PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 3
Consi spune:
Oona zic si eu ca Bulinuta. Incearca passiflora. Din cate stiu eu sunt pastile (au in interior planta sfaramitata) si ceai.
Bulinuta sa stii ca sunt invidioasa pe tine. As vrea si eu sa calatoresc asa de mult. Poate ma pui si pe mine in bagaj.
Muuh !
Tinasv nici Luca nu mananca supa. Doar piure. Si ala destul de greu.
Martta incearca sa le amesteci cu branza dulce.
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
bulinuta27 spune:
consi...hai ca te iau ...noi merem numa cu caci cu nu vrea domnu' meu
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
geliza spune:
Bulinutza, ai toata admiratia mea.....se vede treaba ca eu nu pot fi asa....si de mers cu masina nici nu poate fi vorba....noi preferam avionul
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Babee spune:
Va salutam si noi.
Aseara m-am speriat rau, Rebecca a tusit si dupa un timp s-a auzit un zgomot ciudat.Cand am aprins lumina tot patul, capul si hainele ei erau pline de voma.Ii multumesc lui Dumnezeu ca nu dormeam si am auzit-o, se putea ineca cu voma .Pediatra mi-a spus ca din cauza secretiilor a vomat asa, ea dormea pe spate, bause destul si ....Of of.
Zilele astea mai disparem si noi, ne cerem scuze ca n-o sa fim mereu sa uram La Multi Ani zilnic sarbatoritilor
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
bulinuta27 spune:
geliza ...mi-e imi vine sa-l pe domnu' dar ce sa-i fac?...nu vrea si pace...il pacalesc io pana la urma
babee te inteleg perfect ca asa facea si rares 2 saptamani la rand cat a fost bolnav ...dar lasa ca o sa treaca...pup puiuta sa-i treaca
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
dariana spune:
miti, ai incercat sa schimbi laptele?
martta, nici Darius nu papa decat cateva linguritze din borcanelulcu mar si piersica sau ii mai pisez eu un sfert de banana, atat. suculetz daca ii dau, maimult de 20 de ml nu bea. ce sa mai zic ca si lapte.....bea maxim 120 ml, si in medie 75 ml.
Dariana si Darius (30.07.2006)poze
Lushk spune:
Riana si Maria
`neatza la ...ce faceti?
Fetele voi aveti catei sau parintii vostri...ati stat mai multe zile cu piticii intr-o casa in care era si un catel? Vrem sa mergem la cineva care are un caine si ma tot framant daca e bine sau nu pentru Mihaitza...eu iubesc foarte mult animalele si vreau sa-l invat si pe el la fel dar problema e daca nu cumva este prea mic si este vreun risc pentru el...
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"
mamidestefan spune:
Bonjourica la toata livada ..
Mai rarut pe la piersicutze ..
si mai des pe la DIETA ...
mamaluidavid SUPER TARC ...
Si ce bine-i sade Patriciei acolo .
dariana Multumim pt link ..a fost balsam pentru sufletzel ..
Tinasv1 SANATATE MULTA puiului ..si al meu imi da trezirea de 2 ori pe noapte ..chiar si de 3ori citeodata de cind cu dintzii
oona Daca nu poti dormi de la prea multa oboseala ..incearca spirulina ..sau ulei de somon -capsule ..
ralucaspmMultumim de incurajari ...Si la mine ciocolata si carnitza de pui erau la ordinea zilei ...dar parca imi prinde bine o mica pauza de 1 saptamina ..apoi ii dau cu peste si oua..
martta Incearca sucul de pere ...
Eu initial i-am dat suc de morcov..apoi am adaugat suc de par .. suc de pere..mar ras ..
La inceput a acceptat foarte bine..apoi nu mai vroia cu mar ras ..renuntasem si la morcov ..din motive de scaune mai tari..
cind i-am dat sucul de par simplu l-a acceptat ..si asa am cam luat-o de la capat ...dar e usor reticent la marul ras ..asa ca pun par ras si doar putin mar ras ..(ras prin razatoarea de sticla)
Si cu rabdare ..si cu cintecele ..pina la urma ..papa
BabeeCred ca ai tras o sperietura ..
Rebeccai si SANATATE MULTA
LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."