Mamici de martie - aprilie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna dimineata!

Felicitari kmi pentru nasterea rapida, sa-ti traiasca Timeea!

Mihaelaaa, la multi ani, nastere usoara!

madybulancea, mie la ecografia de 15 saptamani mi-a spus ca e 99,9% baietel. La urmatoarea eco nu s-a putut vedea ce e, iar la cea de 32 de saptamani doctorita m-a asigurat ca este fata. Asa ca am evitat sa iau hainute cu prea mult roz sau albstru, am luat albe, galbene, verzi si acum asteptam cu nerabdara sa vedem ce este.

Diana(Fudulu), tu cum vrei sa nasti?

De doua nopti reusesc sa dorm, cat de cat, in ciuda mancarimilor care persista si datorita carora arat ca un pui de Frankenstein pe burta si pe picioare. Cred ca m-a ajutat sa-mi mai revin si ceaiul de frunza de zmeur pe care l-am reluat in forta tot de doua zile (este un reglator hormonal). In rest toate bune, asteptam.

Mult curaj fetelor care urmeaza sa nasca zilele astea!

38 + Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Multumesc tuturor de felicitari... la toate!
RAISA...nu sarbatoresc cu sotul ca el este plecat,sarbatoresc aici pe forum cu voi (dar cu suc!)!
Am facut praji..(3 feluri am),nu ca ar avea cine manca...dar sa fie!
M-am trezit la 7.30 si am mai facut un tiramisu...va invit si pe voi la o bucata !
Pe seara cred ca va veni verisoara-mea si socrii mei ...in rest nimeni,ca nu are cine!

Cred ca acum o sa merg sa ma intind putin ,ca azi noapte m-am pus in pat numai pe la 2 si nici atunci nu am putut dormi.Azi mai trezit si mai de dimineata decat de obicei si acum si acum umblu ca teleghidata!

In rest,sunt bine (ca nu am mai dat de mult raportul!),simt ceva ciudat prin burtik,dar nu stiu daca sunt contractii.
De ex aseara s-a intarit burtica toata (se mai intareste cand misca bb,dar numai intr-un loc)si niste dureri pe sub burta si "jos".Daca astea sunt contractii eu nu le recunosc....si a fost suportabil!

Si mai tot timpul ma inteapa rau...tot "jos",din inauntru in afara.Asta cred ca e bebele care apasa pe col,Daca e asa ,in 13 cand ma duc la dr ma astept sa-mi zica ca s-a deschis colul si mai tare.Om vedea!

De cand am citit ca KMI a nascut asa repede (adica la 20.00 scria mesaj ca nu-i nici o schimbare si dupa cateva ore a nascut deja),m-am speriat...ca bagajul meu nu e gata.Daca m-ar apuca azi,n-am nimik pregatit (la un loc)
Dar am zis ca azi fac si treaba asta!

Mihaela35+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Elyanne, Ditu, Kmi, felicitari mamicilor ! Refacere grabnica si putere ! Bebelusi sanatosi si papaciosi !

Dana 34+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

la mamici si burtici!
Noi am fost plecati cateva zile din Bucuresti(am fost acasa la parinti, ca cine stie cand mai ajungem). Clubul mamicilor noastre e din ce in ce mai mare
Felicitari noilor mamici si sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!!
Bun venit acasa mamicilor si asteptam mai multe detalii. Multumim Tzuna!! Ca de obicei, ne dai numai informatii utile
pentru viitoarele mamici!!
La Multi Ani Mihaelaaa!!

Lia 36+ Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

La Multi Ani, Mihaela! Sa ai o nastere usoara, bebe sanatos si barbatul aproape ori de cite ori ai nevoie de el. As veni eu la o prajitura si un suc. Eu as veni si la o cafea si o tigara...ca mi s-au facut niste pofte, mama mama.

De prajituri nu mai zi minic, ca numai cu gandul la ele si ma ingras .
Ce fain, esti nascuta in aceeasi luna cu bebe, nu? Nici nu mai stiu in ce data tre sa nasti tu.
Pupici si sa te simti bine de ziua ta. Sper sa fie totul ok la control, nu-ti face probleme
Roandre, multumim de noutatile despre Eliana, mai asteptam .
Karra, o sa faci si tu o domnisorica smechera, care se lasa asteptata...foarte bine.Imi puneti baiatul pe jar Cum te mai simti?
Eu raportez niste sangerari iar, da' sper sa treaca.Am inteles ca e normal in ultima luna. Voi aveti asa? E a doua oara in saptamana trecuta, sper sa fie ok. dureri nu am, doar cind ma ridic, cind ma intorc de pe o parte pe alta.
Pupici, sa auzim vesti bune si noi ingerasi in trupa noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la burtici!

Felicitari proaspetelor mamici si le urez si io multa sanatate alaturi de bebeii lor.

Majorete pentru urmatoarele mamici

Si pentru listuta cu bebei am primit ieri urmatorul mesaj de la Gabi78, dar cum sotu si-a luat un joc nou, ieri n-am putut sa ma apropii de calculator...Tudor Stefan, 3450 gr, 51 cm, apgar 8, nascut pe 1 martie...acum se simte mai bine, da` la inceput am inteles ca ia fost tare rau...o asteptam cu mai multe detalii

Acum la raport...de citeva zile s-au intors greturile si varsaturile de nu stiu ce sa mai maninc sau sa fac, ca in acelasi timp ma doare si stomacul....bebe e cam puturos, si io am ceva dureri de burtica si pe jos...sper sa rezist pina miine seara cind merg la control...ca tare n-as vrea sa ajung iar la spital...
Apropo de cumparaturi pentru bebe, am avut surpriza sa constat ca lu` sotu` nu i-au trecut superstitiile si uite cum nu vrea sa accepte nimik dinainte, a vrut saraca mama sa-i arate ce a luat pentru bebe si nici nu a vrut sa le vada...iar dupe mi-a zis ca el se supara daca nu se potoleste lumea..cine sa mai inteleeaga

La multi ani Mihaela!

Va pupic
Roxygeo 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Val tu cum mai esti?

Alexa37+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Buna burticute,

in primul rand felicitari proaspetelor mamici, sa fie fericite alaturi de bebelusii lor si refacere usoara si rapida. Va asteptam sa ne povestiti cum a fost.
Ce dulci sunt toti bebelusii!!!!!!!!!!!!!! sa va traiasca mamicilor

LILIDANA, daca in general fetele au spus ca s-au distrat cititnd cum a reactionat sotul tau la alarma falsa, pe mine m-a cam speriat. Ma gandesc ca noi suntem cam departe de spital, asa ca al meu sot trebuie sa fie apt sa conduca pana la bucuresti. Sa incerc sa-l sperii si eu de cateva ori cu alarme false??? glumesc, mai bine nu..., ne-om descurca noi cumva, cel putin sper sa nu nasc in masina ca si tipa din Canada, ca atunci chiar ar lesina si ar trebui sa nasc singura. Dar sigur nu mi se intampla mie asta.

Tzuna felicitari si multumim pentru ca ti-ai facut timp sa ne impartasesti din experienta ta. Cand citesc de fetele care au nascut natural, unele din ele si fara peridurala prind curaj. E tare bine sa citesti despre experientele pozitive ale altor fete. Si chiar, daca medicul tau a sosit la sfarsit si am inteles ca el a fost cel care te-a "brodat" a treebuit sa cotizezi si la el si la medicul de garda?

Vroiam sa va mai intreb voi saltelele naturale (de iarba sau cocos, ca eu inca nu mi-am luat) le puneti peste o saltea normala, gen relaxa, sau merge fara. Ma intrebam daca trebuie sa cumpar 2 saltelute sau doar una. Pentru fetele care deja mai au cate un puiutz sau chiar doi, de care patuturi recomandati: cele pliante sau de lemn, eu inca nu m-am decis ce patut sa-mi cumpar.
am primit unul de la cumnata mea de la Chico, scrie pe ca ar fi patut de calatorie, dar nu are decat o salteluta pe care o pui undeva f. jos (doar cat sunt rotitele ar fi distanta de la pardosea), fara sa aibe posibilitatea de a fi asezata si mai sus, macar pentru primele luni. Iar eu nu o sa-mi culc printesa pe jos. Ea cred ca a fost incantata (e primul nepoat din familia sotului meu) si a vrut sa ne scuteasca de o cheltuiala, dar nu prea vad cum pot sa-l folosesc. Mie mi se pare bun pe post de tarc de joaca cand o avea cateva luni bebe, dar nu de dormit in el.

Noi suntem bine, cu toate simptomele unei burticute "foarte insarcinata" cum a zis una din fete ca i-a replicat medicul. Chiar cred ca o sa-mi lipseasca burtica dupa ce voi naste si-mi va fi dor de miscarile printesei mele din burtica. sunt sigura ca ceea ce o sa simtim dupa, cand ne vom tine in brate comorile va fi probabil mult mai intens, dar eu asa m-am indragostit de miscarile din burtica... ca sigur or sa-mi lipseasca. Asa ca incerc sa ma bucur cat mai mult de timpul care ne-a mai ramas. Noi ieri am implinit 33 de saptamani, sper sa mai vrea printesa sa stea la caldurica macar 4-5 saptamani, sa creasca si ea mare si sa ma mai bucur si eu si tati bineinteles de miscarile ei.

Sa aveti o zi minunata
Crina33+1zMaria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianiana spune:

Buna fetelor,
eu visez urat, dorm agitata, ma misc greu; of of mai e un pic si scap. dupa ce nasti cred ca te simti usurata
Tzuna spune-mi si mie de unde ai luat pompa de san caci nu stiu unde gasesc produse Primii Pasi.
mai am atatea de cumparat si nu mi-am facut nici bagajul de maternitate nici necesarul pt mine si pt bebe. si vreau si eu un PM cu preturile din maternitati ...

dianiana 33+
http://community.webshots.com/user/dianiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Am uitat sa-i urez La Multi Ani Mihaelei. Vin si eu a o portie de tiramisu, ca mi-e o pofta !!!!!!!
Amma23 ma inscriu si eu la o cafeluta si o tigara.... s-or supara bebelusii nostri pe noi, ca si mie mi-e pofta.............

Crina33+1z Maria Stefania

Mergi la inceput