Mamici de martie - aprilie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 11
roxanici spune:
Io inca sunt tulbure....abia m-am dezmeticit, noroc ca am apucat sa scriu ce mesaje am primit de la Eliana ca ea a si nascut
Felicitari mamico; asa da exemplu, sa nasti gemeni pe cale naturala. Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati si cu Meme si cu sotul de darul ce v-a fost dat.
Bine ati venit pe lume Andrei & Mihai!
roxana 36+ cu Rares Teodor
doina.todor spune:
Felicitari Ellyana !!!!!
Esti extraordinara, sa te ajute Dumnezeu sa fi sanatoasa si sa ai bebei sanatosi si papaciosi!
Doina 36+ si BB Radu
paxela spune:
felicitari Eliana refacere rapida
Bun venit pe lume Andrei si Mihai sa fiti sanatosi si fericiti
Alexa37+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006
arissa spune:
Felicitari, eliana! Mai rar am auzit de nastere naturala cu gemeni, te apreciez pentru asta.
Fetele care se ocupa de listuta mamicilor, krissy apare de doua ori cu fetita.
Pun niste majorete pentru fetele care sunt la termen sau l-au depasit:
De mine nu mai zic nimic, ca va deprim.
38 + Maya
kmi78 spune:
Chiar ma pregateam sa scriu ca probabil si ELIANNA o sa mi-o ia inainte cu nasterea si cand deschid ce vad; am facut ochii mariiiii; nastere normala..... FELICITARI , ce TARE ESTI!!!!! inca un motiv in plus sa-mi treaca teama;
SA TRAIASCA BEBEII SI NUMAI BUCURIE SA VA ADUCA!!!!! SANATATE MUUUULLTAAAAAA!!!!
la ea avut efect luna plina; ma bucur mult
noi tot in stand by...
40+3
ioanaradu spune:
eu am vazut la tv ca va fi eclipsa totala de luna ... nu luna plina!
38+ Matei Stefan
poze
lauramar spune:
FELICITARI ELLYANA
MULTA SANATATE TIE SI TAI SI REFACERE CAT MAI RAPIDA.
Doamne ca m-am emotionat ,sper sa avem toate care am ramas o nastere cat mai usoara.
laura34+arianna
RaisaFudulu spune:
Oauuuuu sunt emotionata pana la alacrimi
Felicitari Elianne - mamica model gemeni prin nastere naturala si atat de rep[ede..Bravo - Bine ati venit pe lume Mihai si Andrei va doresc tot binele din lume
Diana 33+ cu RAISA-MARIA
martutza spune:
FELICITARI MAMICILOR SI O VIATA MINUNATA BEBELUSILOR.
SA FITI SANATOSI DRAGI COPII.
FELICITARI ELIANA ai dat dovada de mult curaj cu nasterea ta naturala
(si cu gemeni)
FLOPICI frumos nume ai ales pentru fetitza ta
un mic buchet de primavara pentru proaspetele mamici si pentru gravidutele care asteapta cel mai important eveniment din viata lor.
Eu am mari emotii caci luni voi afla care va fi THE DAY.
Nu prea dorm de grija ceea ce-l nemultumeste pe sotul din dotare; zice ca voi fi obosita cand va veni baiatul.
Declar maini si picioare fff umflate (abea merg) si miscari de bebe mai firave; se pare ca nu mai are loc.
Luni implinim 38 de sapt.Teoretic suntem ok de lansare.
Sper sa nu avem probleme.Poate mai intra prospete mamici sa ne mai povesteasca ceva din experienta lor: bagaj de spital; atentii la doctori si asistente; alaptat, etc.
Am ramas perplexa cand am aflat ca la 2 zile au externat-o pe Tzuna.
La cezariana cat te tzine in spital?Stie cineva?
Gata ca m-am lungit ca pomana tiganeasca...
Va pup.Sper sa mai am si zilele urmatoare cum sa ajung la net(la sora mea)daca nu avem surprize.
37s+5z si [baiat] Victor Mihai
marta
sherbi spune:
felicitari ELIANE, sanatate multa tie si piticilor MIHAI si ANDREI!
bine ai venit printre noi LILI_B, iti urez nastere rapida si usoara.
eu am avut o noapte fff proasta, mers la baie, foit prin pat etc. il terorizez pe sotul meu sa schimbam patul pt. ca am impresia ca din cauza asta nu ma odihnesc.
azi noapte insa, am visat-o pe KMI78 ca a intrat in travaliu si i s-au rupt membranele, asa ca, draga mea, cred ca azi maine o sa ai o surpriza.(spun asta ca sa o incurajez, nu sunt vreun mediu)
va urez un sfarsit de saptamana placut si tin pumnii celor care au ganduri marete.
35+ bb baiat
violeta patrichi