Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt IV
Raspunsuri - Pagina 10
april spune:
Ieri am avut sedinta. Ne-au aratat portofoliile cu fisele de lucru si evaluarile de peste an. In general, sunt multumita, insa stiu ca poate mai mult. Majoritatea greselilor am observat ca le face din neatentie. Nu-i sta capul unde trebuie. Cu concentrarea trebuie sa mai exersam.
Joi avem serbare. In iunie mai avem una.
Excursie la Tg. Mures, Praid si Sovata la inceputul lui iunie.
De sfarsit de an s-a stabilit sa le luam la toti carti la fel, una de mate, o carte de povesti si o carte de vacanta (adica cu de toate...).
AMR 6 saptamani 
a venit primavara...
helbi spune:
quote:
Originally posted by april
Ieri am avut sedinta. Ne-au aratat portofoliile cu fisele de lucru si evaluarile de peste an. In general, sunt multumita, insa stiu ca poate mai mult. Majoritatea greselilor am observat ca le face din neatentie. Nu-i sta capul unde trebuie. Cu concentrarea trebuie sa mai exersam.
Joi avem serbare. In iunie mai avem una.
Excursie la Tg. Mures, Praid si Sovata la inceputul lui iunie.
De sfarsit de an s-a stabilit sa le luam la toti carti la fel, una de mate, o carte de povesti si o carte de vacanta (adica cu de toate...).
AMR 6 saptamani
a venit primavara...
April, eu cred ca au si obosit. Acum mai e si cald afara..cred ca nu prea le mai e capul la Carte", desi de ex. marti seara, dupa un WE lung, Bianca mi.a zis ca e fericita ca s-a terminat WE asta lung si reincepe scoala. La noi AMR 9 sapt.

Si apoi, incep saracii, pe 20 august deja scoala. Au numai 6 sapt de vacanta

Insa, ea o tine din petrecere in botez si tot asa. Are "agenda" asa de incarcata, ca nu-i mai fac fata
april spune:
Au terminat Abecedarul. Cu ce emotie si nostalgie se uita in urma la primele lectii.....ce multe a invatat intr-un an....
Azi avem serbare. Am emotii. Nu stiu de ce. Oare n-o sa ma obisnuiesc niciodata? Sper sa iasa bine.
a venit primavara...
oanagabriela spune:
Si la noi programul incepe sa fie incarcat: simbata Antonia are repetie generala pentru spectacolul de balet (la un teatru adevarat
).
Duminca implineste 7 ani
si o sarbatorim in famile. Simbata urmatoare isi sarbatoreste aniversarea cu copiii (la un centru sportiv). Peste inca o saptamina este spectacolul de balet (cu costume, muzica, spectatori...).
Pe urma in iunie pleaca 4 zile in tabara cu scoala si la sfirstul lui iunie plecam in vacanta o luna.
A venit si la noi in final primavara (care mai mult seamana a vara) si ne bucuram ca niste copii ca putem sa stam afara si ca nu mai punem haine groase.![]()
Numai bine la toti boboceii.
helbi spune:
La multi ani, Antoniei pt duminica! Sa fie sanatoasa si sa aiba mult succes la scoala si in viata!
Petrecere frumoasa!
Lala_D spune:
La multi ani, Antonia !!!
Petrecere frumoasa si o copilarie fericita si plina de bucurii iti dorim !
Am terminat si noi oficial Abecedarul si la matematica programa de clasa I 
Acum vor face recapitulari si teste la greu 
Pe 18 avem concursul Cangurul iar pe 22 inspectie .
Per ansamblu sunt foarte multumita de evolutia piticului
, a acumulat foarte multe cunostinte si cel mai important s-a disciplinat, facandu-si un program clar de invatat , asumandu-si toata responsabilitatile de scolar. Consider ca am trecut excelent peste primul an , tot ce imi doresc acum este sa mearga la fel de bine si usor si in ceilalti .
Am trecut la scriere pe caiet tip II si inca mai astept insa sa citeasca benevol fara a mai trebui sa il intreb eu '' tu ce ai citit azi ????''....ca fapt divers el a ales sa citeasca zilnic o pagina din Harry Potter si piatra filozofala ![]()

... alta carte mai mititica nu a gasit
...ce sa ii fac daca e fan devotat 
O zi excelenta tuturor !
Lala.
oanagabriela spune:
Multumim pentru urari
. Are mama fata mare! Oare cind a trecut timpul??? 
Ieri am sarbatorit in familie, a fost f.frumos, iar simbata are petrecerea cu copiii.
In rest la scoala merg in acelasi ritm usurel, nu au nici teste nici recapitulari...Vom vedea cum va fii la anul...ca va avea alta profesoara. ![]()
Kitty spune:
Mi-am luat inima in dinti sa scriu si eu. Vroiam sa scriu mai demult dar mi-a fost intr-un fel jena pentru ca din ce am citit toti copiii sunt constiinciosi si se descurca f bine, iar noi nu ne putem lauda ca e asa.
Nu pot sa ma plang f tare, pentru ca Raul nu are decat doi de B de la incepututl anului scolar si restul numai FB sau -FB sau fb(ca la noi este si fbmic). La matematica merge foarte bine, nu avem probleme, in schimb nu ne laudam cu scrisul, scrie f urat. Dar problema noastra mare e ca e neatent si imprastiat, trebuie sa trag de el, invatatoarea se plange ca e neatent, ca s-ar juca tot timpul. E si intr-o clasa de elita, copii unul si unul, erau inscrisi 54 inainte cu o jumatate de an de inceperea anului scolar si au ramas 27, invatatoarea e vestita si cam toti parintii se ocupa mult de copii. Si mie mi-e teama ca daca acum avem mici probleme, ce-o sa ne facem anii viitori cand pretentiile vor creste. Tot ce pot sa sper e ca puiul meu o sa se "adune".
Sunt necajita pentru ca inainte de inceperea scolii credeam ca totul o sa fie bine, ca n-o sa avem probleme, copilul stia multe, e pasionat de tehnica, de spatiu, are un vocabular bogat. Si acum sunt dezorientata nu stiu cum sa-l fac sa-si dea seama ca e f important sa fie atent, sa se concentreze pe lectii, sa nu se mai joace la scoala. Mi-au trecut prin cap de toate, inclusiv deficit de atentie, dar cand e ceva ce-i place se concentreaza, de ex la matematica spune invatatoarea ca e atent, cuminte...
se mai confrunta cineva cu astfel de probleme?
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Mercedes spune:
kitty- bine ai venit! si ca sa ti raspund la framantarile tale sincer eu chiar nu vad ce probleme ai cu copilasul.
Uite si al meu baiat are majoritatea de fb scapa si b cateodata dar nu ca si medie.
Eu zic sa nu te stresezi inutil.
De ex. baiatul meu si a scris f urat tema la romana la scoala. Invatatoarea drept pedeapsa l a pus sa mai scrie inca o data acelasi lucru. El s a grabit sa termine primul, ei dupa faza asta s-a lecuit.
Esti chiar din tg mures?
april spune:
kitty, stai linistita. Nici Andrada nu e atenta. La noi e invers: merge tare bine la scris si citit in schim avem pb la mate. Nu-i sta capul!!!
Mereu doar pe fuga sa termine. Sunt copii si e de inteles. Si sincer mi se pare tare greu pt clasa I. Nu stiu de ce trebuie chinuiti cu tot felul de chestii care nu o sa le foloseasca niciodata la nimic. Dar asta e, nu avem ce face. Asta-i sistemul nostru de invatamant. Sa stii de toate si nimic.
a venit primavara...
serbare-Gradina de legume