*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (36)
Raspunsuri - Pagina 21
Sobi spune:
chiqui! bravo pentru fetita!
andrada, tu ce stii cam cand trebuie sa se intoarca bebele cu capul in jos?
Andreea 23+
Vladut
POZE
poohy spune:
Chiqui, felicitari! 
Si ce nume frumos ati ales! Si mie imi place mult, dar nu vrea sotul :( E un super traditionalist cand e vorba de nume :((((
Dianalaura, Andrada, pai asa mai merge! Ca cine stie cat mai pun pe mine pana la nastere
Anca
27+ 
poze
bebelusa
mica0307 spune:
Chiqui felicitari pentru fetita.
Andrada mie nu mi se incarca poza ta. Ai sters-o cumva???
Mica
29+
Maya Alexandra
Poze
ancamari spune:
pauly, La mumti ani si multa fericire!
andrada, de ce ai zis ca nu ti s-a mai putut masura colul la ecografia de ieri?
Anca, 28s+
Andrei Cristian
andradap spune:
Mica, la mine incarca poza... nu am sters-o!!! Mai incearca... ![]()
Sobi, la sfarsitul lunii a 7-a... ar trebui sa se intoarca... adik la 32 de sapt. cam asa ar trebui sa fie in poz. finala... Dar sa stii ca am auzit de cazuri cand s-au intors si in ultima luna... ![]()
Ancamari, habar nu am de ce a zis asa... Dar cand s-a referit la col... se uita la placenta... Nu stiu.... Dar... deja are atatea Kg cate avea mama la nastere.. .deci eu una nu-mi mai fac griji ![]()
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
29+ cu
Antonio
mica0307 spune:
Fetelor noi mai putem sa luam uricol acum? Stiu ca acum cateva luni am luat si dr a zis ca e ok. N-ar trebui sa fie nici o problema acum, nu? Ma gandesc sa iau cateva pliculete pentru senzatia asta a mea de pipi. Poate ma incearca vreo infectie urinara.
Mica
29+
Maya Alexandra
Poze
Motannel spune:
Pauly, Alexia28, La Multi Ani, multa sanatate si nastere usoara!
Chiquitita, FELICITARI pentru LUIZA! Sa fiti sanatoase!
Am o sugestie pentru burticile care va intalniti luni: purtati niste ecusoane! Eventual cu nick-urile de pe forum ca sa nu va deconspirati in fata celorlalti clienti!
Ionice, te rog sa-mi spui si mie cat e ecograful 4D la Bethesda! Si eu am fost la inceputul sarcinii la Bolohan, dar acum mi-am schimbat optiunea, deoarece la Bethesda nu au neonatolog, iar la nastere, daca e vreo problema cu bebe (Doamne fereste!) ti-l trimit la spitalul judetean cu salvarea, iar tu ramai la ei! Si mi-am ales medic din spital! Iar eco am tot facut la Iasi la Onofriescu! Si pe 10 martie sunt programata la el! Iar despre patut ... unde e depozitul? Si care e pretul?
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
28+,
Teodora
andradap spune:
Mica.. .eu fac pipi foarte foarte des.... Nu cred ca e inf. urinara... poate doar am eu un bebe putin grabit... care a coborat putin ... ![]()
Motannel, cum adik sa nu ne deconspiram in fata celorlalti clienti??? Nu inteleg.... 
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
29+ cu
Antonio