Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt IV

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

A sunat clopotelul azi si la noi! De azi e vacanta 6 sapt. Au primit certificatul cu aprecierile pe fiecare materie in parte, adr si pt comportament, implicare in clasa, etc. Ce sa va zic?! Sunt mindra de ea! Are un certificat asa de bun, si asa de frumos scris, ca ti se umple sufletul de bucurie, citindu-l!

Vacanta placuta in continuare la fostii bobocei! Merista sa fim mindri de ei! Si, sunt convinsa ca si in clasa a 2-a ne vor face la fel de multe bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Felicitari si vacanta placuta....ca era si cazul sa luati vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Felicitari Biancai si vacanta placuta !!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Felicitari Biancai ptr. certificatul cu rezultate si o vacanta cat mai frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Vacanta placuta si de la noi! Noi mai avem o luna si incepem scoala - clasa a doua.

Revin cu o rugaminte: de unde pot sa iau si eu exercitiile de la cangur, pentru clasele I si II? Sa le downloadez, printez, etc. De la scoala le-au dat mai putine decit ma asteptam (oricum mai putine decit in vacanta de iarna) si mai avem putin si le terminam. As vrea sa-i mai dau si altele de facut.

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

www.cangurul.ro
www.concursurilesmart.ro

Vacanta placuta!

Ramin acestea trei: credinta, speranta si dragostea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Multumesc, Laura. Mai multe am gasit la Smart decit la Cangur. Si cind ma gindesc ca sotul meu a lucrat la Sigma inainte de a veni aici...

De miine incep sa i le dau si pe astea. Oricum mai are doar fix 1 luna de vacanta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

Mor de rushine ca v-am urmarit tot anu si abia acum mai scriem si noi. Am urmarit cu sufletul la gura copilasii, pe Bianca, pe Victor, pe Radu, Ana, Antonia, Bogdan, Laura, pe totzi si pe mamicile lor Fara dc si acest topic nu cred ca ar fi fost la fel clasa I!
Va spunem si noi BUCURATI-VA DE VACANTA !!!si clasa a doua sa ne fie si mai plina de bucurie! (peste hopuri trecem impreuna)
Laura xxx si Sara
Raman acestea trei: credinta, speranta si dragostea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

niciodata nu e prea tarziu...bun venit Laura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

laura- bine ai venit!

Cum stau fostii bobocei cu ,,temele de vacanta,,? cristi al meu a facut maxim 10 pagini din caietul de vacanta, a mai citit dar foarte putin.
Mai nou il indemn sa i citeasca surioarei cate putin in fiecare zi si chiar ii place acest rol, se si concretizeaza atunci cand surioara are rabdare sa asculte.

Mergi la inceput