Cluj rulz! - 68 Vine , vine primavara...

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Oare Dara ce mai face?A rezolvat problema cu furtul?

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

mariana, tot punem noi de-o intalnire in mihai viteazu cu masinile, nu?
chiar ca la mine a fost o problema serioasa cu bautul de cola, si ma bucur ca am reusit sa scap de ea.Acum sa vad daca am ambitie sa scap de cateva kile in plus
o seara frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

gagiiici!!! is varza de ocupata!!!!
Simooo bine ca te vaaad, ca nu te-am vazut de un secol!
Abia astept sa ne vedem la Liga!
Io o sa intarzii, imi pare rau, n-o sa ajung la inceput...dar ideea e sa va vad!

va pup,
noapte buna si va multumesc pentru supooort!!!!!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

hello!

apropo de cola. chiar am primit sapt trecute un pps unde prezenta in poze experimentul cu cola light si mentos. de curiozitate l-am incercat si eu. a sarit cola la 2 in sus, deci inchipuiti-va ce se intapla in stomac.

maria felicitari pt masina!!! da de ce nu esti fan cu condusul???

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara, fetelor!

In primul rand:

Adriana, tocmai am terminat poza promisa; si pe cand sa ti-o trimit constat cu stupoare ca n-am adresa ta de mail ; dupa ce am descarcat poza, am sters mail-ul (din reflex), iar acum nu stiu unde sa trimit poza. Daca esti in zona, da repede de stire!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

.... si urmatoarele

Arleena, pur si simplu nu-mi place sa conduc; si nu cred ca o sa-mi placa vreodata.

Adi a facut azi mai multe ture prin oras si e fff incantat; cand am venit de la servici vroia sa ma plimbe, dar am refuzat ca am avut o stare de kk (un fel de gripa).
Dar maine ma asteapta cand ies de la servici ; cred ca pana ajungem in zorilor din someseni o sa fac pe mine de emotii; numai cand ma gandesc mi se ridica stomacul.

...iar ascult 10....
...si IRIS....
Si sunt in rai.

si somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

Iertare ca ma bag ca musca-n lapte! Am si eu o intrebare. Cunoasteti un homeopat bun,serios in cluj? In Bucuresti vad ca sunt multi, dar aici nu reusesc sa gasesc pe nimeni.
multumesc

mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Gagici care vreti sa veniti maine si nu sunteti pe lista ziceti repede ca rezervarea e pe o masa de 8.Va rog sa ziceti care mai veniti ca sa pot anunta sa faca o masa mai mare.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

mariana, adresa mea de mail este: adriana.blaga@yahoo.com. abia astept sa primesc poza. e pentru bunici si eu o sa ma duc vineri sa le-o duc. nu stiu cat timp dureaza pana fac pozele la studio dar eu cred ca am timp inca.

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
ce va invidiez ca va intalniti maine , ce mi-ar placea sa fiu si eu cu voi, dar mai e un pic si mi se implineste si mie visul
mariana, asa am zis si eu despre condus, pana m-am apucat de le, si asta a fost de nevoie, si apoi mi-am luat o masinuta mica amea, si acum imi place la nebunie sa sofez, mai ales ca ma pot duce cand si unde vreau eu, si nu depind de sot
va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput