PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Am revenit cu link-uri,cel de aici e facut de aceeasi firma cu al meu,imi amintesc fetitza de pe cutie.
Iar modelul asta l-am cautat mult prin magazine pe aici dar nu l-am gasit.
Am pus link-urile pt. numele complet al firmelor,poate asa e mai usor sa cautati daca sunt si in Europa.

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oona spune:

Dragele mele,

voi va plangeti de somnicul bebeilor vostri..eu ma plang de somnul meu!!!ca al murmuricii mele s-a reglat cumva,se culca in jur de 23 si se mai scoala in jur de 8,9..doar daca i se mai face fomita se mai scoala pe la 1jum,2 si se culca la loc..Problema e ca nu prea reusesc sa profit de asta..nu mai reusesc sa adorm inainte de 2,3!!si ma scol dimineata chiauna,chiar daca sunt fericita ca nu ma scoala devreme fata..

Ce sa fac??sunt zombie,si va asigur ca rar mi se intampla sa stau la calculator pana la ora asta,de obicei stau in pat si ma uit pe pereti...aveti vreo metoda magica de a-mi regla somnul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by mamaluidavid

Buna dimineata!
Miti incearca sa ii dai laptele din biberon cu manere,sa isi tina el sticla,poate asa va accepta.Biberon normal,cu tetina,nu cu cioc.

Am incercat si asta, ca mi-am luat din Ro, e ca un biberon mai grasut, cu tetina de biberon, si are manere, dar simte gustul, asta e problema . Daca pun apa o bea...poate ne-m reveni zilele astea, ca pana saptamana trecuta eram destul de multumita...te

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

- pt 8 lunisoare

Riana, fetita lui Ralu80

- pt 7 lunisoare

Maria, fetita lui Taty

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Pe noi nu ne-a trecut nimeni in listuta

Dariana multumim pt primire

Tinasv1 nici eu nu i-am dat supa deloc. Nici nu am incercat. Ii dau numai piureul si bea apa.

Apropos de mancat, mai e vreun prichindel care mananca 450ml de piure la o masa ? Ca sunt cam dezorientata: pediatra noastra zice ca e ok, pt ca Ioanna nu e grasuta, pt inaltimea ei (7.800g la 72 cm), iar alta pediatra zice ca ii maresc stomacelul. Nu o fortez deloc, astept sa deschida gurita singura. Mananca f incet, nu se grabeste, dar daca plec cu mancarea sau ii fac mai putin plange.

Oona si eu patesc la fel si cand nu se trezeste Ioanna ma trezesc singura si astept, iar dupa ce o alaptez imi fuge si somnul de multe ori.

Bafta fetelor care au inceput dieta ieri !!!! La cat mai multe kg pierdute !!!!
Eu inca alaptez si am o foame de lup si daca nu mananc carne, ciocolata sau mai stiu eu de ce mi se face pofta imi vine sa lesin

www.europe-nikon.com/pmail-redirect/fotosharepmail.aspx?countryId=20&languageId=22&pmail_reference=1569076_29039258" target="_blank">poze Ioanna Carnaval

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Raluca te trec eu chiar acum daca mai imi dai odata datele. Nu te supara dar este foarte greu de tinut listuta la zi mai ales ca acum sunt si foarte multe progrese.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Raluca bine ai venit si aici
Tocmai ce i-am dat sa manance Patricei si de data asta i-am cantarit,am schimbat castronul si nu imi mai dadeam seama daca mananca la fel de mult . 300 gr. de pilaf cu pui a mancat.
Ioanna mananca 450 la fiecare masa? mancacioasa.
Miti tinem pumnii sa isi revina Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele...
sarumana cui m-a salvat ieri stie ea cine
anasia ma refeream la puiutele maricute...
dariana m-a luat cu plans...ce frumos...cand vad parca mai vreau un bb dar in 5 minute imi trece
oona incearca pasiflora...este o plantuta care te ajuta sa dormi si sa te odihnesti bine
miti sanatate multa, multa la puiutul Alex.... sa treaca mai repede problema si sa pape

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Alexia mananca piureul de legume bine. I-am dat, acum cat am fost la munte, inclusiv borcanele cu spanac, mazare...si a mancat cu placere.
Surpriza mea totala e ca nu accepta fructele!
Am procedat astfel:
- am inceput diversificarea cu legumele;
- dupa 2 sapt., i-am introdus fructele;
- prima data i-am dat mar ras;
- am incercat si cu suc de portocale;
- am incercat si piersica;
- i-am dat atat cate un singur tip de fruct la o masa, cat si combinatii;
- am testat si cu adaos de lapte/biscuite;
- i-am dat si mar la cuptor;
- am incercat sa-i dau si fructele dupa ce le-am scufundat in apa clocotita, desi m-am gandit ca apotul de vitamine nu e acelasi ca atunci cand fructele sunt crude;
- i-am dat si borcanele de la hipp(unele contineau si banana);
Rezultatul e acelasi. Mananca maxim cateva lingurite. Indiferent de varianta si de gust,putin mai acru sau dulce,pe fata ei apare o mare grimasa.
Pediatrul imi recomanda sa am rabdare.
Quosque tantum?
N-am intrat in panica dar sunt in lipsa de idei...
Cum altcumva ar trebui sa procedez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

8 luni
RIANA

7 luni
MARIA

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput