Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt IV
Raspunsuri - Pagina 23
helbi spune:
Liliana, sincer eu sunt mai terminata ca ea
Scoala e la 4,5 km de casa, schimbam 2 mijl. de transp si mai mergem si 10 min pe jos. Daca ea face drumul dus si intors, eu i-l fac dublu, intr-o zi. Ca o duc dimineata, ma intorc si apoi merg dupa after school sa o iau si iar revenim.........
Dar si ea e obosita. A terminat azi benevol si cartea de mate. Si am stat sa invatam ceasul. In mod normal e prevazut in materia de clasa a 2-a, dar cum astia toti sunt mult inainte, s-au apucat si de ceas[bang.]Si i-l invatam si in ro si in germana. Si uita cum dse zice (e deja tarziu si e obosita)
Reluam maine.
De maine intr-o sapt. termina!
Am avut sedinta cu parintii luni si le-au si comandat cartile pt clasa a doua.
Cred a si vremea contribuie la starea asta. De joia trecuta ploua zilnic, de multe ori pe zi si e frig......12-14 gr. Se simtea ieri aer de iarna. Parca ma asteptam sa ninga
Merg sa vad pozele!
helbi spune:
Liliana, am vazut pozele! In primul rind LA MULTI ANI, Laurei! Sa fie sanatoasa, sa aibe numai succese in viata de scolarita is sa va aduca numai bucurii!
F. frumoase.............mi-am amintit ca si noi icnd am fost prima data acolo am luat pelerine de-alea galbene (le mai am inca) ca ploua in draci
Cit ati stat si unde v-ati cazat? A foist excursie organizata sau ati mers pe cont propriu? Te intreb si pe tine is pe Cristina, pt ca, ma intereseaza si pe mine pt Bianca............nu acum neaparat, dar as vrea sa-mii fac o idee de cum mai e (noi am fost in 2003 ultima data).
Si, de ex eu nu-mi amintesc sa fi vazut f multe personaje.........
Tortul Laurei l-ati luat de-acolo? Ati vorbit undeva sa o serbati? Hai ca te-am zapacit cu intrebarile
liliana csaki spune:
Andreia, hai ca-ti raspund eu prima. Noi de la inceput ne gandisem sa mergem numai la Disneyland, am stat 3 zile, si-asa a fost f obositor pt. ei, daca mai mergeam si-n alta parte nu stiu ce ne faceam. Asa ca am luat bilete cu blueair si-am facut rezervare de hotel pe net, am stat la Kiriad, 3 nopti, este un hotel agreat de ei, f.aproape de parc(de fapt sunt mai multe acolo), civilizat si care dispunea de shuttle bus la fiecare 5-10 minute spre si dinspre parc(gratuit) de dimineata pana la 12 noaptea.
Ceva amuzant, pe cand ne tot minunam noi mai cu foc ca uite cum toata lumea isi lasa carucioarele cu pungi de cumparaturi, rucsace si alte cele pe ele si intra la atractii, carucioare de copii uneori f. faine si scumpe, iesint dupa a "tz" tura de la Piratii din Caraibe si aproape de inchiderea parcului, ne-am trezit ca tocmai nu mai aveam pungile agatate de carucioare(noua ne-au fost f. utile carucioarele alea de inchiriat), de fapt doar pe alea in care erau niste papuci croks pt. Laura, maruntisuri si cea cu pelerinele de ploaie, ale noastre si-ale copiilor. Baieti simtiti, ne-au lasat-o pe aia in care aveam vreo doua sticle de apa pe jumate goale. Din fericire n-a mai plouat in urmatoarea zi iar Laurei i-am mai luat o pereche de papuci.
Personajele erau in cateva puncte, intre anumite ore, in parc pana pe la 12,30 parca dar le-am mai gasit si-n Studios. Parada mare era doar sambata si duminica de la ora 16, era nebunie cu jumate de ora inainte, sambata n-am prea apucat sa vedem bine ca n-am ajuns prea in fata insa duminica ne intorceam de la studiouri si-am ramas in rondul de la intrare, unde-am ocupat locuri strategice
, copiii in primul rand si eu si frate-meu la balcon sa filmam si sa fotografiem bine.
De ziua Laurei n-a fost o sarbatorire in sensul obisnuit(cu copii, baloane si alte cele), ne-am facut rezervare la show-ul de care vorbeam, Buffalo Bill, unde am si mancat, la intrare am zis ca vrem un tort de aniversare, ne-au intrebat cati ani are si la sfarsit l-au adus(era de fapt un cap de Mickie mai stilizat) cu lumanarile aprinse, au venit vreo 6-7 persoane cu el, i-au cantat in franceza
multi ani traiasca si i-au dau un cadout. Tortul a costat 22 euro. Ei i-a placut(desi acasa a avut in fiecare an petrecere la loc de joaca, impreuna cu colegii, cu clovn, baloane, picturi pe fata), de fapt cred ca a surprins-o ca niste oameni complet necunoscuti care vorbeau o limba din care nu-ntelegea nimic i-au adus tort cu lumanarele(ziua i-a zis cumnatei mele, cu o urma de regret ca numai tort n-o sa aiba fiindca acolo n-are de unde sa-i ia mami), dupa aia i-am explicat ca de fapt noi i l-am comandat. Show-ul a durat 1 ora jumate, lor le-a placut mult ca a fost cu cai, bizoni, indieni si cowboy, toata povestea se derula intr-o arena mare, pe 3 laturi erau gradene cu banci si mese lungi unde publicul(contra unui bilet) primea si doua feluri de mancare, desert, bere si apa sau cola la discretie(si-au avut voie sa bea cola in seara aia
).
helbi spune:
Liliana, f. interesant ce ai povestit. Merci mult pt info!
Parerea mea ca, de aceasta aniversare Laura isi va aminti multa vreme de-acum inainte. La un loc de joaca e ok, insa, acolo mergi si la 7 si la 9 si la 11 ani.........La Disney nu cred ca iti poti serba ziua an de an. Locurile de joaca se aseamana, asa ca: ori ca-i faci la mall, ori la Unirea ori mai stiu eu pe unde, pt ei e cam aceeasi distractie. Parcul din Disney insa, cred ca i-a lasat o altfel de amintire!
Si o remarca personala: de cind am vazut-o prima data pe Laura, mi-a placut f. mult cum i-i vin ochelarii (eu am purtat toata viata ochelari - de anul trecut nu mai am). Sunt f finuti si cadreaza f bine cu figura ei! O fac mai........altfel!
cge spune:
Liliana, foarte frumoase pozele. Amandoi copii sunt niste scumpi.
In legatura cu parcarea carucioarelor, noua nu ne-a disparut nimic de pe carucior si eram convinsa ca asa este in Franta.
Din ce povestesti tu, inseamna ca am avut noroc.
Andreia, noi am fost 5 zile in Paris, am plecat vineri seara pe 15 iunie cu Myair din Bucuresti. Luni si marti am fost la Disney cand a fost o vreme superba.Liliana, cred ca voi ati fost sambata si duminica cand a plouat in Paris (avem si noi pelerine galbene, albastre dar cu France Miniature). Noi am stat la un hotel in Defense,am avut un apartament cu chicineta. Din Defense, este RER A direct pana la Disney cam 45 minute).
A, si pozele nostre sunt :
http://s199.photobucket.com/albums/aa286/cristina77g/
La Disney, am fost impreuna cu prietenul lui Victor si parintii lui.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
helbi spune:
Super frumoase si pozele voastre, Cristina!
Te superi daca te rog sa-mi dai si mie un link cu hotelul? Vreau sa adun info pt o eventual excursie la anul, si, acum aveti voi totul proaspat in minte![]()
cge spune:
Andreia, hotelul se cheama Citea La Defense Lilas D'Espagne.
Cristina,
helbi spune:
Merci mult Cristina.
De maine intram si noi in linie dreapta. Inca 5 zile si gata! Intram amindoua in vacanta
Ieri am fost la after school la serbarea verii (tare dragut a fost). Tot cu aceasta ocazie am vorbit sa mearaga cu cei de la after school o saptamina in tabara (maine urmeaza sa primesc toate info), in cond. in care inscrierile se terminasera idn aprilie.
Cind a aflat ieir ca poate mereg si ea, a fost tare fericta. Asa ca, astept ziua de maine sa primesc formularul de inscriere! In rest inca, in afara de faptul ca vom veni 3 sapt jumate in RO, nu am mai aranjat nimic pt vacanta. E asa de scurta, si avem atitea de facut, atitea oferte frumoase de petrecerea timpului.......
cge spune:
Andreia, ce frumos ca soseste si la voi vacanta.![]()
Distractie placuta ii uram Biancai in tabara.
Cristina,