ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(6)
Raspunsuri - Pagina 24
gabitu spune:
Adelamaria merci pentru sustinere . Cred si eu ca o sa fie bine, nu stiu cat de repede, dar va fi bine. Oricum sa sti ca te fac doica, macar cu juma de norma .
Lucialu la noi nici asta nu merge . Oricum super tare asta trebuie trecuta undeva gen perlele doctorilor.
Pupici
Boo spune:
imi pare bine ca v-am bine dispus, macar sa mai radem si noi din cand in cand.
Deci o sa-l sun si pe peltecu sa vad ce spune.
Si acum sa trecem la lucruri importante: mancare , pe numele ei de fata "Paella cu pui si fructe de mare" : piept pui taiet cubulete, ulei de masline, 1 ceapa, 2 ardei grasi, cca 50 gr scoici - eventual congelate, 250 gr cozi creveti, 200 gr mazare verde, 150 gr boabe porumb, 100 ml vin alb, 800 gr orez fiert, zeama de lamaie, curry
1. se pune carnea de pui cu putin ulei de masline in tigaie si se prajeste, pana devine alba de tot, nu chiar prajita.
2. ceapa taiata mic si ardeii cubulete se pun la prajit peste carne
3. scoicile si cozile de creveti se spala si se pun la prajit cu mazarea si porumbul peste carne (partea cu scoicile poate sa lipseasca daca nu va plac fructele de mare).
4. se adauga vinul alb, condimente - piper, sare. se lasa sa se inabuse 5 min la foc potrivit
5. se adauga orezul fiert. putina zeama de lamaie. eu am pus si curry la sfarsit.
Sa-mi spuneti cum v-a iesit
Poze
lucialu spune:
Pai da mai fetelor, dar ce poate sa faca BOO la recomadarea doctoritei/Nu?
Mult si des, ca poate nimereste Braila, pardon o sarcina, daca nu-i omoara practica inainte!
nu mor caii cand vor cainii...
Boo spune:
Gabitu, crede-ma ca as incerca , dar va povesteam eu ca asa rau doare ca nu am nici un chef.
Ca sa nu mai zic ca al meu imi spune ieri: "eu nu vreau sa facem bebe asa cu suferinta, sa te doara" si eu "da' tu crezi ca eu am timp de pierdut ?? trebuie sa facem ca altfel risc sa reapara chisturile si altfel o luam de la capat" .. Cred ca l-am convins dar are o fata saracul cand ma vede cum ma chinui ca i se taie si lui cheful...
Poze
lucialu spune:
Boo nu este bun si un pic de sofran?Ca sa ingalbeneasca orezul mai bine?Si mie imi place paella
Fara cuvinte...dar vezi sa nu se streseze ca nici asa nu-i bine.Si atunci geaba te chinui tu
Boo spune:
Ba da, m-ai prins . Nu l-am mai scris. Ca eu l-am adaugat dar mi s-a parut ca nu are nici un efect. Eu am pus curry, care imediat s-a simtit la gust. Zice ca sa pui un vf de cutit de sofran.
Reteta asta am luat-o dintr-o cutie din aia cu retete, daca le stiti.
Poze
lucialu spune:
Boodoar pentru coloare, numai pentru coloare!
Voi va dati seama ca am scris 3 pagini azi?ATENTIE ACEASTA REMARCA NU ESTE PENTRU INHIBARE!Doar asa, ce furnicouze suntem!Nasol de cine trebuie sa deschida capitol nou.Si-i multumesc anticipat.Pe mine sa nu contati!
gabitu spune:
De deschis capiyol nou nu este greu, mai greu cu toate informatiile care trebuiesc postate si link-uri.
Boo-Oana am printat reteta si cat de curand o incerc. Nasol ca te doare la contact. Dar ai spus ca pana la operatie nu te durea, nu? Nu prea inteleg. Pe mina ma durea inaninte si dupa nu...
Lucialu suntem niste mici furnicutze. Lasa, noi sa fim sanatoase si bine dispuse.
Pupici
Boo spune:
Inainte de operatie nu ma durea, si nici imediat dupa nu m-a durut. Ma doare de cand am facut injectiile cu D, cand au inceput sa-si faca efectul. E vorba de uscaciunea aia cauzata de injectii. Si chiar nu stiu cum sa fac... Eu as presta, dar parca nici sa ma chinui asa din 2 in 2 zile ca poate nimeresc perioada fertila, care poate e, poate nu e.
Poze
gabitu spune:
Aaaaaa, problema este de la uscaciune?
Pai asta se rezolva usor. Eu credeam ca ai probleme de alta natura. Vezi cala magazinele "alea" exista tot felul de geluri, cred ca sunt si pe la farmacii, pentru lubrifiere. Il folositi in joaca. Sunt femei care au problema asta si fara sa faca injectii si au o viata sexuala normala. Asta se rezolva simplu. Incearca.
Pupici