Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 13
dandusa spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Fara violentza! Fara violenta!!" Si el zbeng un pumn la Rila in moalele capului
David are trei luni
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
Hahaha

,doar lui Rila?!?
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
roxanica2006 spune:
Adinazot, ma bucur ca adinutza nu are probleme nici la gat, nici la urechiutze. dar totusi e o chestie elementara s depistezi un rosu in gat, cum se pot insela unii dr??? Bine ca sunteti voi sanatoase! Va pupam. 
David are trei luni
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
roxanica2006 spune:
Dandusicaaaaaaa!!! Pe unde stateai pitita?? Nici o vorbulitza si brusc apari si razi asa sanatos!!! Hai ca te iertam daca vei fi mai incoerenta de la visinata de ieri!!
Nu numai cu Rila, si cu ursuletul Elisei!
Dar sa stii ca daca Crinutza l-ar iubi, ar tine-o ca pe palme, numai saruturi, mangaieri, fara violenta, fara violenta!!!
David are trei luni
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
dandusa spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Dandusicaaaaaaa!!! Pe unde stateai pitita?? Nici o vorbulitza si brusc apari si razi asa sanatos!!! Hai ca te iertam daca vei fi mai incoerenta de la visinata de ieri!!
Nu numai cu Rila, si cu ursuletul Elisei!Dar sa stii ca daca Crinutza l-ar iubi, ar tine-o ca pe palme, numai saruturi, mangaieri, fara violenta, fara violenta!!!
David are trei luni
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
Ma doare capu' de la visninata de ieri
...si am o febraaaa de la dans...,tort n-am mai apucat ca l-ati mincat pe tot, am vazut ca v-a adus A-deju...
,dar eu ceva si mai bun la frigider...,daca sinteti cuminti va dau cite putin...
...M-am trezit cu chef de gatit si am stat numai la bucatarie...,veneam in pauza sa ma delectez pe aici... si am prins si eu ceva tare de ris...Mai zi-ne de David...,ca ne place...

Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
roxanica2006 spune:
Si ce gatesti bun? hai da-mi si mie o idee!!! Ce sa-ti mai spun despre David? E minunat, cum sunt, de altfel, toti fulguletzii! Ii place atat de mult sa fie mangaiat pe caputz, pe frunte, rade cu gura pana la urechi, ma gandeam ca tanjesc atat de mult dupa afectiune micutzii de ei si cati copii nu au fost mangaiati nicodata pe obraji... Hai, fugi, ca se arde mancarica si eu incep sa fiu patetica!! sau faci mancarica din aceea dietetica, salate, chestiutze ce nu se coc, ard , etc...
David are trei luni
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
angi_m spune:
Laura, Iulia mea nu se sperie decat daca este un zgomot brusc sau f. puternic. Dar stiu ca sunt copii si copii, asa o fi Daniel. Eu am niste prieteni care au o fetita care se sperie de orice si de toata lumea, doar de parinti nu. Asa a fost de la inceput, acum are 1 an jumate si tot asa e.
Noi o spalam pe Iulia pe spate exact cum ai spus tu, tinuta cu mana pe pieptul ei. Nu a avut nimic de obiectat pana acum. In apa sta 5 minute cu tot cu spalat pe cap.
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
angi_m spune:
Mayaione, Bulisor si Dbunny, o sa pun pozele voastre in site cand voi avea ceva timp liber sa o fac. Mai devreme de asta-seara sigur nu.
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
dianocica, ma bucur tare ca dmic e bine cu nasucul si mucisorii... o sa scapi de griji, o sa vezi!
eu doar o noapte nu i-am pus umidificatorul ca era gol rezervoul si nu vroiam s-o trezesc pe Oana umbland la el... si ce sa vezi a 2a zi: mici si nas infundat
azi noapte iarasi: s-a terminat apa in rezervor candva noaptea si dim Oana era cu nasul infundat ... si daca cu mucii ma descurc eu f. bine, nasul infundat ma termina, ca urla ca din gura de sarpe ...
pt situatii din astea am cumparat sa am in casa Marimer - a mai cumparat cineva? si bine ca l-am incercat pe mine prima data, ca are un jet atat de puternic ca am simtit ca-mi explodeaza nasul ... of, era jale dc il incercam pe fata
Diade
Oana (29.11.2006)
Dia si eu am luat Marimer, dar eu nu ii "spreiez" in nasuc ci in capac si apoi ii pun cu pipeta.

Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
angi_m spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Raluca... prognoza mea zice ca azi ar fi cald.. dar si AM showers!! A ta?
.. o urmarim in continuare.. prognoza, adica.
Are mama doi flacai.. Matei (5) siGrigore
Fetelor, sunt curioasa, voua va foloseste link-ul catre meteo de l-am pus pe site-ul fulguletilor? Eu folosesc de cativa ani adresa asta pentru meteo si a fost destul de precisa pana acum.
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
dianocica spune:
plimbat copil, intalnit gagici, disparut primii ca cenusareasa. acum hai sa va zic ce va pregatesc pt maine: inghetata (din comert) cu nuci caramelizate si sirop d caramel plus tort cu blat cu nuca si umplut cu frisca si fructe. astuia ii fac si poza...
dandusa[/b] las ca stiu eu ca tu de fapt
dupa petrecerea de ieri...
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Oana (29.11.2006)