ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(6)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Nu, asta e problema, de la injectii. eram foarte normala inainte, cu o viata cat se poate de in grafic ca sa zic asa. Am incercat geluri din alea dar parca nu au nici un efect...Sau e psihicul meu mai puternic Tot ma doare tare!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Poti incerca si creme daca gelurile nu merg. Iti trebuie ceva mai hidratant. Sigur exista o rezolvare la aceasta problema. Multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Fetelor- gelurile,cremele or fii bune in conditiile cind nu se lucreaza la proiectul bb....altfel sint contraindicate.....OMOARA GIGEII....!!!!

Mergi la inceput

Liliana multumesc pentru precizari. Nu stiam asta, daca nu folosesc .
Boo-Oana deci nu sunt bune daca vrei sa faci bebe .
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

atunci o sa fim eu si Fecioara Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Gabitapei ce predai tu aici:moartea lui Gigel? Sau poate faci reclama la Dove si nu m-am prins?
Boo mai tu faci figuri!Si fugi ca-n bancu'cu gaina.Mai impiedica-te mama mai impiedica-te, ca-i sotul tau pentru Dumnezeu!

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Fetele
M-ati provocat azi o data cu intrarea mea pe subiectul asta si am mai dat niste cautari de ultima ora. cu cuvinte cheie "endometrioza cercetare"
Am dat de un site (eu sunt francofona, ma scuzati, va dau link-ul asa dar este si in varianta engleza) direct. http://www.geocities.com/endomontreal2001/fr/infos.html
deci, in linii mari, pare o descoperire care incrimineaza o gena care lipseste femeilorcare fac endometrioza. Acesta gena permite dezvoltarea inflamatorie a tesutului in cavitatea pelvina.
si ceea ce e mai important, o simpla biopsie de endometru si o proba de sange pot sa puna diagnosticul ...pe baza lipsei aceste gene. Grad de probabilitete peste 90%. deci se poate confirma FARA laparoscopie, doar pe baza biopsie de endometru si a analizei de sange.
Evident, pe baza descoperirii genei se poate dezvolta si un medicament nou.
Nu reusesc sa gasesc o data de aparitie,fac referire la 2002 ca data de publicare a articolelor...pare cam demult ca sa nu se fi popularizat metoda.Mai cautati si voi...
Sa auzim de mai bine....si sa lasam morcovul in farfurie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Madas nimeni nu te-a provocat!Tu daca vrei tii regim daca nu vrei nu tii regim.Am vazut saitul-multumesc!O fi vechi articolul, dar da-o incolo! cu atat mai mult trebuia pus in practica macar dincolo metoda aia usoara de diagnosticare.Brava lor ca incearca, dar pana atunci noi ce facem?
Eu una nu sunt dispusa cel putin inca sa-mi fac sepuku, din cauza ca medicina nu avanseaza.Incerc o chestie, ma simt bine-continui /nu -o dau la o parte. Se stie clar ca mancarea de origine animala, chiar si aia de pui(ca-s credcuti cu concentrate fortat) este toxica.Si bolnavii de cancer au dieta.Toata lumea recomanda detoxifierea/sau neingerarea mancarurilor pline de hormoni artificiali.
Doar nu m-am trezit eu singura cu gena lipsa(ca daca-i gena are legatura si cu ereditatea) dintre toate femeile superfertile din familie!De ce bunicii nostri erau mai sanatosi?Ca nu mancau toate porcariile pe care le consumam cu inconstienta noi azi.La sistemul imunitar deficitar mai bag si eu: tine aici si ia de aici si niste hormoni, ca nu-s destul de dereglata.
Eu n-am probleme cu legumele.Supa fara morcovi nu este supa!
Te pup

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

FETELE MI-A VENIT CM-UL .
AM SCAPAT DE MENOPAUZA!!!!!!

Ariana1

Mergi la inceput

Ariana felicitari . Bravo bine ai revenit printre noi. Acum ce mai ai de facut? Ce ti-a spus medicul, incerci ?
MadaS multumesc de link. Interesant, deci tine de ceva nu doar de estrogeni si imunitate. Oricum sunt de acord cu lucialu ca un pic de dieta nu strica nimanui.
Lucialu daca stiam ca asa se omoara Gigel nu ma protejam atat timp cu AC sau balonase .
Boo-Oana din pacate nu suntem Fecioara Maria asa ca hai la munca.
Pupici

Mergi la inceput