Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt IV

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Am revenit si noi simbata din vacanta petrecuta in Europa: la Roma (1 sapt), in Sicilia (2 sapt) si la Paris (1 sapt). Sintem inca afectati de decalajul orar, asa ca azi nu prea voi scrie mult (plus ca am fost deja la servici, ca de, gata boiereala...). Am facut multe poze, va voi trimite link-ul (dupa ce voi reusi sa le descarc).

Celor care se pregatesc sa plece, le urez vacanta placuta si sa se intoarca sanatosi, relaxati si plini de energie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Oana, ce bine ca ai avut vacanta. Banui ca a fost superb...Roma, Paris....asta da vacanta.
Andreia, vacanta placuta in Romania impreuna cu Bianca.
Mercedes, stai linistita, ca doar e vacanta. Sa se bucure micutii cat mai pot. Ca apoi vine iar greul. Andrada m-a si intreba ca in cl II -a e la fel de greu ca in cl I ? Nu asteapta DELOC scoala.
Cristina, Mihaela, Lala, Laura, Siminaf, Liliana vacanta placuta si odihna multa ca ne asteapta un nou an scolar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Multumesc mult pentru urari, April!

Deiu de abia asteapta sa inceapa clasa a doua. Chiar a inceput sa ma intrebe cam cit mai are din vacanta. Evident ca a facut si teme. Intii pe cele obligatorii, apoi si din caietele facultative. Din care bineinteles ca isi alege temele mai simple. Important e ca si le face fara sa fie impins de la spate.

Mergi la inceput

Si mandra mea isi face temele insa nu vrea sa auda ca se apropie scoala. Parca ii e groaza. Chiar am intrebat-o daca nu-i e dor de colegi, de doamna, ...cica NUUUU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns franqois spune:

Fetele am si eu o intrebare, cate minte are o ora in clasa I. Eu intentionez sa-mi dau baietelul la anul la scoala. Dar m-am interesat la cateva scoli din apropierea casei(13 sept.-Rahova) si am fost dezamagita sa aflu ca ora de curs are doar 35 minute. Mi s-a parut destul de putin. Ma gandesc ce pot invata in 35 min. Parca 50 min. este altceva.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Ora dureaza 5o de minute; de obicei la clasa I se fac in ultimele 10 minute activitati in completare (deoarece copiii sunt prea mici pentru a trece la 50 de minute de lucru non-stop). Activitati in completare inseamna exercitii de relaxare, diferite jocuri de miscare, cantecele care au legatura cu tema predata. Trecerea de la joc la munca nu trebuie sa se faca brusc, e un efort prea mare pentru copii. Cred ca despre asta e vorba. M-as mira ca ora sa dureze 35 de minute dupa care sa fie lasati in pauza. Oricum la clasa I nici in pauze copiii nu sunt lasati nesupravegheati (cel putin asa ar trebui). Programul stiam ca e acelasi pentru toate scolile din tara. M-am bagat si eu sa-mi dau cu parerea....

Mergi la inceput

Ce mai fac fostii bobocei?
Ei, acusi sunt clasa a II-a
AMR 1 luna ...distrati-va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Noi facem bine
Ne mai distram inca dar mai facem si un pic de lectii printre picaturi.

Ar trebui sa se deschida si subiectul cu clasa a doua ...se ofera cineva ?

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Noi azi avem prima zi de clasa a doua. Astept cu nerabdare sa deschida cineva subiect nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Siminaf Bafta multa in noul an scolar, sa fie plin de succese si bucurii

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Mergi la inceput