteptam
Tzuna azi am inteltes ca ai ajuns cu bebe acasa..bine ai venit la fel asteptam si de la tine cand poti sa ne arati poze si impresii cand ai timp
Diana 33+ cu RAISA-MARIA
ioanaradu spune:
alunite mi-au aparut si mie, chiar foarte multe. cat despre luna plina ... asta inseamna ca trebuie sa ma pregatesc mai abitir?
poze
38+ Matei Stefan
BiancaM spune:
Sara buna!!
Tot ma uit si eu poate mamicile proaspete ne zic si noua ceva, dar vad ca sunt super ocupate cu bebe, e de inteles....
Si pe mine m-a trezit bebe acu juma' de ora ca avea chef de miscare. Cred ca e prima data cand patesc asta.
Val, si eu am facut testul pt diabet, ca fiind din grupul de analize din trim3. L-am facut pe la saptamana 28-29, nu mai stiu exact. Am facut initial glicemia si mi-a iesit cu 5 unitati peste limita, si a trebuit sa fac si glicemia provocata. Am baut de fiecare data o solutie concentrata de glucoza(a doua oara mai tare ca prima). Din fericire cea provocata a iesit cu toate valorile sub limita normala. Daca 2 din ele erau peste, atunci ziceau ca am diabet gestational, si trebuia, asa cum zicea si Lilidana sa tin o dieta si sa-mi verific zilnic glicemia.
Acum , ce am citit eu despre diabetul gestational e ca dupa sarcina dispare, dar ca daca ai avut la primul bebe o sa ai si la urmatorul, si sunt sanse ca mama sa faca diabet in urmatorii ani.
Care e treaba cu dieta? Pai mama trebuie sa manance cat mai putin zahar posibil, pentru ca pancreasul ei e 'puturos' si nu poate produce suficienta insulina ca sa sintetizeze zaharul. Surplusul de zahar, trece prin placenta la bebe, al carui pancreas e fortat sa 'topeasca' tot zaharul ala ce-l primeste. Urmarea e ca zaharul e sintetizat si transformat in energie, energie care e de fapt grasime sub pielea lui bebe. In concluzie, daca ai diabet de sarcina si mananci zahar mult, risti si tu sa ramai cu diabet chiar si dupa sarcina, iar bebele o sa fie un super dolofan.
TE rog sa nu te sperii de ce am scris aici. Tu intreaba medicul daca trebuie sa faci glicemia. El ar trebui sa stie mai bine.
Bebica al nostru e
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1
carmen94 spune:
ghibuadina..........refacere cat mai rapida!
carmenefr/red]..........bafta multa pe 6 martie!
se pare ca bebe de kmi78 se lasa asteptat!
lilidana.....si eu am avut impresia ca am pierdut lichid.am fost la spital si dupa ce m-au monitorizat si mi-au facut un test,mi-au spus ca totul e ok si ce am pierdut eu se pare ca nu este lichid.se spune ca la sfarsit de sarcina secretia devine mai abundenta.asa ca nu te speria!asat s-ar putea sa fie si la tine.
negut_clara......bine ai venit!
[red]cu alunitele......am si eu o groaza!mie multe mi-au aparut pe burtica si de cate ori ma mangai pe burtica parca ma manaca in varful degetelor sa le zgarm!
uf!eu acum am alta problema!hemoroizii!
dati-mi si mie un leac.......va rog!!!!
Carmen 33cuDarius
raluca22 spune:
Buna fetelor!
ADINA bine ai revenit!
KRISSY felicitari pt fetita sa-ti traiasca sa fie sanatoasa!
KMI bebeii nostri se lasa asteptati .
40+,Robert Andrei
BiancaM spune:
Carmen, incearca cu mere multe, sau compot de mere. Am mai auzit ca si prunele uscate sunt bune, sau suc de prune. Poti incerca si combinatiile periculoase, gen fructe cu lapte.
Cam de astea am auzit eu, poate iti mai zic fetele mai multe. Ce stiu e ca nu sunt recomandate ceaiuri diuretice.
34+
Bebica al nostru e
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1
lauramar spune:
Fetelor am descoperit a cui e grasunica din albumul comun ,a lui
PAULA75....LA 4200KG e o dulce sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea .
laura33+6arianna