Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt IV
Raspunsuri - Pagina 21
cge spune:
Liliana, si noi tot cu o excursie la Disneyland il recompensam pe Victor.
Noi plecam maine seara, vom sta 5 zile in Paris dintre care 2 la Disneyland.![]()
Noi avem maine serbarea de sfarsit de an pe scoala de la 8.30 - 10.30, dupa care vacanta...
Vacanta placuta tuturor boboceilor care au luat (gata, nu mai sunt de fapt bobocei) si niste sapt usoare celorlalti boboceii care inca mai "trudesc".
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
zana spune:
Fetelor s-au afisat rezultatele partiale la Winners .
www.minunilewinners.net/" target="_blank"> Aici minunile winners.
Vacanta placuta tuturor! 
JURNAL DE RASFAT
Copyright Scarmanus
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76746" target="_blank"> Povestile forumului
CristinaT spune:
Buna, felicitari boboceilor si parintilor, multa putere celor care nu au terminat inca scoala.
liliana, foarte frumoasi copii ai, sunteti o familie tare frumoasa. Sa va traisca!
Cristina, poate ne povestesti despre Disneyland. Eu sper ca la anul sa o pot duce pe Oana.
Vacanta placuta!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
helbi spune:
Liliana, f frumoase pozele. Mi-a placut tot: costume, decoratiuni, DIPLOMA!!!!!! Si, nu in ultimul rind, cei 2 protagonisti ai acestor poze!
Sa iti tzraiasca si sa va aduca numai bucurii!
Noi mai avem inca 2 sapt jumate de rezistat pe "baricade"!
Ana71 spune:
Buna,
Desi v-am citit destul de des, totusi nu am mai scris pana acum la topicul asta. Am si eu un baietel care a terminat clasa 1. Asa ca ne bucuram din plin de vacanta.
Nu va spun cum am asteptat aceasta vacanta de vara (si eu si el
)- dar cred ca va suna cunoscut, nu-i asa?
A avut un an destul de dificil, este si intr-o clasa foarte buna, iar ca si varsta mai are doar un baietel mai mic decat el (am insistat eu sa-l dau la scoala-fara sa faca grupa pregatitoare, pentru ca eram eu in concediu ingrijire copil si am putut sa ma ocup mai mult de el). Ma rog, am avut de tras cu temele astea ...
Intrebarea mea la voi e urmatoarea: Victor a primit o lectura de vacanta destul de "stufoasa", zic eu (Dumbrava minunata, povestiri istorice, Cuore, Craiasa zapezii, Pinocchio, Amintiri din copilarie, 1 poveste de Agarbiceanu, 2 povesti de Arghezi). Intr-adevar doamna ne-a spus ca macar jumatate dintre ele sa le citeasca (sincera sa fiu chiar si asa mi se pare mult). Dar Victor are copii in clasa care citesc f. bine (citeau bine chiar inainte de a veni la scoala). Si el citeste acum destul de bine, dar nu f. cursiv. Vroiam sa va intreb: voi cum stati cu temele de vacanta?
In afara de cartile astea lor doamna le-a mai dat de terminat tot ce a ramas nerezolvat din culegere si a mai comandat un caiet de vacanta care trebuie facut in intregime.
Va urez o vacanta placuta!
oanagabriela spune:
Ioupiiiiiiii! Am intrat in ultima saptamina de scoala.
Cum v-am scris, Antonia a fost saptamina trecuta in tabara la munte pentru 4 zile. A avut noroc de vreme buna si calda. A venit incintata dupa aceasta experienta, si noi ne-am bucurat ca s-a intors intr-o singura "bucata" si fara zgirieturi
. Au fost cu barca pe lac, au facut excursii in padure, s-au jucat, au facut chiar si baie in lac si un foc de tabara.
Ieri a primit buletinul cu calificative pentru trim III. Aici sint mult mai rigurosi in aprecieri si iau in considerare munca unui intreg trimestru (sint peste 50 de rubrici la care primesc calificative). La scris, matematica, sport, muzica, a primit la toate rubricile echivalentul lui FB sau B. La citire in general a avut la fel (FB si B), insa mai are de lucrat la cititul in fata clasei (cred ca se cam pierde), si la cit de repede termina excercitiile (prea lenta).
Ei nu primesc teme pentru vacanta. Dar eu voi lucra cu ea din cartile si caietele de scoala, ca sa nu uite chiar tot...![]()
Miine are un spectacol de cor, vineri este ultima zii de scoala si vineri seara plecam pentru 4 saptamini in vacanta.
Va urez la toti vacanta placuta si sa ne reintilnim la toamna la un nou subiect "fosti bobocei, acum clasa II"...
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by Ana71
voi cum stati cu temele de vacanta?
Va urez o vacanta placuta!
Ana, Victor (2.01.2000) si Eva (13.03.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana71bara/my_photos
Buna, cam tot asa are si Oana. Nu ne-am apucat de teme. Ne vom apuca din iulie. Cu cititul este foarte simplu, daca inainte in fiecare seara citeam eu, acum citeste si ea. Cu temele pare mai greu, ca ii place sa le lase pana ain ultima clipa.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
helbi spune:
Oanagabriela, felicitari si Antoniei pt rezultatele bune din acest an! Si........vacanta placuta! (off sub. vroiam sa te intreb ceva: am multi amici in Canada si ei imi spun ca acolo ai numai 3 sapt de concediu pe an (citeva fam. stau chiar in Montreal). Voi cum de aveti asa mult concediu? Acum 4 sapt? Stiu ca in iarna ati fost in Rp. Dominicana..........Te intreb nu ca sa te chestionez, ci pt ca mi se pare ciudat ca intr-o tara precum Canada oamenii au numai 3 sapt concediu/an, asta insemnind 21 zile lucratoare)
Se pare ca raminem singure pe baricada! Bianca mai are inca 2 sapt de scoala in afara acesteia. E obosita, o vad pe zi ce trece. Ieri se uita la Tv la Mr Bean, era numai 8,30, lumina si soare afara.....a inchis TV-ul si mi-a zis ca merge sa se culce, ca e obosita. Nu a mai adormit la ora asta din iarna........). Cei drept este ca, dupa ce am constatat eu au cea mai lunga perioada de scoala (anul asta a fost din 26 aug. 2006 - 06 iulie 2007) si cele mai putine vacante (2 sapt. in octombrie 2007, 3 sapt.de Craciun, 2 sapt. de Paste si NUMAI 6 sapt vacanta de vara). Asa ca, noi vom deschide cu siguranta anul scolar 2007-2008, pe 20 aug.