Cluj rulz! - 68 Vine , vine primavara...

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

in primul rand vreau sa urez sanatate tuturor micutilor bolnaviori. se pare ca e cam dezastru la capitolul muci anul asta....am vb cu o prietena medic de familie si zicea ca f multi dupa o receala, gripa, pneumonie, bronsita au ramas cu alte efecte secundare, si asta din cauza vremii si a modificarilor genetice a virusilor, care nu mai raspund corespunzator la medicamentatie. alex nici dupa o luna si o sapt de cand s-a imbolnavit nu e bine, are nasul tot infundat(dar nu sunt vizibili muci sa-i scot cu pompa)si respira tot pe gura, nici nu stiu ce naiba sa mai fac!??!?!

ioana tu nu pui pozele de la intalnire???

stanca felicitari!!acum e numai al vostru....asta pana cand va aparea o fata sa vi-l "fure"!!! dar mai e pana atunci

ralucames eu stau in manastur in blocurile alea din fata de la kaufland, da' in parc la pritax mai merg din cand in cand asa ca poate m-ai vazut p-acolo.....trage-ma de maneca cand ma mai vezi...asa a facut si creola...ca altfel io nu o observam.apropo...undei e bazinul ala de care zici??

svety multa bafta si nervi de otel la job.io i-as baga la zdup pe toti care isi lasa copii si merg sa lucre in strainatate....si apoi poate si uita ca aveau copii in tara ce mai, merita omorati. io as face cu nervi sa am astfel de job.

rolo ati gatat cu mutatul??nastere usoara si laptic mult la bebelina...da sa fie si papacioasa....sa-i dai un si de la mine.....asa mi-e dor de un bebe mic...alex are 10 luni dar parca asa de repede a trecut timpul si nu mai stiu cum era in primele saptamani

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

ahhh, am uitat sa va spun:

sunt scandalizata de ce mizerie e in parcuri, adica mucuri de tigara peste tot si asta din cauza lipsei de civilizatie asa ca azi m-a urmarit simtul civic si m-am luat de toti care fumau in parc in zona destinata jocului pt copii. toti pe care i-am luat la 11 m (adolecenti si batrani) au ramas paf...cum mi-am permis eu sa ma iau de ei....in fine, am iesit invingatoare si si-au stins tigarile la cos....asta pana data viitoare cand nu voi mai fi prin zona..., ce se poate face in acest sens?? de ex in parculetul de langa noi, in fata la kaufland si bancile(chiar daca astia de la rosal le-au fixat in beton) le tot muta niste adolescenti nesimtiti, plus ca au distrus sezutul la unele leagane....e plin de mucuri si coji de seminte pe langa si in groapa de nisip....offff ca imi vine sa-i

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Simo,ce frumos... primavara a sosit la voi cu adevarat: pamant si miros de pamant... tare frumos

Erika, nu ma invidia, pt. ca sapt. trecuta am ajuns o singura data, atunci cand ma laudam... apoi am cazut intr-o stare de oboseala cumplita, combinata cu stres, asa ca nu am mai fost la bazin... (deja mi-e dor)... bazinul resp. e pe fosta Dubalarilor, pe malul Canalului Morii... e tare curat, proaspat amenajat...

Arleena, sa stii ca acest sentiment ma incearca si pe mine de cate ori ies in parc, dar ma indoiesc ca noi vom schimba ceva in acest sens; adica sa-ti pove ceva: in spatele blocului nostru este un parculet mic, cochet, care ar putea fi sursa de energie pt. multi copii, dar MAGARII de adolescenti, ca altfel kiar nu am cum sa le spun (celor din zona), il strica in fiecare an, imediat dupa repararea lui... adica rup bancile, strica leaganul, rup scandurile de la hinti... ce sa-ti spun, de-a dreptu' scandalos!! ce e mai crunt, e ca daca cineva spune ceva, sar la bataie, injurii si altele.. asa ca .... e cam degeaba... Cand ne-am mutat anul trecut, mi-am propus sa schimb situatia... dar nu ai cu cine. Cred ca Politia si Jandarmeria nu se implica destul in astfel de cazuri... in fine, m-am ambalat (cam degeaba)

Criss. , maine va asteptam la noi

Va doresc noapte buna si un week-end minunat!!

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Oh... my god! Fetelor, tocmai v-am scris un mesaj kilometric si l-am pierdut ca s-a blocat programul
Simt ca ma iau caldurile!

Va spuneam cateva despre noi... sarim peste asta (doar atat: e la servici nu mai pot intra pe net)....

Am avut un intreg capitol de felicitari; am felicitat asa:
- pe Stanca pt ultima intrevedere cu asistenta;
- pe Simona pt gradina;
- pe Svety pt job;
- pe Yagmur pt botez;
- pe Romana pt sot;
- pe Rolo pt barosana;
-

Apoi:
- Dana, ti-am povestit un pic despre Ioana (ne cunoastem);
- Simona, o sa te sun maine
- Erika, sanatate la mucos;
- Dana.salo bine ai venit;
- Arlena, si pe mine ma apuca cateodata simturi civice

Simona, acum m-a lovit o chestie; oare la ce te refereai cand spuneai v-am pus pe ganduri??? la aparat sau la ce i-am spus lui Calin

Dupa rezumat va puteti da seama de lungimea kilometrica a mesajului pierdut
Trimit pe asta fara alte comentarii ca nu vreau s-o mai patesc odatata.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Ce as vrea sa pot sa tin si eu pasul cu voi si sa va cunosc mai bine... dar Luchitza al meu ma tine in priza toata ziua... si noaptea apuc si eu sa fac ceva prin casa si apoi cad lata...
Pe 1 mai ma intorc la job si sint deja stresata. Am gasit dadace (mama si fiica), trebuie sa le testez pana la duc la job.. sper sa fie ok. E greu de gasit cand bebe e mic si mai ales ptr 11 ore/zi.... Acuma mai trebuie sa vad daca vin si vreo 3 sambete (trebuie sa ma duc sambata la job.. ca sa platesc dadaca)
In alta ordine de idei:
Rolo, nastere usoara
Svery, bafta in continuare la job
Arleena, felicitari pentru actiunea din parc... o sa iau si eu atitudine cand o sa vad asa ceva; am fumat la viatza mea, dar nu am aruncat mucul pe jos niciodata...
Ralucames, as vrea sa aflu si eu un nr. de telefon de la piscina pentru ca vreau sa intreb daca peste cateva luni pot veni cu Luca la inot... o sa incerc sa fac rost de pampersi de apa si costum de baie; eu as vrea sa-l bag in apa pana face 7 luni...
Mariana, merci mult de urari...
Oare este cineva dintre voi care se plimba prin Grigorescu?
Gata!! Ma cere Luca...
Sper sa revin cat de curand
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata fetelor

am dormit 10 ore, va dati seama?asta numa ptr ca asta mica a domit la ai mei.si tot m-am sculat obosita.aseara am stat pina la 11 pe mess cu o prietena buna care e in Canada si a nascut a doua fetitza, sunt ff emotionata!
e aceeasi prietena a carui frate are cele doua fetitze gemene siameze pentru care am dclansat de ceva vreme o campanie de strangere de fonduri ptr ca opertia costa 1 mil de dolari.
acum sunt gata de operatie si vreau sa va rog sa va ganditi un minut la ele...
asta e mesajul Patriciei(in engleza ptr ca au si acolo multi prieteni)
"FYI, for those of you that can see the Discovery Health Chanel and have the time to watch it today afternoon.
Also, if for some of you this is news, the girls are my nieces, my brother's girls. They are getting ready to go to Cleveland, Ohio, for the separation (we're waiting for something to start next month, April 2007). They've been in Dallas, Texas, since October 2004 for tests and with the hope of a possible successful separation.
We need all the support we can get and we thank everybody for everything done until now. We have wonderful friends!"

ieri am alergat mult si acum sunt consemnata acasa, Mihai a dus-o pe fata in parc, ca nu-s f in forma.

Raluca venim la voi dupa-masa, clar lucru!

Rolo, tinem pumnii stransi, sa ai nastere usoara si bb super sanatos!!!Doamne ajuta!!

Roxana pe unde umbli?

va pup

Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Fetelor, nu stiu de la ce mi se trage, dar am un sentiment tare placut.... cred ca de la soarele de afara- care ne-a invadat balconul, de la copilul fericit care ne-a trezit de dimineata si s-a cerut la noi in pat (la joaca)... de la jardinierele puse aseara cu mult drag (abia astept sa iasa primii muguri si apoi sa infloreasca)... de la gandul ca dupa-masa avem musafiri dragi noua... si acum, de la mailul citit de la tine, Mariana, multumesc din suflet (te-am acceptat)

Yagmur, bazinul cu pricina se numeste Aquina, cred ca are si site, as fi vrut sa-ti dau un nr. de telefon, dar acum nu gasesc cartea de vizita ... imi cer scuze, o caut si te anunt. Nu stiu daca poti duce si copii, kiar is curioasa. uite, am gasit pe un site, tel de la receptie:+40 264 403 169 ; +40 264 431 299 Te pup.

Criss., azi ne vedem Stefi numai despre Thea vb, si-mi spune intr-una ca vine la ea

Cand voi mai avea timp, va voi spune cateva perle scoase de fiica-mea in vacanta de la tzara.. dar acum trebe sa ma duc sa le dau de mancare... is tare "papaciosi"

Va pup si va doresc o zi frumoasa!!

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

No salutare fetelor! Asta noapte am ajuns acasa de pe drumuri! Pentru cine a pierdut informarea mea, am fost la schi, in Austria, a fost absolut minunat! O vreme perfecta, nici un pic de ceata sau nor in nici una din zile si o zapada perfecta pe partii. Am schiat de m-am spart! Am fost nemultumita doar de faptul ca la hotel Internetul nu era gratis ca la celalalt hotel, din anul trecut, desi hotelul asta e mai cu fitze si cu Spa, cu toae alea, si in plus era un singur terminal, vechi, obosit si de rahat! Dar sa ma concentrez la lucrurile placute.

In afara de schi, am mers o zi in Venetia, a fost absolut bestial, e a doua oara pentru mine dar a fost si mai meserias, ca am stat 7 ore si am umblat incontinuu pe stradutele alea minunate. Nu am spart multi bani, din Venetia mi-am luat doar o masca (pe batz , tare mi-am dorit si un magnet de bucatarie. A spart in schimb multi bani pe schi, e tare scump skipass-ul si pe piscine, saune si alte balarii pe care le-am facut dupa schi plus shopping-ul din Parndorf, ca doare cand trec prin apropiere ma apuca fibrilatiile. Mango e draostea mea cea noua (cam de un an jumate). Puteti sa credeti ca mi-am cumparat doar o pereche de pantofi? Hmm...

In rest, sunt neagra, trebuie sa fac ceva pentru asta ca tare-s cioara, zau asa!

Nu am facut multe poze, cate am facut sper ca sunt ok, inca nu le-a descarcat, da ma agit cat de repede posibil.

Oh, am o veste: nu-mi mai pun pietricica pe dinte! Atunci seara nu am ajuns, am amanat, fiindca trebuia sa ajung acasa la Serban si am si stat mult la job, dar vai, toata familia si mai ales prieteii mi-au spus ca ma reneaga daca apar cu asa ceva, mi-e o ciuda de mor!

Nu va zic cum e casa mea acum...de asta noapte de cand am venit tot strang si spal haine si inca nu am terminat. Am spalat deja 4 masini si cosul de rufe e ticsit mai las si pe maine. Nasol e ca Miercuri dimineata iarasi plec in delegatie, la Amsterdam si ma asteapta o saptamana crunta. Cealalta saptamana merg in Germania, 3 zile deci o tin in flux continuu. Spre Pasti ma eliberez si sper sa ne putem vedea sa prind din urma tot ce s-a mai intamplat cu voi. Deocamdata sunt multumita ca am putut sa va citesc. Am vazuut ca majoritatea puilor sunt bolnavi. Si Serban inca se resimte, a facut febra aproape zilnic insa sunt multumita ca nu are puroi in gat si i-a trecut febra. Mai sta un pic acasa sa nu-l duc mucit la gradi...si eu sunt la fel, noi 2 ne racim deodata si facem la fel. Io de data asta mai tusesc inca...lui Serban i-a trecut tusea, doar daca plange si se inneaca mai baga cate o repriza.

Mi-am gasit puiul mai mare si vorbeste ai mult si mai coerent, m-am bucurat asa de tare azi dimineata cand l-am auzit...aseara nu s-a trezit desi am facut zgomot.

No, va las, am facut deja o compunere mare.

Va pup pe toate, va doresc multa multa sanatate si voua si puilor si sper sa-mi reintru repede in ritm sa va scriu fiecareia! Mi-ati lipsit, sincer!

Va
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Roxana, dar cat era skipass-ul acolo? Si spa-ul din hotel nu includea si saunele, alea, alea?

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Roxana, cand ai un pic de timp, ma poti consilia in problema: Croatia: nisip, plaje, stii tu. Tu ziceai ca ai fost, nu?!

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput