PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oona spune:

Multumesc de raspuns,Leistra, aici am vazut multe mamici scriind ca dau deja iaurtel..acolo de ce deabia de la 9 luni?

Mamaluidavid, ne-ai innebunit cu tarcul si covorasul tau superb..o sa caut si pe aici si daca nu gasesc te anunt;frumos din partea ta ca te-ai oferit sa ne ajuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

quote:
Originally posted by doniro

quote:
Originally posted by dariana

doniro, daca depasesti nu e nici o probl, pt ca in timpul sarcinii te intorci la sv (lunile alea care depasesc cic) pana intrii in prenatal.
maryion, felicitari pt bintzisor, le-au iesit la amandoi dariuseii in acelasi timp!

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

pai tzi-am raspuns deja, daca ramai dupa ce te intorci la sv din cic, te vei mai duce pana intrii in prenatal, atat, deci pana pe la 7-8 luni de sarcina, adica cele 12 luni de contributzie vor fi parte din cic, parte din perioada in care te-ai intors la munca, ai intzeles?
Pai daca eu ma intorc la munca atunci cand Daria face 2 ani si raman insarcinata imediat dupa, sa zicem, asta inseamna ca ma mai pot duce la munca 7 luni, cam asa. Si inteleg ca trebuie sa cotizez un an... Ufff nu mai inteleg nimic dar la ora asta cred ca sunt si fff grea de cap.

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL

www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Salutare, mamici...
Ca de obicei, intru si eu pe fuga...sa va zic ca ne-a iesit si noua al 2-lea dintisor la 7 luni si jumatate.
Despre Topfer, noi papam din luna a 4-a si suntem fff multumiti de el. E si gustos, nu a avut colici de la el, ii place inca f. mult si nu l-a facut un copil "pufos". E chiar atletic. Iar dr. de familie mi-a zis ca are 4 copii pe Topfer si toti 4 au fost fff sanatosi, nu au fost raciti deloc anul asta sau cu mucisori sau alte probleme. Si e a crede ca are ceva chestii in compozitie care cresc imuitatea copiilor. Si cereale papam tot de la topfer si sunt bune. Si abia asteptam sa facem 8 luni sa trecem pe Topfer 3. Eu il recomand.
Pupici la mamici si bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Seara buna la mamici si bebici,

donez o cutie de cereale Nestle orez cu roscove. Bebicii mele nu-i prieste. am folosit 3 lingurite din el.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.biroutraduceri.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Pentru listuta, noi stam in funduletz nesprijinita de la 6 luni si 3 sapt. Iata si dovada (filmuletul e facut azi) http://www.dropshots.com/ankutex

Cred ca o sa incerc si eu Topfer poate avem mai mult noroc, pt ca Nan nu vrea sa-l accepte de nici o culoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Noi mancam o cutie de Nan la 2-3 zile si ii prieste f bine. Azi a mancat cu succes morcov cu branza de vaci si ou. Sunt super happy.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.biroutraduceri.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

buna fetelor, am lipsit vreo 3 zile de pe forum ca n-am avut sotul acasa si m-am plimbat ba pe la soacra, ba pe la mama...seara dormeam acasa dar stateam cu sor-mea la povesti si nu mai aveam timp de forum...sorry

Sabina, scuze, acum am vazut ca m-ai intrebat de mustela....da i-am cumparat de atunci...Mustela Stelactiv se cheama...este crema tratament pentru eritem fesier si costa in jur de 33 ron

fetelor care vreti covoras puzzle ca al Stefaniei...stiu ca in bucuresti se gasesc in mai multe locuri si la mai multe preturi si calitati....eu am luat de ex de laBilla cu aprox 16 ron pachetul si contine 10 buc ca aceea pe care a pozat-o Stefania....

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

LA MULTE LUNUTE SARBATORITILOR

MARYION;ANASIA;LUSHK;MAMIDESTEFAN;LEISTRA;BYSKO,sper ca nu am uitat pe cineva multumim pt urari,

BABEE,uite de la noi pt.Rebecca,ca sa va faceti bine repede

MIHATOCAE;MARYION,pupacim DINTZOSI

MAMIDESTEFAN;ANCUTEX, felicitari pt statul in fundulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Salutare. Va multumim pentru urari. Abia astazi am reusit sa citesc, pentru ca zilele acestea am fost la Brasov sa-l sustinem pe tati la raliu. Matza s-a purtat foarte bine, a mancat, a dormit, s-a jucat...i-au placut la nebunie masinile de raliu si zgomotul scos de ele...se vede ca e fata lu' tata.
Cat am fost la munte a reusit sa spuna un cuvant imposibil...kikiriki...a fost auzita de 2 persoane, eu nu am fost pe faza. Ii tot spunea nasi-sa tzikiriki si ea a repetat ce a inteles.
Mamaluidavid este super tarcul. Ce dimensiuni are?

Raluca si pui mic Riana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Poate va este dor de Alexei

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput