*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Salutare!!
PAULY si ALEXIA
Bun... eu azi am schimbat sapt.. am intrat in 32.. desi daca o iau dupa UM si ultimile eco Luni intru in 33!!
Acum m-am intors de la eco cu vesti bune!!! Piticul are 1800 gr si se dezvolta bine!! Se pare ca s-a ambitionat si a recuperat din decalajul anerior
Andrada eco e aproape ca a ta doar ca la mine este situat anterior drept deci IR-urile sunt marite exct invers!!
Incerc as scanez si eu poza sa vi-o arat!
In rest , eu am luat 12kg... dureri inghinale etc ..se pare ca asta e .... trebuie sa suportam!!
Laura ce bine ca ai mai trecut pe la noi!!
Va pup pe toate si abia astept sa ne vedem Luni!!

cristina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

PAULY, FRUMOS BUCHET SI..... FRUMOASA

Paula30+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauracatu spune:

Io sper ca am reusit cu pozele, mercic pt indrumari....ia sa vedem isprava...
Pupici cu lipici
Laura 27+ Cezar Vlad/Raresh

POZE[/http://photos.yahoo.com/ph//my_photos]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Pauly si Alexia La multi ani!

Vas la ce spital ai fost?!

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ionice spune:

paulyacum am vazut si eu pozele cu hainutele pentru gravi(minunate)..si bineinteles ti-am vazut bebelusha.O frumusete de printesa..sa-ti traiasca
Abia astept sa o vad si eu pe a mea in faza asta..numai sa ajungem la eco 4D la nenea doctoru'

Ioana cu bebitza Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ionice spune:

ralucamimulte saptamani inainte

Ioana cu bebitza Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Cristinamaria, scuza-ma dar nu cumva ai gresit calculelele???pentru ca eu am UM29.07.2006 si DPN5.05.2007(exact asa mi-a zis si doctorul numai ca eu am pus dpn.6.05.2007).Tu ai UM24.07.2006 si DPN3.05.2007 deci cu cateva zile mai devreme ca mine mai precis 5 zile si eu maine intru in saptamana31

Paula30+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Pauly ce mamicuta frumoasa esti si vei fi....si cu un bebeu superb(acum am vazut si eu pozicile tale)

Byu 25+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Dideip pai cica DPN este acum 30 apr!! In fine ....eu tot 31 SA am...da ce... numai Andrada sa se grabeasca

cristina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Paula - maine o sa intri in sapatamana 32. Adica o sa ai 31 de saptamani implinite si o sa intrii in sapt 32. Eu asa calculez ... cand scrii 30 + inseamna ca ai 30 de saptamani implinite + cateva zile.

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 30+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput