*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (36)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

PAULY, Si eu de-abia astept sa vina zua mea... din maimulte motive:

1.) Primul este si cel zis de tine... am un pui in burtik de ziua mea ;
2.) O data cu ziua mea se apropie vertiginos si momentul intalnirii mele cu puiul meu...
3.) Mereu am crezut ca voi naste pe 8 aprilie, 13 sau 15 aprilie... deci... foarte apropae de ziua mea
4.) Pe 7 seara... sarbatorim si ziua mea dar si PASTELE...

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

andradap acusica vine si bebe si ziua ta...
timpul trece asa de repede.

am pus cateva poze de la ziua mea..

25+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Wowwwwwwww. Pauly, tort cu glazura de ciocolata!!!!

Inca o data LA MULTI ANI... si chiar nu ma pot abtine sa nu-ti zic ca esti o mamica frumoasa si ca IMI PLACE LA NEBUNIE BLUZITA!!!!!!!!!

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Fetelor... dar chiar ma dezamagiti.... Nu ami e nici-una pe FORUM???

Pe Kay, o inteleg ca nu are NET

Pe Chiqui, iarasi, o inteleg... ca nu are voie sa stea mult in fund...

Pe Dianalaura, o inteleg ca se pregateste pt. distractia de diseara.. .APROPO... DISTERAZA-TE MUUULT si pt. noi...

Pe ELTEKA, ziceti voi ca trebuie s-o inteleg ca e plecata...

Dar restu'????

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Am o surpriza pentru NOSTALGICELE vremurilor de mult apuse Ma refer aici la cele din generatia mea mai ales... care vor gusta din plin aceasta www.youtube.com/watch?v=vh8WnnorLKw" target="_blank">SURPRIZA

PS: Si cum mai toate avem 20-30 de ani... e clar ca e pentru TOATE!!!!

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Si inca o www.youtube.com/watch?v=KOB-ZMDDIGU" target="_blank">SURPRIZA pentru voi... asta ca si meritati... ca va spetiti cu scrisul

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

andradap ce super erau desenele cu Sandi Bele.i-mi placeau mult...

25+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Fetelor.. .de plictiseala m-am gandit sa postez povestea noastra (a micii familii pe care am intemeiat-o cu sotul meu!!! )

In speranta ca nu va plictisesc prea tare, iata pe scurt:

Pe sotul meu l-am cunoscut pe strada... de fapt in masina cu care m-am luat la intrecere! Nu el era la volan, ci prietenul lui, asa ca el statea in dreapta, mai aproape de soferita din masina alaturata (adik EU ). Pe vremea aceea (martie 2004, nu mai stim data exact ) fiecare din noi era cu altcineva!!! Eu eram implicata intr-o relatie care tindea sa se sfarseasca dar nu gaseam puterea s-o fac, iar el avea o saptamana o relatie, alta saptamana alta relatie...

In fine, in seara aceea, eram in masina cu prietena mea cea mai buna si cu iubitul ei... Mai mult ea a insistat sa-i dau baiatului dragut (din masina alturata) numarul de telefon! Eu ma simteam oarecum vinovata sa incerc sa agat pe cineva inainte de a fi incheiat vechile socoteli... I-am dat pana la urma numarul de telefon, dar am scris pe bilet numele sorei mele, in caz ca ma suna de fata cu prietenul de atunci sa zic ca sora mea nu este. Inteligenta, NU???

M-a sunat imediat in noaptea aia, ca sa se asigure ca ala e numarul, apoi m-a mai sunat de cateva ori... dar eu nu am vrut sa incep o relatie cu un om cunoscut seara pe strada... asa ca mereu ii ziceam ca nu sunt persaona care o cauta si ca sora mea nu este acasa!!! Nu credeam ca va iesi ceva din asta!!! (Oooh, Doamne cat m-am inselat )

Asadar... vazand ca eu nu sunt niciodata la tel. (ci doar "sora mea") a renuntat la telefoane...

Eu intre timp am renuntat la tipul cu care eram... chiar in timp ce eram la mare... l-am trimis frumusel acasa... . Nu a fost un gest prea frumos... dar chiar MI SE ACRISE... Ca desi imi era mila de el ca-l parasesc mi-era mila si de mine...

In ultimul week-end de stat la mare (dupa 3 luni de cand nu ma mai sunase) am primit un telefon. In 10 minute... sau poate chiar mai putin, am stabilit sa ne intalnim peste 2 sapt. in Bucuresti (el venind la restante)... Oricum... i-am spus in acea zi la telefon tot adevarul cum ca am avut o relatie, si ca eram mereu eu la tel, etc... In fine, l-am tinut cam 20 de min. la tel, timp in care el nu stia ce sa mai faca... NU MAI AVEA de mult MINUTE DE CENT!!!

Am asteptat cu nerabdare sa treaca cele doua sapt. (acum stiu de ce... atunci mi se parea ciudat ca ma ambalez asa pt. un strain... dar chiar privind inapoi... realizez ca NUMARAM PRACTIC MINUTELE pana la REVEDEREA LUI...)

Si... au trecut cele 2 sapt. si ne-am intalnit. Am fost bineinteles cu prietena care ii daduse numarul de tel. la prima intalnire (nu de alta dar imi era frica sa nu apara si sa pic de fraiera ). A aparut... si... am stat ceva vreme toti 3 la o masa... timp in care si eu si el am baut bere... destula , apoi prietena mea a vrut sa plece acasa. Asa cum ii promisesem am dus-o acasa cu masina ( desi bausem... SSSSSHHHT! ), dar l-am luat si pe Dan (ca asa il cheama) cu mine, ca sa ne intoarcem apoi amandoi in acelasi loc sa mai stam putin impreuna...

Asta a fost practic prima noastra intalnire (pe 1 Sept. 2004).

La a doua intalnire, deja m-a invitat la nunta fratelui lui (cel care ne-a cununat pe noi si care s-a casatorit pe 9 octombrie 2004).
Avand in vedere ca de la a doua intalnire stiam ce fustangiu este (imi pusese toata viata lui pe tava )... i-am spus sa ma mai invite si inainte de nunta... ca eu nu ii raspund nimik acum Nu voiam sa ma invite cu o luna inainte si atunci sa ma ia din obligatie... Pana la urma am fost la NUNTA fratelui sau... si chiar am fost DOMNISOARA de ONOARE... Ba chiar pot sa spun ca m-am simtit extraordinar... A fost o seara pe care nu o vom uita mult timp!!!!

Dupa 6 luni, deja discutam de NUNTA NOASTRA si cautam poze cu rochii de mireasa... apoi pe la sfarsitul lui 2005 am indraznit sa le zicem si parintilor... si iata-ne dupa nici 3 ani... casatoriti si asteptand un BEBE...

Daca mi-ar fi zis cineva atunci cand i-am dat numarul... ca ar PUTEA fi sotul meu.. i-as fi ras in nas.. pt. ca nu mi se parea o conjunctura serioasa pt. a-ti cunoaste sotul

Dar... azi... cred ca l-as premia pe cel care ar fi avut o asemenea premonitie

PS: Sper ca NU v-am plictisit cu povestea mea lunga si incurcata!!! Dar chiar asa a fost! Si am de gand sa ii povestim si fiului nostru ce parinti zurbagii are...

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Ma duc la o baitza... si cred ca ar fi o idee sa umplu paginile acestui capitol si cu continuarea povestii noastre...cu aparitia lui BEBE si cateva aspecte din odisee...

VA fi o amintire placuta pt mai tarziu

PS: Parca vad ca pana va puneti si voi pe scris... eu inchei singura acest capitol si tot singura deschid altul

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

andradap ii super interesanta si frumoasa povestea voastra...seamana putin cu a noastra....cand mai stam amandoi seara la taclale ne napadesc amintirile...is asa de frumoase, avem o relatie deosebita as putea spune.mai un pic si facem 5 ani de cand ne cunostem si 4 ani jumate de casatorie si bebe o sa fie cu noi...o sa sarbatorim toti trei.noi chiar sarbatorim in fiecare an data cand ne-am cunoscut(26 iunie) si data casatoriei.(19 decembrie)

ok m-am laudat si eu putin si m-am cam intins...dar ii asa de pustiu pe aici...NOROC cu Andrada, care mai i-mi tine companie.

25+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput