candida la barbati

candida la barbati | Autor: iupac

Link direct la acest mesaj

Nu am simptome, dar stiu ca am luat candida de la prietena mea. deci repet, nu am simptome, ma tratez doar ca sa nu mai fiu purtator. vreau sa stiu daca trebuie sa folosesc tot tubul de lomexin , de 2 ori pe zi, sau daca trebuie doar cateva zile? multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

tot ce pot sa-ti spun e ca tratamentul se face de ambii parteneri pe aceeasi durata de timp si fara contact sexual in aceasta perioada.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Boala se numeste Candidoza , nu candida.

Trebuie sa te tratezi si tu , evident , rema de 2 ori pe zi si medicamente orale cat timp a spus doctorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Da trebuie sa te dai cu tot tubul eu asa stiu cel putin o saptamana dar daca ea nu se trateaza degeaba te dai ca faci la loc.Cel mai bine ducetiva la doctor impreuna si el e cel mai in masura sa va dea tratament si sa va spuna cat trebuie tinut.

amy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamycutza spune:

candida o poti face oricand daca esti mai sensibila,dac eviti a te spala la un interval de..sau daca faci tratament cu antibiotice o poti face etc ..mergi si fa-ti testul pentru candida la spiatalul de boli infectioase si acolo iti explica si cum poti face candida...si cum sa o eviti sau sa o ameliorezi,orice femeie face candida..

mamy si fetitzele ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Daca nu ai simptome cum stii ca ai candida? Cum stii ca esti purtator? Purtator esti oricum ca este in organismele noastre.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by XIO

Boala se numeste Candidoza , nu candida.

boala se numeste candidoza de la agentul care o provoaca si anume candida albicans,sau candida mai pe scurt.iupac a zis clar ca nu are boala-deci candidoza,cu toate manifestarile ei-ci e doar purtator de candida.s-a exprimat foarte corect.(ca sa pricepi mai bine e ca si in cazul HIV-SIDA.poti fi infectat/purtator de hiv fara sa ai pe moment sida)

on topic: se recomanda tratament complet chiar daca esti doar purtator."ciupercile" de genul candidei sub atacul antifungicelor se pot "inchista" si rezista sub aceasta forma daca tratamentul e de prea scurta durata sau daca e intrerupt.tratamentul se face pe timp indelungat tocmai pentru distrugerea acestor forme.

Mergi la inceput

Speed , corecteaza-ma daca gresesc dar el putea sa ia doar boala , mai exact candidoza de la prietena lui , nu candida.
daca el are candida(ea gasindu-se doar in flora vaginala), atunci poate avea linistit contacte sexuale cu partenera fara sa-i provoace nimic rau pt. ca amandoi au ciuperca.
In schimb daca are candidoza poate sa-si infecteze partenera.
In plus , la majoritatea barbatilor candidoza nu are o simptomatologie exacta, se poate manifesta si prin usoara cestere a cantitatii de smegma.
Cel putin eu asa stiam.
Daca are candida degeaba e purtator , ca si femeia e , daca are candidoza se schimba datele problemei.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamycutza spune:

XIO i dreptate si tu si alte mamici de aici dar crede-ti-ma stiu ca o sa rade-ti dar acum am recitit ca se refera la barbat ,am vazut asta dupa ce am dat primul raspuns care e valabil pt o femeie..totusi nu stiam ca exista candida la barbati stiu ca doar femeile au ca sunt purtatoare si barbatul se raneste,irita asa zis de la femeia care are candida..

mamy si fetitzele ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by XIO

Speed , corecteaza-ma daca gresesc dar el putea sa ia doar boala , mai exact candidoza de la prietena lui , nu candida.

xio,boala aia-candidoza-e provocata de candida care in anumite conditii favorabile-pentru ea,evident ,scapa de sub control si se inmulteste foarte rapid.nu poti transmite doar manifestarile unei boli fara sa transmiti si agentul cauzator (adica nu poti transmite doar mincarimea fara sa transmiti si candida) .nu e gresit sa folosesti termenul de infectie cu candida,sau transmitere de candida.mai departe sincer nu inteleg ce ai vrut sa spui-mai ales treaba cu candida ce se gaseste doar in flora vaginala- asa ca nu mai dezvolt problema.

Mergi la inceput

Speed , lasa ca intreb un gineco sa ma lamuresc
Spuneam ca nu se transmite ciuperca fiziologica(sa spunem asa) , ci varianta patologica.Adica partenera lui nu ii putea transmite lui candida albicans care nu povoaca boala, de fapt nu face nimic , putea sa-i transmita doarcadidoza , care e boala si care e transmisibila sexual.
Nu stiu daca am explicat bine

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput