ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(6)
Raspunsuri - Pagina 10
Ioanatugs spune:
Buna fetelor! Aici sunt!
Cristy1977 bine ai venit printre noi si sa dea Domnul sa devii cat mai repede graviduta! Despre Zoladex am auzit ca, fiind din plante, are mai putine efecte adverse si ca e mai usor suportabil. Asa e??? I-ti doresc sa fie usor si sa treci cu bine de el, dupa care minunea ta sa vina repede!
Boo vad ca ai invatat sa pui pozele la semnatura!
Adelamaria am vazut ca ai modificat listuta si nu-i nimic ca nu ti-a iesit totul din prima, se invata! E f. bine pentru inceput! Nr. capitolelor se modifica, ca sa apara mai mici, la fel ca pozele de la semnatura. Intreab-o pe Boo, ca si ea stie acum!
Lucialu si tu ai o semnatura superba, ca si pozicile de altfel!
Gabitu, Jubica, Lili35
Carla2005 felicitari pentru reusita ta si pentru ingerasul tau frumos! Esti un exemplu pentru noi si ma bucur enorm, cand vad reusite printre noi! Ti-am votat si eu "ingerasul"!
Fetelor, eu de cand tin post, slabesc pe zi ce trece, am ajuns la 50 Kg. de la 55 kg. si deja toate hainele danseaza pe mine. Daca vreti noi retete pe baza de legume, va scriu mai tarziu.
lucialu spune:
Ioana ai aparut!multumesc pentru "superbetze"(eu inventez cuvinte in necazul lui Pruteanu- si voi-cuplul sunteti superbi)Asteptam retete si ai grija cu slabitu' ca nici aschie nu-i bine!Mai ales ca-mi pari ca esti inalta.In rest cum esti?Bine?
Te kiss kiss
nu mor caii cand vor cainii...
Ioanatugs spune:
Lucialu de mult voiam sa te intreb ce e cu analiza aceea CA125??? Cum se face, unde se face??? Pentru ca eu nu am auzit ca printr-o simpla analiza poti sti cu siguranta daca s-a intors endometrioza sau nu. Si daca intr-adevar exista, as face-o si eu. Astept detalii! (Cat despre mine nu sunt inalta, iubita - am doar 1.65)
Ariana1 referitor la intrebarea ta de pe PM, scuza-ma ca-ti raspund doar aici, dar nu am mai reusit sa scriu acolo atunci. Nu am facut nici macar programare la histeroscopie, pentru ca as vrea sa fac un FIV spre sfarsitul anului 2007 si ma gandeam ca ar fi mai bine sa fac histeroscopia cu medicul care-mi va face FIV. Oricum nu am avut timp de nimic luna trecuta si ma tot bate gandul sa fac un FIV imediat dupa histeroscopie, deaceea am amanat momentul. Nu stiu nici cu ce medic sa fac FIV, nu sunt deloc hoatarata. Histeroscopia as face-o si ca diagnostic si ca tratament, pentru ca am trompa dr. infundata la baza uterului si astfel as sti daca se poate desfunda sau nu. Stiu ca suntem cam in aceeasi situatie amandoua si paciente la acelasi medic, diferenta e ca eu nu am facut Difereline si au trecut deja 10 luni de la laparo. Am urmarit ecografic mereu si nu mi-a mai aparut nici un chist de nici un fel si pare totul ok, in afara polipului din uter ce trebuie cauterizat prin histeroscopie. Tie ti-a venit menstra dupa Difereline???
Adiffle ce mai faci??
Kim nu stiu unde sa votez, poti sa pui link-ul cu pagina respectiva, ca sa intru direct???
lucialu spune:
.Ioana(m-am capiat rau, da rau tare cu DC-ul)prima data am aflat despre antigen cancer tot de aici de pe DC( din fericire nu doar mielitesc ci si ma informez)Am dat motor cautare endometrioza.si am gasit sub. vechi in care o fata Oana2000 spunea ca inainte a facut analiza asta de sange, de groaza operatiei.Asa a fost suspectata, valoare peste limitele normale=>confirmat laparoscopic(endometrioza).Am vorbit cu Gabita si cu Adelamaria despre ce am gasit.Gabita asa a fost gasita cu endometrioza, diagnosticul initial cancer ovare(ca asta este analiza respectiva-cancer ovarian depistare)- sper sa nu se supere ca mi-am luat libertatea sa vorbesc in numele ei.Un dr. mai destept a pus la cap ce i-a iesit si a suspectat endo=>confirmat chirurgical.
Am cautat pe net:endo si ca 125.Prea putin.Am cautat in engleza si am gasit multe.Sa fim intelesi:ce am facut eu nu este considerat bun de dr-i de aici(de-asta nu mai pot)Nici parerea lui T. n-o cunosc.Laparoscopia(chirurgia) este singura ce poate confirma endo.Auxiliar-ecografii performanente(depinde si unde este depusa endo),RMN si CA 125.
Sangeram.Am fost la medic.Nimik.Plus inainte marea intarziere(care poate a fost data de dieta drastica+post).Dureri.Nici o explicatie logica.Dincolo, din ce am citit pe net, valoarea crescuta poate indica focare active de endo in corp(oriunde, spun unii).Pe mine m-au convins.Mai ales ca am tras niste ture de plans, de disperare si furie.Si am hotarat sa o fac.M-am dus frumusel la med. fam. am cerut-o si am platit-o.Vreo 30 RON.Acum sunt linistita:val. normala 16, nu am chist,polip,noduli sau altceva.Nici SEU n-a fost(facusem teste sarcina si am mers la dr.)
Am fost lunga cat o zi de post.Acuma termin.Totul a fost o dereglare,iar acum cu homeopatele am dureri(am mai sangerat) si am inteles ca de fapt se lupta cu my body sa-l regleze.Am avut deja a 2a oara CM 27Z, cu perioada de menstra de 6Z. Ca atunci cand eram fata-dar nu este de speriat. nu e anundent.e moderat si curat.
M-am lungit atat-sa vezi tot drumul parcurs de mine si ca analiza asta nu-i o descoperire de-a mea.Departe gandul de a face pe desteapta.Fiecare ne chinuim in felul nostru sa luptam cu mizeria asta de boala.Eu multam' lui Dumnezeu am fost ghidata bine de sus.Am reusit sa mentin totul la grad de normalitate organele de la operatie.Si multumita sotului si homeopatei(facem echipa buna).Iar acum moralul mi-l ridic de-aici(nu mai trebuie sa ma sustina doar sotul).Multumita VOUA.TUTUROR.Pupici
gabitu spune:
'Neata fetelor.
Lucialu acum sunt bine. Mi-a venit iar "invazia rosie" si mi-a fost cam...rau . Dar acum sunt bine. Cred ca de la post mi-a scazut si tensiunea si.... Acum sunt bine si v-am prins din urma.
Ioana legat de CA 125 aceasta analiza arata ceva doar in cazul in care ai un chist sau ceva legat de ovare. Asa cum ti-a spus si lucialu (ai facut bine ca ai povestit despre mine) eu asa am descoperit endo, dar eu aveam un chist de 11 cm.... Daca implanturile nu sunt la nivelul ovarelor nu cred ca iese analiza relevant.
Le pe fetele noi si le doresc sa ajunga repede la Odisee.
S-a discutat de Zoladex. Eu puteam sa aleg intre el si dipherilin. Soacra mea a ales dipherilin. Stie mai multe despre aceste tratamente deoarece a lucrat in oncologie si le foloseau in tratamente. Zoladezul este dintr-o generatie mai veche si are si efecte adverse mai urate, nu vreau sa sperii pe nimeni, mie asa mi s-a spus.
Boo-Oana, Adelamaria, Zenobia .
Pupici
Gabita
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ogabita/my_photos
gabitu spune:
LA MULTI ANI! . Ma la DD sa devnim toate femei in adevaratul sens al cuvantului, sa avem sanatosi de care sa avem grija si care sa ne bucure sufletul si sa ne faca viata mai frumoasa.
Pupici
Gabita
Boo spune:
Buna dimineata si cate o pentru fiecare.
Gabitu ce matinala esti azi ! Tu zici ca tie ti-au venit uratii si eu ii astept si nu mai vin. Simt ca trece timpul asa de greu si bufeurile astea ma omoara. Mi-am facut programare pentru marti sa-mi fac toate analizele de sange. Miercuri am programare la gineco, vreau trimitere pentru celelalte, de sarcina. Vreau sa le refac pe toate, toxo, CMV, clamydia .. As vrea sa fac si HPV, am auzit atatea in ultimul timp despre asta ca m-am speriat.
Ioana bine ai revenit ! Cu pozele am reusit, dar m-am chinuit ceva, noroc cu Lucialu ca m-a ajutat.
la toate fetele !!
Poze
lucialu spune:
Buna Dimineata si un sincer LA MULTI ANI!
Azi primim iarasi flori.
Gabita ma bucur ca ai inviat!Ne cam speriasesi!Am spus eu bine si nu numai eu:postul,daca nu-l suplimentezi cu vitamine si minerale intarzie CM.Si dietele drastice,astea toate pe perioade indelungate.POstul este extraordinar,DD apreciaza, dar trebuie facut cu cap, in cazul nostru, ca nu suntem bash sanatoase tun.
Boo ,bagaboanta mica
Gabita eu am reusit sa citesc ceva articole in care unii spun ca poate cu CA 125 sa vada daca este oriunde in corp.Mie mi-a dat sperante ca aveam dubii cu hilul marit in plaman-daca era se vedea,inseamna ca s-a vindecat(era de la o raceala netratata corect totusi)
Pupici pentru toate fetele de pe DC si speciali pentru cele care nu mai scriu(pe unde umblati?sunteti bine?Geo 30, Ariana1 and toate fetele?
Boo lasa plansa, ca baba ta mie imi arata o zi superba afaraCRed ca a venit in vizita la mineBagaboanta ca stapana!Sigur ai pierdut-o pe drum
Ioana eu am 1.68 si mi se pare putin 50 kg.Ai grija sa nu te imbolnavesti!OK post,regim,siluetadar SANATOASA.
Adelamariacu ce le-ai gresit sefilor de teatata?Inca fugarita?Si AZI?!
KISSES
gabitu spune:
Vreau si eu pontul cu link-ul . Hai trimiteti-mi un PM.
Legat de problemele mele, v-am spus ca mi-a reaparut endo si asa pateam si atunci, nu are legatura cu postul, nici eu nu inteleg de ce fac fazele astea.... Oricum legat de CA 125 eu am vorbit atunci cu oncologi care mi-au spus ce am scris, ca analiza arata prezenta a ceva anormal la nivelul ovarelor. De citit nu am mai citit despre ea in ultimul tim, recunosc .
Boo sa ai o baba frumoasa pana la sfarsit. A mea este maine.
Lucialu
Pupici
Gabita