Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt IV

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Multumesc pentru raspunsurile legate de temele de vacanta (Cristina, Alina ).

Victor a inceput sa faca temele din caietul de vacanta (si, inutil sa spun, nu-i face nici o placere desi lucreaza fff. putin). Iar cu lectura de vacanta a inceput cu "Cheile" de T. Arghezi si nu-l atrage deloc (ce-i drept si mie mi se pare tare greoaie si de neinteles ). Asa ca de azi vom incepe cu Pinocchio. Oricum mai mult de jumatate de ora pe zi nu face lectii, dar tot considera ca e o "pierdere de timp din joaca". Ai vostri sunt mai constiinciosi?

Vacanta placuta va uram!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by Ana71

Buna,

Victor a inceput sa faca temele din caietul de vacanta (si, inutil sa spun, nu-i face nici o placere desi lucreaza fff. putin). Iar cu lectura de vacanta a inceput cu "Cheile" de T. Arghezi si nu-l atrage deloc (ce-i drept si mie mi se pare tare greoaie si de neinteles ). Asa ca de azi vom incepe cu Pinocchio. Oricum mai mult de jumatate de ora pe zi nu face lectii, dar tot considera ca e o "pierdere de timp din joaca". Ai vostri sunt mai constiinciosi?

Vacanta placuta va uram!

Ana, Victor (2.01.2000) si Eva (13.03.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana71bara/my_photos

referitor la lecturile de vacanta noi am inceput cu Heidi citeste cam o pagina pe zi. ( in ritmul acesta nu stiu cand o sa o termine dar tot e bine decat nimic)

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

helbi-- vacanta placuta si voua cred ca abia asteptati

fetele cu Disney-ul cred ca a fost super mi-ar place si mie sa merg cu cei mici. poate la anul ne mobilizam si noi; puteti sa-mi spuneti si mie cam care au fost costurile voastre de persoana? cat avionul, cat cazarea ( de adult de copil) cat intrarea in parc, cat transportul, si ce ati mai platit separat,

multumesc mult pentru orice mesaje

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Mihaela, merci pt urari. Mai avem inca 3 zile de scoala, apoi o vacanta mult asteptata si plina,plina, plina!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

quote:
Originally posted by Ana71

Buna,

Vacanta placuta va uram!

Ana, Victor (2.01.2000) si Eva (13.03.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana71bara/my_photos

Nuuuuuu!!!!!!
Citeste doar enciclopedia pentru cei mici , in caietul de teme face cind are chef , insa o las mai lejer sapamana asta ca na .. IMPLINESTE VINERI 7 ANI...

alina71
a fi om e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mihaela, hai sa facem un pic socoteala:
- 380 EUR - avionul cu MyAir dus -intors: 3 bilete intregi, Anca a avut sub 2 ani si nu a platit dar nici nu a avut loc;
Am rezervat cam cu 3 luni inainte.
- 88EUR * 5 - cazarea intr-un apartament in Defense cu kicineta (frigider, microunde, plita, tot ce ai nevoie);
- 162EUR - bilete la Disney (o prietena din Paris ni le-a cumparat, era o oferta ptr cei din Franta parca: 29EUR/pers (acelasi tarif adult, copil) ptr 2 parcuri si parca 25EUR ptr un singur parc).
- 46EUR/adult si in jur 30EUR/copil - Paris Visite 5 zile/ zonele 1-5 ptr orice transport in Paris.

Plus ce-am mai cheltuit: cam 1700EUR am ajuns. Dar se merita

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Cristina tu ai iesit mai bine, adica mai ieftin. Noi ne-am dus cu blueair, a fost 600 pt. toti 4, apoi shuttle-ul 230 dus-intors(ca-i departe ca naiba Beauvais-ul), hotelul 320/3 nopti, intrarea in parcuri 360/3 zile si ce-am mai cheltuit pe mancare/ bautura/porcarele.
Nu e ieftin dar a fost super si copiii vor avea ce sa-si aminteasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Liliana, cred ca am iesit mai ieftin fiindca Anca are sub 2 ani, n-am platit ptr ea pe nicaieri.
Si oricum faptul de a locui efectiv la Disney e mai scump, dar se merita. (sper sa nu citeasca Victor pe aici).

Cristina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by cge

Liliana, cred ca am iesit mai ieftin fiindca Anca are sub 2 ani, n-am platit ptr ea pe nicaieri.
Si oricum faptul de a locui efectiv la Disney e mai scump, dar se merita. (sper sa nu citeasca Victor pe aici).

Cristina,

Ai fost tare

Mergi la inceput

Cristina si Liliana multumesc mult pentru informatiile voastre. preturile sunt accesibile si pentru noi, pacat ca anul acesta nu putem merge din motive de zile libere dar pentru la anul am sa i-au in considerare si o asemenea plimbare si poate cinestie prindem si vreo oferta;

Mergi la inceput