*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (36)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

florentina ma bucur ca esti bine acum.de la atata tusit ti s-a deschis colul?

lauracatu super pozicile.sa-ti traiasca printisorii, ai o burtica minunata.

25+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

fetelor, va rog sa ma ajutati...am fost sa-mi iau rezultatele la testul ptr. rubeola si cmv si mi-au iesit urmatoarele valori:
anti-rubella -igm - negativ
anti-rubella - igg- pozitiv (2.99, iar limita normala superioara e 1).

Asta inseamna ca am avut boala si ca am anticorpi?

va multumesc

Andreea 23+ Vladut

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor.....................................

Nu am resuist sa ma trezesc pana acum.....

SOBI... stai linistita... esti OK... inseamna ca aiavut rubeola, dar in prezent NU ai... Asadar ai IMUNITATE!!!

Revin!!! Ma duc sa schimb semnatura!!!

ANTONIO ne zambeste
Andrada 29+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Salutare burticute!O pentru fiecare.....ca e asa soare si frumoas afara..dupa ce ieri a plouat toata ziua, acum parca e o binecuvantare!
Lauracatu, frumoasa burtica! Dar avand in vedere ca ai gemeni, nici nu e asa maricica precum ma asteptam eu!
Mica, super si burticuta ta!
Ancamari, imi pare rau ca ai avut probleme, dar lasa ca mai ai putin de indurat si apoi toate vor trece cand iti vei tine puiutul in brate!
Pauly, spune drept! Ai mancat mult tortulet? . Sper ca te-ai gandit si la noi....
Azi o sa mananc si eu tortulet, pe la 5 suntem invitati la prietena mea, al carei baietel a implinit pe 1 martie 2 ani! Si pe 13 martie e ziua baietelului celelaltei prietene! Asa ca la inceputul acesta de martie ma duc din chef in chef...Azi am fost si am luat cadou pt baietel, si bineinteles ca, fiind magazin de copii, am gasit si hainute de bebe, si nu m-am abtinut! I-am cumparat si lui Stefy un compleu..cadou de 1 martie! Si am vazut o rochita.....absolut superba! Dar nu e nimic, acum in martie trebuie sa nasca verisoara mea o fetita si atunci ma voi duce si o voi cumpara! Cadou de bun venit pe lume. Era absolut superba...linistit o poate imbraca la botez cu ea...alb cu roz, si avea chiar si sandalute....m-am topit toata cand am vazut-o! Adevarul ca la fetite sunt mult mai largi posibilitatile de a le imbraca..tot felul de rochite care mai de care mai frumoase....da' las', poate al doilea copil va fi fetita! Macar asa daca e baiat, nu o sa aiba probleme cu epilatul cand va fi mare!
Acum am duc la bucatarie sa pun la fiert niste spanac, vreau sa fac niste spanac cu ochiuri...sper sa imi iasa bun. Eu pana alaltaieri nu am mancat spanac deloc, dar fiindca are mult fier am zis hai sa incerc. L-a pregatit mama, dar am vazut cu l-a facut...si a iesit bun. Nici mama nu mai facuse de cel putin 20 de ani spanac....
Hai ca mai vb mai incolo, avem un capitol de incheiat azi!!

diana 28+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Pai Andrada, nu ziceai ca mergi in delegatie cu sotul? Sau acum ca a trebuit nu ai putut sa te trezesti asa de dimineata?

diana 28+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Nu-mi vine sa cred... am dormit ca o puturoasa pana acum si culmea... de dimineata, cand sa ma trezeasca sotul i-am zis ca NU vede ca AM NEVOIE de somn??? Ca doar sunt gravida!!!! Si... saracu' ce sa mai inteleaga... avand in vedere ca aseara insistam sa merg si eu!!!

Laura, ce burtik haioasa de gemenei ai!!!

FlorentinaRoman, sper sa te simti mai bine de-acuma!!!

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Cred ca daca nu mi-era asa foameeeeee NU MA TREZEAM NICI ACUM!!!

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Mica ai o burtica super frumoasa!

26+Luiza

Mergi la inceput

dianalaura am mancat o felie de tort...mirosea asa de frumos a ciocolata ca nu am rezistat...partea nasoala ii ca am mancat-o la 9 seara.
ce sa fac daca atunci am ajuns la partea cu taiatul tortului...ne-am cam lungit la povesti si glume.
fetita o fost foarte , forte ctiva...asa de tare m-o lovit ca de doua ori am exclamat si i-am facut pe ceilalti sa treasara...dupa ce i-am asigurat ca nu am nimic ci e doar micuta, care vrea sa fie bagata in seama ...toata seara am mangaiat burtica...a fost cea mai frumoasa onomastica din viata mea ptr ca Riana Alessya iila mine in burtica.

25+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

dianalaura distractie placuta diseara.

25+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput