Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt IV

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by liliana csaki

Am pus si eu poze de la serbari, daca mai intrati va invitam se ne vedeti.

Pozele noastre
Poze noi
poze nou-noute

Frum,oase poze si cel mai super diploma de bobocel

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

A avut un an destul de dificil, este si intr-o clasa foarte buna, iar ca si varsta mai are doar un baietel mai mic decat el (am insistat eu sa-l dau la scoala-fara sa faca grupa pregatitoare, ...
Ana71 , si eu sunt in aceiasi situatie si am avut remuscari tot anul dar mai ales la ceremonia de premiere cand din 11 boboci , 7 au fost premiati cu coronita si 4 NU ,printre care si fetita mea .
Dar tot raul este spre bine ,ea a inteles ca trebuie sa fie mai atenta si mai putin visatoare...
Ca si voi , avem probleme la citit adica nu intelege de ex. regionalismele din Ion Creanga , dar orice inceput este greu..
Nu trebuie sa facem caz din asta pentru ca este uimitor cat de repede pot recupera cu putin efort din partea noastra.
MULT SUCCES LA LECTURA SI VACANTA PLACUTA

alina71
a fi om e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

quote:
Originally posted by Ana71

Buna,

Desi v-am citit destul de des, totusi nu am mai scris pana acum la topicul asta. Am si eu un baietel care a terminat clasa 1. Asa ca ne bucuram din plin de vacanta.

Nu va spun cum am asteptat aceasta vacanta de vara (si eu si el)- dar cred ca va suna cunoscut, nu-i asa?

A avut un an destul de dificil, este si intr-o clasa foarte buna, iar ca si varsta mai are doar un baietel mai mic decat el (am insistat eu sa-l dau la scoala-fara sa faca grupa pregatitoare, pentru ca eram eu in concediu ingrijire copil si am putut sa ma ocup mai mult de el). Ma rog, am avut de tras cu temele astea ...
----------------------------------------------------------------------
POSTAREA MEA DE MAI SUS TREBUIA SA ARATE ASA.

alina71
a fi om e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Helbi,

Legat de concediile in Canada: majoritatea incep la 2 saptamini, daca ai o meserie f.cautata, poti negocia la angajare 3 saptamini (dar este mai mult exceptia decit regula). A patra saptamina poti sa o primesti de exemplu daca ai vechime de 10 ani intr-o companie (cazuri rare, dar nu imposibile)si daca compania respectiva are un astfel de program, daca esti manager (cazul meu) sau daca faci parte dintr-un sindicat (cazul sotului, desi este informatician, sint sindicalizati si au 6 saptamini de vacanta).
A cincea saptamina mi-o fac din zilele libere pe care eu le lucrez in timpul anului (cu acordul sefului).

In afara frigului, cred ca durata concediului este cel mai mare inconvenient in Canada (ca si US de altfel).

Daca devii patron este si mai dificil: majoritatea nu isi iau de loc (sau aprope de loc) vacanta, ca de, nu le mai merg afacerile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna,
Cum e in vacanta ?

Andreia, cred ca numai Bianca mai are scoala. Ii tinem pumnii sa vina vacanta repede si la ea.

La Paris a fost f. frumos, copiii s-au simtit super-bine.
Cel mai mult le-a placut la Disneyland si la France Miniature.

La Disneyland, Victor si prietenul lui (fostul lui coleg de banca) au putut sa se dea in majoritatea atractiilor (decat vreo 2-3 aveau restrictie la inaltime 1,40m). In general, nu conta varsta copiilor ci inaltimea lor. Aveau o rigla, cine avea inaltimea corespunzatoare trecea. Nu va spun bucuria lor cand erau masurati si admisi.
Baietilor cel mai mult le-au placut Piratii din Caraibe, un circuit cu masinute (nu Cars, Cars sunt in Walt Disney Studio si nu sunt mare lucru), Tender Mountain, si mai este "It's a small world" - o plimbare cu barcuta prin niste peisaje feerice.
Le-a placut si faptul ca s-au intalnit cu personajele Disney.

Este f. frumos la Disneyland, si au atractii ptr copii de toate varstele. Si Ancuta - 1 an si 9 luni - a profitat de destul de multe atractii.

Liliana, singurul regret al nostru ptr Disneyland este ca nu am rezervat mai mult timp ptr Walt Disney Studios. Si aici sunt multe atractii in care "trebuie" sa va dati.

Daca mai ai intrebari, spune-mi, ca tare imi place sa povestesc de excursia asta.

In rest, copiii sunt in vacanta la bunici si noi impachetam de zor pentru marea excursie din iulie : cand ne vom muta in Canada.
Abia cu ocazia asta am realizat cate jucarii avem in casa.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Cristina, asa e: Bianca mai are scoala pina vinerea viitoare. Au terminat cartile, invatatoarea este f multumita de ei. Sunt clasa cea mai buna nu numai din scoala, dar si din cartier (si e unul cu pretentii si cu relativ putin straini - a se citi TURCI).
In vara le baga internet in toate clasele, 2 calc. la ei in calsa si un acvariu
Asteptam "diplomele". Aici clasa 1 e fara note, numai cu aprecieri la fiecare materie. Insa, dupa discutia de luni cu invatoarea, nu.mi fac griji.

Ma bucur ca v-ati simtit bine in Disnay. Noi am fost de 2 ori cind Bianca avea 1 an si 5 luni si apoi la 3 ani si 3 luni. I-a placut, desi acum prea multe nu-si mai aminteste, dar intentionam sa revenim.

Deci, inteöeg ca si voi luati drumul "strainatatii"? Asta inseamna ca Victor va merge in clasa a doua in Canada? Sa fie intr-un ceas bun si sa aveti parte de realizari is impliniri!

Vacanta frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Andreia, hai ca mai aveti putin si scapati si voi si-o sa va linistiti putin. Noi inca nu ne-am apucat de lectii, nici eu n-am nici un chef dar ea.
Cristina si noi ne-am intors deja de la Disney. Si pe noi ne-au inebunit cu Piratii din Caraibe, ne-am dat de vreo 10 ori acolo, intr-o seara am si ramas blocati vreo jumate de ora in dreptul comorii(chiar radeam ca probabil asa s-a intamplat si cu scheletul ala, a ramas blocat acolo),dimineata primul lucru, "mergem la pirati?", stiu deja toate cotloanele. Laurei i-a placut mult si in Tender Mountain si s-a jelit tare ca nu s-a putut da in celalat Indiana Jones sau cum il chema. Cand am intrebat-o " de ce n-ai tipat si tu?", cica "pai crezi ca mai puteam de frica?" dar tot mai vroia. In Manor House David le facea cu mana fantomelor si scheletilor. Si lor le-a placut in barcute si in general peste tot. Ne-a placut f mult si parada mare si intalnirea cu personajele si Laura e f mandra acum de carnetelul ei cu autografe.
In Studios n-am stat nici noi decat putin, am facut turul cu trenuletul si-am mai cascat gura, Laura n-a parut prea interesata, vroia tot in parc, poate erau deja si destul de obositi. Am fost insa intr-o seara in Village la Buffalo Bill's Wild West Show, Laurei i-a placut f mult spectacolul si a fost f incantata ca fiind ziua ei, cand i-au adus tortul, i-au cantat Joyeux Anniversaire si i-au dat cadou un poster cu semnaturile protagonistilor show-lui.
Ne-am bucurat si noi adultii dar ei? O sa pun si poze
Bafta multa Cristina, in noul drum.

Mergi la inceput

Liliana, si la noi a fost jale mare ca nu aveau voie la Indiana Jones, si ca sa nu suparam copii nu s-a dat nici sotul.
Cred ca a fost super aniversarea cu personajele Disney.

Andreia, si Victor mai fusese la Disney pe la 2 ani jumate si singura lui amintire era marul rosu al vrajitoarei din Alba ca Zapada.
A trebuit sa le promitem ca vom mai reveni la Disney, dar probabil la cel din State.

Da, si noi plecam pe 24 iulie spre Montreal. Victor va incepe clasa a doua in Canada, ii e greu ca isi lasa in Bucuresti prietenii si colegii. Oricum vrea un pat in plus in camera lui din Montreal pentru prietenii din Romania.

Abia asteptam sa ne intalnim cu Antonia in parc in Montreal.

Cristina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Cristina, sa aveti mult noroc in noaua voastra tara si Victor sa-si gaseasca repede prieteni, care sa doarma in "patul in plus"

Mergi la inceput

Multumim mult pentru urari.

Cristina,

Mergi la inceput