*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (36)
Raspunsuri - Pagina 12
cristinamaria spune:
Salutare!!
PAULY si ALEXIA 

Bun... eu azi am schimbat sapt.. am intrat in 32.. desi daca o iau dupa UM si ultimile eco Luni intru in 33!!

Acum m-am intors de la eco cu vesti bune!!! Piticul are 1800 gr si se dezvolta bine!! Se pare ca s-a ambitionat si a recuperat din decalajul anerior
![]()
Andrada eco e aproape ca a ta doar ca la mine este situat anterior drept deci IR-urile sunt marite exct invers!!
Incerc as scanez si eu poza sa vi-o arat!
In rest , eu am luat 12kg... dureri inghinale etc ..se pare ca asta e .... trebuie sa suportam!!
Laura ce bine ca ai mai trecut pe la noi!!
Va pup pe toate si abia astept sa ne vedem Luni!!
cristina
31+
lauracatu spune:
Io sper ca am reusit cu pozele, mercic pt indrumari....ia sa vedem isprava...
Pupici cu lipici
Laura
27+
Cezar
Vlad/Raresh
POZE[/http://photos.yahoo.com/ph//my_photos]
Madi spune:
Pauly si Alexia La multi ani!
Vas la ce spital ai fost?!
Madi + 
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Ionice spune:
paulyacum am vazut si eu pozele cu hainutele pentru gravi(minunate)..si bineinteles ti-am vazut bebelusha.O frumusete de printesa..sa-ti traiasca
Abia astept sa o vad si eu pe a mea in faza asta..numai sa ajungem la eco 4D la nenea doctoru'
Ioana
cu bebitza Antonia
dideip spune:
Cristinamaria, scuza-ma dar nu cumva ai gresit calculelele???pentru ca eu am UM29.07.2006 si DPN5.05.2007(exact asa mi-a zis si doctorul numai ca eu am pus dpn.6.05.2007).Tu ai UM24.07.2006 si DPN3.05.2007 deci cu cateva zile mai devreme ca mine mai precis 5 zile si eu maine intru in saptamana31
Paula
30+
poze
poze bebe
byu spune:
Pauly ce mamicuta frumoasa esti si vei fi....si cu un bebeu superb(acum am vazut si eu pozicile tale)
Byu
25+ cu
CASIAN
Poze
cristinamaria spune:
Dideip pai cica DPN este acum 30 apr!! In fine ....eu tot 31 SA am...da ce... numai Andrada sa se grabeasca ![]()
![]()
cristina
31+
eimotto spune:
Paula - maine o sa intri in sapatamana 32. Adica o sa ai 31 de saptamani implinite si o sa intrii in sapt 32. Eu asa calculez ... cand scrii 30 + inseamna ca ai 30 de saptamani implinite + cateva zile.
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
30+
Fasolica din burtica si Poze