Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 18
dianocica spune:
hai ca asta chiar e dependenta. inchisesem calculatorul si mi am adus aminte ca am uitat ceva importamt:
tema sunt 2 feluri de speriat: 1, se cheama reflexul nu-stiu-cum si consta in faptul ca tresar la zgomote bruste si intind mainile si picoarele. al doilea e ala pe care il avem si noi, adica se uita la ceva si incep sa planga ... noi avem din ambele
angi credeam ca numai noi avem inventii....
dandusa
sa ne facem turta pana dimineata
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
OanaCat spune:
Azi am primit biberoanele Bfree vreau sa va spun ca nu-i mai bolboroseste burtica si este mai linistita cand papa, dar dureaza cam 20 de min masa.
Cat dureaza la voi o masa cu biberonul Bfree?
Daca nu este racita bb dar are nasul infundat pot sa-i pun picaturi in nas?
Dianocica solutia pentru mucegai se numeste apa de piatra vanata, nu stiu daca se mai gaseste.
Iasmi ai dreptate ce bine ar fi sa stie sa numere si sa citeasca...
Adinazot imi pare bine ca BB nu este bolnavioara
Bulisor si bb a avut si i-am dat cu Bepanten i-au trecut si tot asa i-a ramas fata uscata, eu ii mai dau cu ulei de corp pt bb pe fata dupa baita.
Dandusa mai ai salam de biscuiti?Ne primesti si pe noi?
Poze Nicole
Nicole
Oana Cat
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by angi_m
Avem pozici noooi. Sunt prrroooaspete, calde. Acu le-am scos de la cuptor.
E o scumpica Iulia, ce claie are, sa ne dati si noua... ca noi nu prea avem.

Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
adinazot spune:
ANGI,e frumoasa ,dulce si scumpica foc Iulia,sunt topita dupa ea.Si ce par are!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
mormelvio spune:
Multumim de felicitari tuturor. Uram si noi La multi Ani tuturor sarbatoritilor de azi...
Noi azi de ziua noastra am fost la doctor sa ne masuram si avem 6100 gr si 67 cm.
Saptamana viitoare avem botezul si deja am inceput pregatirile in casa. Suntem la curatenie generala!
In rest suntem bine, frumosi si cuminti. Dormim destul de mult dar din pacate noaptea ne trezim destul de des inca...
Nu am inceput diversificarea ..astept urmatoarea aniversare pt asta....
Va pup pe toate.
poze
varsta lui Alin
www.TickerFactory.com/weight-loss/wP8qy35/] br /
" target="_blank"> greutatea mea
aka spune:
Angi e frumusica foc Iulia ta. Imi place cum sta pe masa in fotoliu.
Doamne ce zi horror am avut. Mai bine nu va mai povestesc. Nici acum nu mi-am revenit complet. Oricum nu pot decat sa va multumesc ca existati. La un moment dat a existat o postare nu stiu a cui, cu niste explicatii, iar eu in momentele alea mi-am adus aminte ce trebuie sa fac. Multumesc lui D-zeu ca am fost lucida. Cu siguranta instinctul de mama a functionat extrem de bine. Cred ca nu intelege nimeni nimic din ce am scris...Imi vine sa plang...
Ma duc sa ma culc langa puiul meu.
Monica
de
Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 2,1
varsta Maria Cristina
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
dandusa spune:
quote:
Originally posted by angi_m
Avem pozici noooi. Sunt prrroooaspete, calde. Acu le-am scos de la cuptor.
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

M-ai spaaaarttt,am ris de m-am prapadit...

Iulia doarme in niste pozitii tare haioase...,este frumoasa foc...,mor de ea..."Centrul de activitati" este foarte ingenios...,si papusa ei...,dar freza...,m-a terminat...,asa ii sta parul mereu?Adica in sus?...Poza asta,este de revista...frumoasa tare ce sa mai...Pooop-o tare...,ca daca ar fi linga mine acum...as minca o bucuta de Iuliuta
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianocica
dandusasa ne facem turta pana dimineata
Hai noroc...
A iesit tortul?Sa faci poze inainte sa-l mincati...Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
bulisor spune:
Dianocica, Flori,Dia, Donia, Oanacat,va multumesc mult pt raspunsuri si pareri cred ca mai astept cateva zile dupa care poate incerc crema in strat subtire, nu stiu ce sa zic, o suta de medici o suta de pareri.Dandusa dupa ce te-am auzit vb de inghetata l-am rugat pe sot sa-mi cumpere si mie, chiar buna a fost. Sper sa nu-ti vina si alte idei pe gustul meu caci... o sa ma fac
si chiar nu vreau, dar o visinata as gusta si eu
.Angi imi place parul Iuliei, scumpica foc.S-a culcat copilul, a fost agitata azi dupa vaccin mai ales dupa ce am imbracat-o si dezbracat-o de n ori, saracuta
Bulisor
de
Mara (28.12.2006)Mara