PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

LA MULTE LUNITE SARBATORITELOR DE AZI

Maria
Riana

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

quote:
Originally posted by dariana

miti, ai incercat sa schimbi laptele?

martta, nici Darius nu papa decat cateva linguritze din borcanelulcu mar si piersica sau ii mai pisez eu un sfert de banana, atat. suculetz daca ii dau, maimult de 20 de ml nu bea. ce sa mai zic ca si lapte.....bea maxim 120 ml, si in medie 75 ml.

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

parca vorbesti de Radu ,asa face si el ,in schimb mananca cu placere pireu de cartofi (cu carne ;ou ;ficat)
uite un ca sa aveti pofta de mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by Lushk

Riana si Maria`neatza la ...ce faceti?
Fetele voi aveti catei sau parintii vostri...ati stat mai multe zile cu piticii intr-o casa in care era si un catel? Vrem sa mergem la cineva care are un caine si ma tot framant daca e bine sau nu pentru Mihaitza...eu iubesc foarte mult animalele si vreau sa-l invat si pe el la fel dar problema e daca nu cumva este prea mic si este vreun risc pentru el...
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"
si eu sunt la .eu am pisica in casa si mama are 2 catei(pikinezi) .evident ca toata lumea mi a sarit in cap ca de ce nu dau pisica,dar eu m am documentat( poti sa cauti si pe forum ,sunt multe subiecte legate de animale in casa) si atata timp cat animalul este vaccinat si deparazitat( mai ales ca pisica nici nu iese din casa),nu e nici un fel de problema.Ariana rade la pisica si intinde mana sa o apuce,si o si las cateodata dar evident imediat o si spal pe manute cu sapun.ii si ziceam sotului ( care e contra animale in casa) ca mai multi microbi are el decat saracul animal.eu ti am zis parerea mea,evident parerile sunt impartite.imi aduc aminte de huacin a scris ff frumos cand eram la odisee despre cum a primit pisica bbelul in casa .andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

tinasv1, si gogosica mea mananca supita, fara legume, ii mai pun conopida, o sa incerc o frunza de salata, spanac, broccoli, mai tarziu, mazare, fasole pastai;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

lushk si eu am catel dar din pacate e la mama mea din lipsa de spatiu...DAR bb merge foarte des acolo si cand sunt eu plecata sta numai acolo si e distractia de pe lume...Aki, caci asa se numeste bisonul meu, il pazaeste non-stop si daca plange o latra pe mama ...Rares e super distrat de nebuniile pe care le face Aki si tot asa...deci nu iti face probleme...

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mamici, am trimis pe mailul comun un ghid alimentar, tot de la o mamica, poate va ajuta cu retete;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:

Riana si Maria`neatza la ...ce faceti?
Fetele voi aveti catei sau parintii vostri...ati stat mai multe zile cu piticii intr-o casa in care era si un catel? Vrem sa mergem la cineva care are un caine si ma tot framant daca e bine sau nu pentru Mihaitza...eu iubesc foarte mult animalele si vreau sa-l invat si pe el la fel dar problema e daca nu cumva este prea mic si este vreun risc pentru el...
hai ca am cautat povestea lui huacin,asta ptr ca mi a placut ff mult .asa ca aici poti citi ceva dragut despre animale in casa.
pupici andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

quote:
Originally posted by andreea25

quote:

Riana si Maria

`neatza la ...ce faceti?

si eu sunt la .eu am pisica in casa si mama are 2 catei(pikinezi) .evident ca toata lumea mi a sarit in cap ca de ce nu dau pisica,dar eu m am documentat( poti sa cauti si pe forum ,sunt multe subiecte legate de animale in casa) si atata timp cat animalul este vaccinat si deparazitat( mai ales ca pisica nici nu iese din casa),nu e nici un fel de problema.Ariana rade la pisica si intinde mana sa o apuce,si o si las cateodata dar evident imediat o si spal pe manute cu sapun.ii si ziceam sotului ( care e contra animale in casa) ca mai multi microbi are el decat saracul animal.eu ti am zis parerea mea,evident parerile sunt impartite.imi aduc aminte de huacin a scris ff frumos cand eram la odisee despre cum a primit pisica bbelul in casa .

andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 6 luni.

Si noi avem pisica si Vladimir rade la ea tot timpul si o alearga cu premergatorul. Si el pune mana pe pisi si apoi il spal. Mai nou pisica fuge de el!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Buna ziua livezii si La multe lunite sarbatoritelor de azi!
Am gasit si tu un TARC asemanator cu ce v-a placut voua, dar nu e chiar asa misto. E pe trei ursuleti . ro, intrati la categoria Baby Kit, apoi la tarcuri si e tarcul Pilsan, la 302ron.

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL

www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

DARIANA ,CONSI ce frumos

TINA,pt.bb racit ,sa va treaca repede,incearca sa-i dai pireu

BABEE,saracuta de tine ce sperietura ai tras,uite si pt voisa fiti bine cat mai repede

MARTTA,asa facea si Radu,eu am renuntat pt o perioada la fructe si i-am dat danonino(branzica de vaci),o accepta cu placere,treptat, i-am dat dupa danonino si cateva lingurite de mar ras cu branza de vaci (cat mai vrea el)(ii place),succes ,se vede ca la unii le trebuie diversificare intruna

Mergi la inceput