Mamici de martie - aprilie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Crina eu am avut la Maria o singura salteluta din iarba de mare insa patutul de lemn avea 2 pozitii asa ca bebe a stat ptr inceput mai sus si abia mai tarziu cand s-a ridicat in funduletz am mutat pe ultima pozitie patul.In ce priveste alegerea patutului inconvenientul paturilor pliante este ca nu prea pot fi curatate in caz de ceva,pe cel de lemn il stergeam cu o carpa inmuiata in ceva dezinfectant insa la cel pliant nu am avut ce sa-i fac asa ca dupa un an de folosintza nu mai arata asa bine.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 37+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Dianiana produsele Primii Pasi le gasesti in hipermarketuri deobicei,eu insa pompa electrica mi-am achizitionat-o de pe net ptr ca avea acelasi pret(99,9ron) ca in hipermarket si in felul acesta am scutit un drum.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 37+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

dianiana cred ca avem DPN-uri apropiate. Incearca sa fi optimista. Cred ca de acum toate ne simtim ca niste baloane, ne intoarcem greu de pe o parte pe alta, ne luptam cu insomniile, eu mai nou si cu arsurile, dar or sa treaca si o sa ne tinem in curand comorile in brate. si apropo de arsuri, noaptea trecuta m-am trezit pe la 1:30 din cauza lor si nu am mai reusit sa dorm pana la 5 dimineata. am incercat si cu portocala, si cu apa, si cu lapte rece, dar toate erau mai degraba "combustibil" pentru arsurile mele. Mai stiti alt truc?? poate nu o sa ma8i am nevoie, dar mai bine sa fiu pregatita. La mine cred ca de vina a fost varza cu costita afumata pe care nu m-am putut abtine si am mancat-o ieri la soacra-mea.

Si eu vreau preturile din maternitati, in special pe cele de la giulesti. poate una din fetele care au nascut acolo intra si ne spune si noua.

Crina33+1z Maria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Buna fetelor!

LA MULTI ANI ! Mihaela

Raportez ca suntem bine dar ne dor toate, iar eu ma simt cat casa (defapt si sunt).
Azi mi-am luat toate lucrurile de la birou si sunt cam deprimata cand ma gandesc ca ma intorc deabea peste un an (atat mi-am propus sa stau acasa)sau doi cine stie...
Din pacate chiar nu mai pot sa merg la lucru, durerile sunt destul de mari si nu vreau sa il chinui pe bebe.
Va pup

Doina 36+ si BB Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelac spune:

buna fetelor.am revenit dupa atat absenta,dar am fost plecata din Buc.
Felicitari celor care au nascut,am citit in mare si am vazut ca a-ti fost harnice si cu scrisul si cu bebeii.
Tzuna te rog spune-mi de care pompa este mai buna cea tip seringa sau cealalta.si de unde ai luat-o caci eu am vazut de la 60 ron in sus,la farmacie.
crina,si eu o sa nasc la giulesti dar avem cam aceeasi varsta,si pe mine ma intereseaza preturile,daca gasesti ceva ma anunti si pe mine.eu am gasit ceva...(adresa de mess daca vrei sa vb?lel_gurita).
si acum sa pun si eu fetele la treba pt.viitoarele mamici:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Crina_mio, ionelac: daca primiti ceva, va rog sa imi spuneti si mie

Deocamdata stiu ca nasc natural, dar mai am de facut controlul oftalmologic, sper sa nu imi dea planurile peate cap...

Multumesc.

Diana 32+ cu ... Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor!
Felicitari KMI sa-ti traiasca bebita sa fie sanatoasa!
MIHAELA!
CRINA la mine arsurile trec cu lapte cald ,e singurul care m-a ajutat si am niste arsuri groaznice.
La mine nici o schimbare ,bebe da din picioare ,impinge in toate directiile dar se lasa asteptat.

40+,Robert Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Amma eu raportez nici o schimbare....acuma am fost la epilat poate asta astepta pitica mea....cine stie sa vedem oricum pana dupa 40 de sapt mai stau inca linistita ca am vaz la KMI ca se poate si dupa...asa ca inca nu ma mai stresez numai sa nu se trezeasca sa apara vineri noapte sau sanbata toata ziua ca doctorul meu e plecat la Bucuresti...si sincer mi-e tare groaza sa nasc cu altcul chiar daca e prieten bun cu al meu doctor.....

Acuma sughite pitica mea...si cat am fost la epilatsaracutza asa de agitata a fost...de aveam impresia ca rupe burta sa iasa afara dar acuma vad ca s-a mai linistit.....

Cam atat ca acuma treb sa plec la o plimbarica sa platesc telefoanele......e asa de frumos afara facem o plibarica pe jos....

Va

Karra 38+ 6 MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Felicitari fetelor care au nascut. Sa aveti copilasi cumintei si mancaciosi!

Nastere usoara celor care urmeaza sa nasca in cursul acestei saptamani!

Paxela multumesc de intrebare.

Eu am ajuns ieri la urgenta la Elias pentru ca de dimineata am avut o scurgere consistenta rozalie si mi-a fost teama ca ar putea fi din dopul gelatinos.

Pana la urma a fost Ok. Am un polip decidual (ce o mai fi si ala) si este posibil ca acea culoare rozalie sa fie de acolo. Cu ocazia asta mi-au facut si ecografie si monitorizare BCF si a contractiilor (de care se pare ca nu aveam, oricum luasem 2 No-spa) si pare ca este OK.
Bebelina mea a reinceput sa miste ca de obicei, asa incat se pare ca are zile cand este mai activa si zile cand nu este. Nu stiu insa cum sa fac sa nu ma ingrijorez.

Pe langa neplacerile inerente (oboseala, respiratie greoaie, greata - se pare ca nu sunt singura careia i-au revenit starile de greata) am inceput sa fiu destul de nelinistita in legatura cu nasterea.

Eu o sa fac cezariana (din motive medicale) dar oricum nu stiu care dintre aceste doua modalitati m-ar speria mai tare. Cred ca amanadoua. Voi (care sunteti mult mai aproape de momentul nasterii) cum resusiti sa va depasiti teama? Cele care aveti asa ceva pentru ca am vazut ca sunt si multe mamici foarte curajoase. Mie imi este teama de anestezie, hemoragie, neprevazut etc.

Va pup

Valentina 31+ cu bebe Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Arissa eu o sa nasc prin cezariana cu anestezie generala ...pentru ca am miopie forte la ochi si oftalmologul mi-a zis sa nici nu ma gandesc sa nasc natural...gand la gand cu bucurie ca m-ar fi inspaimantat gandul de nastere nautrala...eu sunt o fricoasa si nu suport deloc durerea

Mihaela
sigur suntem alaturi de tine si o vreau un suc cu o prajiturica....si poate mai tarziu le incerc si pe celelalte doua feluri daca tot ai muncit atata

Amma23 un fum as trage si eu ...ma mai bate gandul cateodata asa...ce sa-i faci mama denaturata ce sunt

Crina-mio din cate stiu eu o singura saltea ...daca ieei din aiaa de iarba de mare sau de cocs este de ajuns nu mai ai nevoie si de relaxa

Revin dupa amiaza...pupicei

Diana 34+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput