Va rog lamuriti-ma si pe mine ce e PayPal si cum functioneaza. Cum platesc in acest cont (merge sa platesc bani in el numai online si cu carte de credit?), ce riscuri sunt, ce taxe imi vor fii luate. Eu am incercat sa citesc lamuririle lor, dar se invirt in jurul cozii si repeta unele lucruri de zeci de ori dar ca ma intereseaza nu gasesc.
Ce experiente aveti voi cu PayPal?
--------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Noi folosim PayPal-ul pentru cumparaturi online. Este ca o banca virtuala. Iti deschizi un cont in care iti poti inregistra o carte de credit iar cind e sa platesti, nu mai trebuie sa introduci numarul de card, ci faci plata direct din PayPal ceea ce este mult mai sigur. Din cite stiu eu, in anumite tari, poti vira bani din contul de banca personal in contul PayPal si invers. Aceasta obtiune nu este posibila in Israel asa ca nu stiu amanunte.
Taxe se iau de obicei celui care primeste banii, nu celui care plateste.
Stiu ca PayPal-ul ofera pentru anumite transactii si un fel de asigurare. Adica, daca ai platit pentru un produs si nu l-ai primit, poti primi banii inapoi, daca nu toti, macar o buna parte din suma.
Iti spun, noi il folosim de citiva ani buni si nu am avut niciodata probleme.
Si noi il folosim de ceva ani si nu am avut probleme. Marele avantaj este ca nu trebuie sa introduci numarul cardului decit la inscriere, in rest folosesti doar emailul si o parola. Costurile nu sint mai ridicate decit daca ai plati direct cu cartea de credit.
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
Multzumesc fetelor de raspunsuri!
--------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar