PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Sabana, 90% da. Mie mi-e indiferent unde! Unde crezi tu ca e mai bine...ca tot esti cu turismul. Doar ca eu nu pot ajunge decat sambata dimineata si plec duminica seara ( sotul tocmai si-a schimbat jobul si nu isi poate lua liber)

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Sabana incerc sa ajung maine sa vad exact pretul sa nu se fi schimbat de cand am cumparat eu si sa vad ce modele au,eu am cu animale,masinute si avioane dar mai erau cu litere si numere,o sa iti spun luni exact ce modele sunt.

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

mamaluidavid, m-am uitat pe urs..dar ce am vazut e prea mic...mie mi-ar trebui ceva mareeeeeeee...adica doar seamana cu al tau...bebelina mea are nevoie de spatiuuuu

Poze cu Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by mamaluidavid

Sabana incerc sa ajung maine sa vad exact pretul sa nu se fi schimbat de cand am cumparat eu si sa vad ce modele au,eu am cu animale,masinute si avioane dar mai erau cu litere si numere,o sa iti spun luni exact ce modele sunt.

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Setfania merci mult. Dar nu trebuie sa mergi special ptr mine. Doar daca mai vor si alte fete. Mi-ar placea cu Barbie.

Stiu o tipa ca a luat un tarc de 4m din Cora cu 4 milioane. L-a luat pe ultimul. Acum nu stiu ce sa zic.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.biroutraduceri.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

A inceput sa ne iasa si noua primul dintzoc.

Aseara am simtit la deget ca este un pic taios.
A fost marait aproape toata noaptea.
Ieri si azi a fost un pic mofturos la papa.
Astazi am simtit mai bine cand am atins cu degetul si chiar am vazut un coltisor.
Il trec in listuta cand iese tot?
Cat dureaza pana iese tot?

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Of va salutam si noi si iarasi venim sa ne plangem.Rebecca iarasi are bronsita, continuam cu aerosoli, dar eu sincera sa fiu nu mai stiu ce sa fac.Avem si aparat Salin, am zis ca e mai bine dar nu se pare.Am luat si umidificator de camera ca sa ajute iarasi nimic.Din discutiile cu medicul de la spital ar fi sa ne mutam la mare(usor de spus, greu de facut), sau sa mergem cat mai des la mare.Acum stau si ma gandesc daca sa dau o fuga cu ingerasii zilele urmatoare la Adriatica ca am doar 600 km..sau sa astept sa isi faca si sotul timp sa mergem cu totii.
Va pun si poze cu Rebecca deja pregatita de sezon

Felicitari Mamidestefan pentru puiut, am admirat poza

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Fetelor care administrati Fe bb-ilor vedeti ca se da numai in timpul mesei sau imediat dupa masa, altfel le poate afecta mucoasa gastrica.
stiu pe cineva care i-a administrat Fe intre mese si a facut puiutul gastrita!
Busra a mancat ieri pt prima data para si si-a placut la nebunie!
azi a fost prima zi de carnita- a mancat tot si i-a placut f mult.
La multi ani sarbatoritilor de 1, 2 si 3 martie ca nu am avut timp sa intru!

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

leistra, super poza cu covorasul dar si mai misto e gardutul ala din jur? A vazut cineva si in Ro? Mie asa ceva mi-ar trebui ca a mea mandra nu pot sa o las pe jos ca in 2 ssecunde se izbeste de toate colturile de dulap, ajunge la calorifer, trage de sertar, isi baga capusorul peste tot. Of...tare mai e sotioasa....si stiti ce face cand e pe jos si nu are de ce se tine sa stea in picioare sta in genunchi...sa fie ea la verticala numaidecat.

Poze cu Alexia

Vezi pe trei ursuleti. ro la tarcuri. E ceva de genul, dar nu asa misto, cu jucarii etc

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL

www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

ANASIA, LUSHK, MAMIDESTEFAN, LEISTRA SI BYSKO, multumim mult si voua de urari pt cele 8 luni implinite (nu imi vine sa cred ca au trecut 8 luni!!!!!!!!!!).
Fetelor, dam broccoli la bebei, nu? Cred ca s-a mai discutat dar vreau sa fiu sigura.

POZE FEL DE FEL

www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT

Mergi la inceput

Noi ne-am hotarat! Il vrem pe bebe2. De luna viitoare nu mai iau pilule, ne protejam 3 luni si dupa aceea, de prin iulie ne punem pe treaba. Problema e cu serviciul. Nu vreau sa fiu off-topic, dar stie cineva ce zice legea in cazul in care nu nasc pana face Daria 2 ani? Stiu ca daca nasc pana face ea 2 ani, pot ramane acasa in continuare dupa al 2-lea bb; dar daca nu raman in "timp util"? Oare cat sunt nevoita sa lucrez ca sa beneficiez de indemnizatie si dupa bb2?

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput